پیام آذری

آخرين مطالب

فضای سیاسی آذربایجان شرقی برای کنشگری دانشجویان باز است سیاسی

فضای سیاسی آذربایجان شرقی برای کنشگری دانشجویان باز است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه فضای سیاسی استان برای کنشگری دانشجویان باز است، خطاب به دانشجویان گفت: شما در اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب خودتان را محدود به نگاه مسوولان نکنید و هر جا تشخیص دادید کارتان درست است، انجام دهید.
عابدین خرّم در دیدار مسئولان بسیج دانشجویی استان با وی با تبریک سالروز تأسیس بسیج افزود: اکنون بعد از گذشت افزون بر چهار دهه، به عمق راهبرد فرمان امام در صدور دستور تشکیل این شجره طیبه پی می‌بریم.
وی با اشاره به این‌که بسیج امروز فرمول دفاع همه‌جانبه از اسلام و نهضت‌های اسلامی را عرضه می‌کند ضمن تأکید بر ضرورت هوشیاری تشکل‌های دانشجویی استان در ارتباط با تحولات منطقه‌ای توضیح داد: ما در حال مبارزه سنگین با جریانات ضداسلامی برای برهم‌زدن مناسبات برادرانه با کشورهای همسایه هستیم.
وی بیان کرد: براین‌اساس باید مواظب باشیم وارد خلا و حفره‌هایی نشویم که توسط دشمنان ما طراحی می‌شود و به ضرر روابط ما با همسایگان است.
خرّم در پاسخ به اظهارات یکی از دانشجویان مبنی بر پراکنده بودن تجمعات حمایت از غزه در تبریز توضیح داد: فرهنگی در تبریز وجود دارد که تجمعات به‌صورت پراکنده و محله‌ای برگزار می‌شود و تجمعات اخیر در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه نیز از این قاعده مستثنی نبود.
استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: در رابطه‌ با انتخابات از تشکل‌های دانشجویی به‌ویژه دانشجویان بسیجی انتظار می‌رود ورود جدی به این موضوع داشته باشند و ما هم در کنار شما هستیم.
وی افزود: مردم‌سالاری در نظام اسلامی اصل است و مردم در آن نه زینت المجالس، بلکه اصل و عصاره نظام هستند و هر جا ما برادری‌مان را به آنها اثبات کرده‌ایم با همه توان آمده‌اند و هزینه هم داده‌اند.
خرّم اضافه کرد: با این نگاه، دانشجویان عزیز از تعمیق ارتباطات مردمی در داخل و بیرون دانشگاه غفلت نکنند.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: ما در یک وضعیت قهقرایی، استان را تحویل گرفتیم و امروز در شاخص‌های صنعتی، کشاورزی، اشتغال‌زایی و صادرات جزو استان‌های برتر کشور هستیم.
خرّم یادآوری کرد: زمانی که ما استان را تحویل گرفتیم کارخانه‌هایی مانند ماشین سازی و بلبرینگ سازی، ورشکسته و تعطیل بودند و کارخانه تراکتورسازی رو به افول داشت، اما الان این روند معکوس شده است.
وی با بیان اینکه ما در حال رصد و پایش کارخانه‌های تعطیل هستیم، ادامه داد: معدن مس سونگون یک ثروت خدادادی برای آذربایجان شرقی است که در 25 سال گذشته تنها کنسانتره آن به استان دیگری فرستاده می‌شد.
وی تشریح کرد: در این دولت عدالت‌خواه اهمیت این معدن برجسته‌سازی شد، آقای رئیس‌جمهور به معدن آمد و امروز 61 همت سرمایه‌گذاری در این معدن در حال اجراست.
وی گفت: البته دست‌هایی نیز به دنبال متوقف کردن این روند هستند، اما ما دست‌بردار نیستیم، زیرا معتقدیم مس سونگون برای خطه آذربایجان مانند عسلویه برای جنوب کشور عزیزمان است.
وی اضافه کرد: تولید ثروت سالانه یک میلیارد دلاری از معدن مس سونگون را دنبال می‌کنیم؛ امسال با 50 کیلومتر لوله گذاری آب را به معدن و روستاهای سر راه رساندیم.
وی در پاسخ به اظهارات یکی از دانشجویان درباره ظرفیت‌های معدنی شهرستان آذرشهر یادآوری کرد: شهرک تخصصی سنگ آذرشهر راه افتاده و کارهای آن را دنبال می‌کنیم.
