پیام آذری

آخرين مطالب

گزارش رئیس سازمان بهزیستی در شورا قرائت شد؛ قادری: از شهرداری تهران تقاضا داریم به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولین ورود کند شهرداری تهران

گزارش رئیس سازمان بهزیستی در شورا قرائت شد؛ قادری: از شهرداری تهران تقاضا داریم به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولین ورود کند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - در یکصد و نود و هفتمین جلسه شورا گزارش رئیس سازمان بهزیستی قرائت شد.

به گزارش خبرنگار شهر، علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور در یکصد و نود و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تحولات عملی و نظری این سازمان در دولت سیزدهم، اظهار کرد: کمبود منابع همواره وجود داشته اما متصل شدن به توان خیرین و مردم بسیار اهمیت دارد و ما در سازمان بهزیستی یاری گری اجتماعی را مرور کردیم.
وی با اشاره به ایجاد سرمایه های اجتماعی در کشور، تصریح کرد: در به میدان آوری نهادها شکل گیری ادبیات فاخری صورت گرفته و مصادیق برجسته و روح افزا و غرور آفرین ملی را در این عرصه شاهد هستیم.
قادری با تأکید بر اینکه بر اساس آمایش ها ممکن است 10 درصد از جمعیت هر جامعه معلول باشند، خاطرنشان کرد: باید ائتلاف جمعی بین مردم و دولت شکل بگیرد تا بتوان خدمات رسانی به معلولین را مدیریت کرد.
وی با بیان اینکه 950 خانوار دارای عضو معلول مشمول مستمری دولت بودند، گفت: در کمتر از 2 سال بیش از 500 هزار خانوار به آمار قبلی اضافه شد و تعداد خانواده‌های معلول تحت پوشش از مرز یک میلیون و 400 هزار خانوار عبور کرده‌است.
قادری با اعلام اینکه در ماه‌های آینده برای اولین بار آزمون اختصاصی استخدام افراد دارای معلولیت در سراسر کشور برگزار می‌شود، یادآور شد: چهار هزار و 300 نفر از نخبگان جذب تمام دستگاه‌ها خواهند شد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در دنیا تم پارک‌هایی برای معلولین ایجاد شده اما متأسفانه در تهران شاهد احداث چنین پارک‌هایی نیستیم و تقاضا داریم این ظرفیت در پایتخت ایجاد شود.
وی با بیان اینکه بیش از 12 هزار نفر در سطح شهر معاینه پزشکی شده‌اند، تصریح کرد: تقاضای ما این است که میز خدمت محله محور هوشمند با همکاری شهرداری و شورا بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد تا ظرفیت سازی اجتماعی در سطح شهر محقق شود.
قادری به عضویت شهردار تهران درشورای اجتماعی کشور اشاره کرد و افزود: پس از سالها 20 آذرماه جلسه این شورا برگزار خواهد شد و از شهردار تهران درخواست داریم در این شورا حضور یابد.
قادری در پاسخ به پرسش اعضای شورا نیز با بیان اینکه ما در جریان خدماتی که مدیریت شهری به معلولان ارائه می‌دهد، قرار نمی‌گیریم، اظهار کرد: شهردار تهران عضو هیئت دولت است و ما اسامی ساختمان‌های نامناسب برای معلولین را اعلام می‌کنیم و درخواست داریم شهرداری وارد شود.
وی با بیان اینکه سالانه 60 هزار نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای به جمعیت معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی اضافه می شوند، تصریح کرد: ما به بحث معلولیت پیش از تولد و در حوزه ژنتیک وارد شده‌ایم و تا دوران سالمندی نیز به افراد و پس از فوت به خانواده‌ها خدمات ارائه می‌دهیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: هرماه جلسه‌ای را برای مناسب سازی معابر برگزار می کنیم اما مدیران تراز شهرداری تهران در این جلسه حضور پیدا نمی‌کنند.
وی با بیان اینکه حق مسئولیت اجتماعی برای کارخانجات و فضاهایی که معلولیت را منتشر می‌کنند، باید در نظر گرفته شود، گفت: در این جلسه مطرح شد که سرایی در تهران ترافیک خودروها را ایجاد می‌کند اما سوال ما این است که یک مرکز نمی‌تواند احداث شود و ترافیک شادی را به دنبال داشته باشد؟
قادری با تأکید بر اینکه برای اولین بار استانداردسازی خودروها برای معلولین مصوب شده است، یادآور شد: خودروسازان در جریان نبودند که باید چه الزاماتی را برای معلولان در خودروها ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه ما 120 هزار نفر را در مراکز نگهداری می‌کنیم و در رسانه صندلی و جایگاهی نداریم، خاطرنشان کرد: در میان این افراد کارمندان و افراد ثروتمند نیز حضور دارند؛ کار انجام و امور اداره می‌شود اما درخواست داریم که همکاری صورت بگیرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان درخواست کرد که در لایحه نگاری شورا بودجه خوبی برای مناسب سازی و حمایت از معلولان در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/629922/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرواز بالگرد اورژانس برای نجات بیمار سکته مغزی در شهرستان اهر

وزش باد شدید و افزایش ابر طی 4 روز آینده در نواحی شرق و جنوب شرق کشور

وزیر آموزش و پرورش به استان آذربایجان شرقی سفر می‌کند

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

واکنش تند علیپور به جشن قهرمانی تراکتور

امام جمعه اردبیل: واقعیت‌های تاریخی با امیال و اغراض سیاسی تغییر نمی کند

رگبار و رعدوبرق شدید 4 استان را فرا می‌گیرد

رگبار و رعدوبرق شدید در ا نتظار 4 استان

هشدار جدی هواشناسی به این استان ها/ رگبار و رعدوبرق شدید در راه است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

خواهرم ناخواسته سقط جنین کرد، عوارضش چیست؟

مالیات سیگار افزایش یافت + جزئیات

وزیر مشاور در امور خارجی عربستان وارد اسلام‌آباد شد

ساخت 200 هزار مسکن برای فرهنگیان منطقه آزاد ماکو در دستور کار دولت

قالیباف فرودگاه کلاله را به مقصد تهران ترک کرد

سازمان لیگ موافقت کرد/ استقلال خوزستان – تراکتور در تبریز

نشست هم‌اندیشی مدیران ادواری آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

جشن و سرور آذری ها در سالروز میلاد امام رضا (ع)؛ آمدم ای شاه پناهم بده

تراکتور نماد غیرت آذربایجان است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار افزایش یافت

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجای گذاشت

ماجرای کلینیک ترک بدحجابی چه بود؟ | معاون پزشکیان: امروز دیگر کسی طرفدار گشت ارشاد نیست

بازیکنان تراکتور منش قهرمانی خود را به همگان ثابت کردند

انتقال بیمار سکته‌ی مغزی (cva) با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضا

روز اسناد ملی و میراث مکتوب، یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

پاشینیان: بین ارمنستان و آذربایجان صلح برقرار خواهد شد

پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در پنج روز آینده

صدور هشدار نارنجی در این استان‌ها