پیام آذری

آخرين مطالب

سس سیراچا؛ یک طعم تند و آتشین بی‌نظیر اجتماعي

سس سیراچا؛ یک طعم تند و آتشین بی‌نظیر
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سس‌ها یکی از هیجان‌انگیزترین چاشنی‌ها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداران‌اند. سس‌ها در انواع و طعم‌های گوناگون موجودند که برای سرو غذا‌های اصلی، پیش غذا و سالاد‌ها استفاده می‌شوند. سس‌ها در دنیای فست فود نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند، طوری که می‌توان گفت هرکدام از این فست فود‌ها با نوع خاصی از سس‌ها سرو می‌شوند.
امروز می‌توانید انواع سس را در طعم‌ها و رنگ‌های گوناگون داخل سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی تهیه کنید. گاهی در رستوران‌ها همراه با غذا سس‌هایی سرو می‌شود که طعمش با همه سس‌هایی که داخل سوپر مارکت‌ها است، فرق دارد. سس سیراچا یکی از همین سس‌ها است که طعم بسیار تند و آتشین دارد و برای افرادی که سس تند دوست دارند، یک انتخاب عالی است. سس سیراچا را می‌توانید همراه با انواع ساندویچ، پیتزا، مرغ سوخاری، سیب زمینی و انواع فست فود سرو کنید و از طعم تند و دلنشین آن لذت ببرید. اگر دوست دارید این سس خوشمزه را با روشی ساده و به صورت سالم در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
فلفل قرمز کاپی: نیم کیلو
سیر: 2 بوته
سرکه سیب: 1 لیوان سرخالی
عسل: 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری سرپر
برای درست کردن این سس خوشمزه و آتشین اول باید فلفل قرمز‌ها را خوب بشویید و سر آن‌ها را جدا کنید. فلفل قرمز‌ها را به صورت بند انگشتی خرد کنید و داخل دستگاه غذاساز یا پارچ مخلوط کن بریزید. سیر‌ها را پوست کنید و روی فلفل‌ها بریزید. در مرحله بعد سرکه سیب، عسل، پودر پاپریکا و نمک را به مخلوط سیر و فلفل اضافه کنید. حالا دستگاه را روشن کنید و به مدت یک تا دو دقیقه بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط و حالت پوره شود. حالا پوره آماده را داخل یک شیشه بزرگ خشک و تمیز بریزید و روی آن را با یک پارچه یا حوله تمیز بپوشانید. شیشه را به مدت 7 روز داخل یخچال یا یک جای سرد و خنک بگذراید تا بماند و تخمیر شود. بعد از هفت روز سس را از صافی رد کنید و با قاشق پوره‌ها را روی صافی فشار بدهید تا آب صاف سس کاملا خارج شود. حالا سس صاف شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و اجازه بدهید به جوش بیاید. بعد از اینکه سس چند قل زد، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید سس کاملا سرد و خنک شود، سپس سس سیراچای خوشمزه و تند شما آماده سرو است. سس را در ظرف‌های تمیز و خشک بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
1 ـ این سس ذاتا تند است، بنابراین نمی‌توانید فلفل قرمز را حذف یا با نوع دیگری از فلفل جایگزین کنید. اگر سس تند دوست ندارید، بهتر است از درست کردن این سس صرف‌نظر کنید.
2 ـ سرکه سیب طعم بسیار خوبی به این سس می‌دهد، چون طعم آن نسبت به سرکه انگور ملایم‌تر است، به همین دلیل سعی کنید آن را با نوع دیگری از سرکه جایگزین نکنید.
3 ـ توجه داشته باشید که این سس بعد از مخلوط شدن حتما باید هفت روز بماند تا تخمیر شود، سپس آن را صاف کنید. سعی کنید روی ظرف را با استفاده از یک پارچه تمیز و کش طوری ببندید که هوا داخل ظرف نرود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/628775/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

جشن و سرور آذری ها در سالروز میلاد امام رضا (ع)؛ آمدم ای شاه پناهم بده

تراکتور نماد غیرت آذربایجان است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار افزایش یافت

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجای گذاشت

ماجرای کلینیک ترک بدحجابی چه بود؟ | معاون پزشکیان: امروز دیگر کسی طرفدار گشت ارشاد نیست

بازیکنان تراکتور منش قهرمانی خود را به همگان ثابت کردند

انتقال بیمار سکته‌ی مغزی (cva) با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضا

روز اسناد ملی و میراث مکتوب، یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

پاشینیان: بین ارمنستان و آذربایجان صلح برقرار خواهد شد

پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در پنج روز آینده

صدور هشدار نارنجی در این استان‌ها

همایش کوه‌روی خانوادگی فرهنگیان در ائل باغی تبریز

اطلاع‌رسانی شفاف دولت فضای روانی بازار را آرام‌تر می‌کند

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

«غدیر» نماد وحدت و انسجام بین مسلمانان؛ لزوم ترویج سیره علوی

ساخت بیمارستان جدید تبریز گروگان بهانه تراشی!

مقام وزارت بهداشت: 19هزار و 750 بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور داریم

هشدار رعد و برق و باد شدید برای برخی استان‌های کشور

ترویج سبک زندگی اسلامی سرفصل سیره رضوی است

آغاز ساعت کاری جدید ادارات آذربایجان غربی از 20 اردیبهشت‌ماه

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجا گذاشت

روز اسناد ملی و میراث مکتوب یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

چهار همت برآورد اولیه خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی

تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر نقش زیرساخت‌ها در افزایش جذابیت مسکن

پیام سرپرست فرمانداری باروق به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است