خرّم در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان دانشگاه شهید مدنی برای راه‌اندازی ریل باس در مسیر تبریز - آذرشهر نیز گفت: قطار اتوبوسی دانشگاه شهید مدنی را تعطیل و به طور کامل منتقل کرده بودند، اما آن قدر پیگیری کردیم که یکی را برگرداندیم و دنبال برگرداندن ریل باس دومی هستیم.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به دستاوردهای ارزشمند دولت مردمی در حوزه زیرساخت‌های استان تشریح کرد: 25 سال بود که آزادراه تبریز زنجان تحویل بانک ملی بود که توانستیم در این مدت خلع ید کنیم و آسفالت ریزی آن امسال شروع شد.
خرّم افزود: اتوبان شهید کسایی نیز مال تبریز، اما در اختیار راهداری بود که امسال با اجرای طرح تعریض، دو باند به آن اضافه شد.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی آزادراه تبریز - صوفیان نیز به‌عنوان قطعه اول آزادراه تبریز - بازرگان به طول 29 کیلومتر در حال اتمام است و ان‌شاءالله دهه فجر امسال به روی خودروها باز می‌شود.
وی توضیح داد: کمربندی ایلخچی نیز بعد از 17 سال در حال اتمام است، ضمن اینکه آزادراه هشترود - مراغه نیز در این دولت به سرانجام می‌رسد.
استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به اظهار نظر یکی از دانشجویان درباره نقش توسعه خوابگاه‌های متاهلی در افزایش ازدواج دانشجویی تاکید کرد: ما خوابگاه‌های متاهلی را از نخل قانون مولدسازی به طور ویژه دیده‌ایم.
وی افزود: هر چند مشکلات این حوزه، میراث سال‌های گذشته می‌باشد، امام حل آن یکی از اولویت‌های ما است که تلاش می‌کنیم تا پایان دولت سرانه‌مان را افزایش دهیم.
خرّم ادامه داد: آماده پیگیری مشکل دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای برگزاری اردوهای جهادی نیز هستیم.
وی بیان کرد: رسیدگی به مسائل صنفی دانشجویان از دغدغه‌های اصلی من است و علاقه‌مندم که نشست‌ها با دانشجویان بیشتر از این باشد.
وی اضافه کرد: معتقدم برخی از دانشجویان عزیز اطلاعات کافی در مورد دستاوردهای دولت ندارند که این مشکل از طریق افزایش تعامل با این قشر نخبه قابل حل است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌ شرقی، وی افزود: دیدگاه‌ها و نظرات شما دانشجویان عزیز به‌عنوان نخبگان جامعه می‌تواند برای ما به‌مثابه پیشرانه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی عمل کند و از آن استقبال می‌کنیم.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/628608/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساخت بیمارستان جدید تبریز گروگان بهانه تراشی!

مقام وزارت بهداشت: 19هزار و 750 بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور داریم

هشدار رعد و برق و باد شدید برای برخی استان‌های کشور

ترویج سبک زندگی اسلامی سرفصل سیره رضوی است

آغاز ساعت کاری جدید ادارات آذربایجان غربی از 20 اردیبهشت‌ماه

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجا گذاشت

روز اسناد ملی و میراث مکتوب یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

چهار همت برآورد اولیه خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی

تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر نقش زیرساخت‌ها در افزایش جذابیت مسکن

پیام سرپرست فرمانداری باروق به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی

تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

بررسی آخرین وضعیت بازار دواب و مجتمع دام نالیشکینه بوکان

تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بوکان

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

قیمت سکه امروز 19 اردیبهشت 1404 / نیم سکه 46 میلیون تومان شد

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

پزشکیان: خلیج‌ فارس، خلیج فارس خواهد ماند

انتقاد سخنگوی دولت اصلاحات از تغییر ساعات کاری ادارات

قهرمانان کاراته وان نونهالان کشور در اردبیل معرفی شدند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند