پیام آذری

آخرين مطالب

کارگاه آموزشی شهرداران شهر‌های جنوب استان اردبیل برگزار شد اجتماعي

  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش جام جم آنلاین ،ودود محمدی نیاری، شهردار خلخال از برگزاری اولین کارگاه آموزشی شهرداران، اعضای شورای اسلامی، کمیسیون‌های شهرداری و کارکنان ستادی و خدماتی در جنوب استان و شهردار‌های هم‌جوار خبر داده و اظهار کرد: این دوره آموزشی پنج روزه با حضور شهرداران شهر‌های خلخال، کوثر، هشجین، کلور، هیر و آراللوی اردبیل برگزار شد.
وی افزود: اصلی‌ترین هدف برگزاری این دوره‌ها ارتقا سطح کارکنان شهرداری در حوزه‌های مختلف خدمت‌رسانی به مردم در شهرداری‌ها است.
محمدی نیاری گفت: این دوره آموزشی باهمکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خلخال با شرکت بیش از 50 نفر در سطوح مختلف و تفکیک موضوعات با هدف پاسخگویی به مطالبات مردم در شهرداری‌ها برگزار شد.
توسعه هر منطقه‌ای در گرو آموزش صحیح است
عبدالرضا عباس‌زاده، مشاور ومدرس شهرداری و شورا‌های کشور نیز گفت: آموزش حلقه مفقوده کشور بوده که برای هرکاری و برای رفع ابهام، قانون در هر کشوری راهکار‌های مناسب و متناسب وضع کرده است.
وی توسعه سیاسی، اقتصادی واجتماعی را مرهون آموزش عنوان کرده و گفت: سطح آموزش در هر میزان افزایش یابد موجب رفاه شهروندان خواهد شد.
عباس‌زاده بیان کرد: در خصوص شهرداری‌های کشور بیش از 2 هزار و 250 قانون و آیین نامه، بخش‌نامه و دستورالعمل مصوب هیات وزیران وجود دارد و طبیعی است که تمام همکاران جدید الاستخدام و همکاران قدیمی در شهرداری به این قوانین مسلط نباشد.
وی تشریح کرد: برگزاری چنین دوره‌های ضمن خدمت علاوه بر افزایش آگاهی‌های شهرداران، شورا‌های اسلامی، اعضای کمیسیون‌های تخصصی شهرداری‌ها و کارکنان ستادی و خدماتی می‌تواند در پاسخگویی کارکنان شهرداری‌ها به مردم تاثیرگذار باشد.
مدرس شهرداری‌های کشور گفت: سومین کارگاه آموزشی بعد از شهر اردبیل و سرعین در شهرستان خلخال و در محل دانشگاه آزاد اسلامی در پنج محور برگزار شد که یکی از اصلی‌ترین محور‌های این کارگاه آموزشی با توجه به کمبود منابع، تحریم‌های ظالمانه دشمنان، رفع ابهامات درحوزه درآمدی شهرداری‌ها و ارائه راهکار‌های جدید کسب درآمد و وصول درآمد بود.
کارگاه آموزشی شهرداران شهر‌های جنوب استان اردبیل برگزار شد
عباس‌زاده ادامه داد: در این دوره آموزشی در خصوص مسائل درآمد، عوارض، بهای خدمات، نوسازی، آلایندگی عوارض کسب و پیشه و خصوص کمیسیون‌های شهرداری شامل بدوی (ماده صد)، ماده 77، بند 20 ماده 55، قطع درختان و مسائل مالی، مناقصه، مزایده، قرارداد‌ها و اموال و مسائل شهرسازی، طرح‌های توسعه شهری، تغییر کارگری و تفکیک، خدمات شهری، رفت و روب، پسماند و آتش نشانی به تمام ابهامات کارشناسان و کارکنان ستادی و خدماتی پاسخگویی شد.
مشاور شهرداری‌های کشور گفت: در شهرداری‌های کشور بیش از 31 کمیسیون به تفکیک وظایف وجود داشته که آگاهی کارشناسان به مسائل و دستورالعمل‌ها در کاهش زمان پاسخگویی در مراجعات مردم به شهرداری‌ها تاثیرگذار بوده و هر چه قدر زمان پاسخگویی سرعت داشته باشد هم در زمان و هزینه مردم تاثیر خواهد گذاشت و رضایت‌مندی را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: برگزاری بیش از 800 دوره و بیش از 300 سمینار تخصصی در سراسر کشور نشان از این است که رضایت‌مندی از خدمات شهرداری‌ها، رضایت از خدمات دولت است و در این راستا مهم‌ترین وظایف اصلی شهرداری کاهش ماندگاری شهروندان در شهرداری‌ها است که یعنی پاسخ سریع به مطالبات شهروندان در راه‌اندازی امورات آن‌ها است.
مدرس و مشاور شهرداری‌ها وشورا‌های کشور از برنامه ریزی شهرداری خلخال برای برگزاری این دوره آموزشی برای کارکنان شهرداری‌های خلخال، کوثر، هیر، آراللو، هشجین و کلور قدردانی و گفت:خدمات شهری اولویت شهرداری‌های کشور و استان اردبیل است و آبادانی شهر‌ها در گروه فعالیت شایسته واحد‌های خدمات شهری در شهرداری هاست.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/630580/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی

تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

بررسی آخرین وضعیت بازار دواب و مجتمع دام نالیشکینه بوکان

تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بوکان

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

قیمت سکه امروز 19 اردیبهشت 1404 / نیم سکه 46 میلیون تومان شد

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

پزشکیان: خلیج‌ فارس، خلیج فارس خواهد ماند

انتقاد سخنگوی دولت اصلاحات از تغییر ساعات کاری ادارات

قهرمانان کاراته وان نونهالان کشور در اردبیل معرفی شدند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

حضور پتروشیمی تبریز در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

نصب پنل‌های خورشیدی برای 44 واحد صنعتی در البرز

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

ترکیب تراکتور برابر نساجی مشخص شد

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار/ قانون جوانی جمعیت و کمبود ویتامین!

نماینده شبستر خواستار اعطای مجوز درمانگاه تامین اجتماعی در صوفیان شد

بهره برداری از طرح‌های هوشمند سازی شرکت سیمان صوفیان

بازداشت عضو شورای شهر تبریز + جزئیات