پیام آذری

آخرين مطالب

در یکصد و نود و هشتمین جلسه شورا؛

نرخ بلیط مترو تهران- پرند اعلام شد/ نرخ کارت بلیت 13 هزار و 650 تومان و بلیت تک‌سفره 15 هزار تومان شهرداری تهران

نرخ بلیط مترو تهران- پرند اعلام شد/ نرخ کارت بلیت 13 هزار و 650 تومان و بلیت تک‌سفره 15 هزار تومان
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و نود و هشتمین جلسه شورا نرخ بلیط مسیر مترو تهران-پرند را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار شهر ، سید جعفر تشکری هاشمی در یکصد و نود و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی نرخ‌گذاری بلیط مترو تهران- پرند با بیان اینکه این لایحه بر مبنای چند موقعیت پیشنهاد می شود، اظهار کرد: لایحه مورد نظر بر اساس نرخ های سایر وسایل حمل و نقل عمومی، سایر خطوط مترو شامل هشتگرد، تهران- کرج و خطوط داخلی و بر اساس پیشنهاد شهرداری تهران مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه به شهرداری تهران و شرکت بهره برداری مترو اجازه داده می شود تا زمان انتخاب بهره بردار مسیر مترو تهران- پرند، حد فاصل مترو ایستگاه شهر آفتاب تا پرند نسبت به بهره برداری اقدام کند، یادآور شد: قیمت بلیط مترو پرند تا پایان سال جاری برابر نرخ فرودگاه امام به ازای هر سفر الکترونیک و کارت بلیت 13 هزار و 650 تومان و بلیت تک سفره 15 هزار تومان تعیین شده که در واقع نرخ بلیط فرودگاه امام است.
تشکری هاشمی تأکید کرد: شهرداری تهران مکلف است تا پایان سال جاری نسبت به انعقاد قرارداد با دولت برای هزینه نگهداشت، خدمات و نرخ بلیط اقدام کند و شرکت مترو موظف است گزارش بهای خدمات تمام شده را به صورت 6 ماهه به شورا ارائه دهد.
سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا با بیان اینکه قیمت 13 تا 15 هزار تومان برای بلیط مترو تهران- پرند پیش بینی شده است، یادآور شد: یکی از سوالات مردم این است که چرا این قیمت با نرخ بلیط مترو تهران- کرج متفاوت است؟ ما قیمت فرودگاه امام را برای این مسیر در نظر گرفتیم که برخی افراد برای سفرهای خارجی از آن استفاده می کنند و امروز مردم عادی از شهر پرند با مترو به تهران سفر می کنند.
مهدی چمران رئیس شورا با بیان اینکه هزینه مترو تهران-پرند قرار بود 20 هزار تومان باشد اما تصمیم گرفتیم تا پایان سال رقم بر اساس نرخ بلیط فرودگاه امام باشد، گفت: برای مترو تهران- کرج نیز باید تصمیم درستی گرفته شود تا با نرخ سایر وسایل حمل و نقل عمومی هم تراز باشد و تفاوت چندانی نداشته باشد.
محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه آمار روزانه سفر با مترو تهران-پرند چهار هزار نفر پیش بینی شده و بحث های مفصلی برای نرخ گذاری بلیط انجام شده است، یادآور شد: قیمت بلیط تهران-کرج نیز باید اصلاح شود.
وی با تأکید بر اینکه انعقاد قرارداد با دولت زمانبر است و باید این اجازه به شرکت بهره برداری مترو داده شود تا مسیر را اداره کنیم، تصریح کرد: نمی توان خط را تعطیل کرد؛ لذا باید حداکثر تا پایان امسال، شرکت بهره برداری خط را اداره و هزینه ها را تأمین کند تا انعقاد قرارداد محقق شود و دولت هزینه ها را بپردازد. باید در نامه نگاری های شهرداری با دولت، مدت کوتاه تا پایان سال لحاظ شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه پیشنهاد کرد که شهرداری مکلف شود بلافاصله پس از تصویب این لایحه نسبت به انعقاد قرارداد اقدام و تا پایان سال نسبت به رفع نواقص و انعقاد قرارداد اقدام کند که این پیشنهاد با حداکثر آراء موافق به تصویب رسید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/630591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار افزایش یافت

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجای گذاشت

ماجرای کلینیک ترک بدحجابی چه بود؟ | معاون پزشکیان: امروز دیگر کسی طرفدار گشت ارشاد نیست

بازیکنان تراکتور منش قهرمانی خود را به همگان ثابت کردند

انتقال بیمار سکته‌ی مغزی (cva) با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضا

روز اسناد ملی و میراث مکتوب، یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

پاشینیان: بین ارمنستان و آذربایجان صلح برقرار خواهد شد

پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در پنج روز آینده

صدور هشدار نارنجی در این استان‌ها

همایش کوه‌روی خانوادگی فرهنگیان در ائل باغی تبریز

اطلاع‌رسانی شفاف دولت فضای روانی بازار را آرام‌تر می‌کند

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

«غدیر» نماد وحدت و انسجام بین مسلمانان؛ لزوم ترویج سیره علوی

ساخت بیمارستان جدید تبریز گروگان بهانه تراشی!

مقام وزارت بهداشت: 19هزار و 750 بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور داریم

هشدار رعد و برق و باد شدید برای برخی استان‌های کشور

ترویج سبک زندگی اسلامی سرفصل سیره رضوی است

آغاز ساعت کاری جدید ادارات آذربایجان غربی از 20 اردیبهشت‌ماه

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجا گذاشت

روز اسناد ملی و میراث مکتوب یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

چهار همت برآورد اولیه خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی

تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر نقش زیرساخت‌ها در افزایش جذابیت مسکن

پیام سرپرست فرمانداری باروق به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی

تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

بررسی آخرین وضعیت بازار دواب و مجتمع دام نالیشکینه بوکان

تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بوکان

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

قیمت سکه امروز 19 اردیبهشت 1404 / نیم سکه 46 میلیون تومان شد

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

پزشکیان: خلیج‌ فارس، خلیج فارس خواهد ماند

انتقاد سخنگوی دولت اصلاحات از تغییر ساعات کاری ادارات

قهرمانان کاراته وان نونهالان کشور در اردبیل معرفی شدند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم