پیام آذری

آخرين مطالب

تن ماهی چرا گران شد؟ | جدیدترین قیمت انواع تن ماهی را ببینید گفتگو

تن ماهی چرا گران شد؟ | جدیدترین قیمت انواع تن ماهی را ببینید
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش همشهری‌آنلاین ،‌ رئیس اتحادیه صنف سوپرمارکت‌ و مواد پروتئینی تهران از افزایش چندباره قیمت تن ماهی از ابتدای سال خبر داده است. به گفته داوود فکوری قیمت تن ماهی از ابتدای سال سه بار تغییر کرده و از 35 هزار تا 75 هزار تومان افزایش داشته، در حال حاضر نیز قیمت این کالا به 99 هزار تومان رسیده است.
مشاهدات میدانی خبرنگاران همشهری نیز نشان می‌دهد اخیرا بیشتر برندها کنسرو تن ماهی ساده بدون افزودنی و در روغن معمولی را با قیمت مصرف‌کننده 79.900 تومان روی قوطی، عرضه می‌کنند که از آخرین نرخ مصوب اعلام شده برای این محصول بالاتر است اما در برخی سوپرمارکت‌ها این محصول 10 هزار تومان گران‌تر یعنی با قیمت 89 هزار تومان به فروش می‌رسد و قیمت انواع طعم دار و دارای افزودنی مثل فلفلی یا تن ماهی در روغن زیتون، بعضا و در برخی برندها از 100 هزار تومان هم گذشته است.
از میان محصولات کنسروی، تن ماهی ساده به همراه رب گوجه فرنگی تنها محصولاتی به شمار می‌رفتند که تا مردادماه امسال مشمول نرخگذاری پیشینی بودند. بر این اساس آخرین نرخ مصوبی که برای تن ماهی اعلام شد 75 هزار تومان بود که خرداد امسال رسما اعلام و ابلاغ شد، اما پس از این تاریخ و در مرداد امسال ستاد تنظیم بازار کشور در جلسه‌ای با صنایع، تولیدکنندگان و مسئولان وزارت صمت، تغییراتی در گروه‌بندی کالاهای مصرفی ایجاد کرد که بر اساس آن برخی کالاها از شمول نرخگذاری پیشینی خارج شدند.
طبق مصوبه مردادماه ستاد تنظیم بازار، اقلام مصرفی در چهار گروه طبقه‌بندی شدند که نرخ‌گذاری اولین گروه یعنی کالاهای اساسی همچنان برعهده ستاد تنظیم بازار کشور بود. برای گروه دوم شامل اقلام ضروری، کارگروه تنظیم بازار وزارت صمت موظف شد قیمت اقلام را در توافق با صنایع تعیین کند و نرخ‌گذاری کالاهای گروه سه و چهار کالایی طبق ضوابطی به صنایع واگذار شد.
تن ماهی و رب گوجه فرنگی از اقلامی بودند که طبق مصوبه جدید ستاد تنظیم بازار از شمول نرخ‌گذاری پیشین خارج شدند و با قرار گرفتن در گروه چهار کالایی، قیمتگذاری آنها به تولیدکنندگان واگذار شد.
قیمتگذاری تن ماهی و رب گوجه فرنگی آزاد شد نایب‌رئیس هیات‌مدیره صنایع کنسرو کشور درباره تغییرات گروه‌بندی اقلام صنایع کنسرو به همشهری گفت: طبق مصوبه‌ای که در جلسه صنایع با مسئولان ستاد تنظیم بازار کشوری و وزارت صمت به تصویب رسید، تن ماهی و رب گوجه فرنگی در گروه چهار کالایی قرار گرفتند که بر این اساس صنایع می‌توانند راسا برای قیمتگذاری این اقلام اقدام کنند. به گفته مسعود بختیاری، با توجه به این‌که این مصوبه بلافاصله به صنایع ابلاغ نشد، قیمت کالاهای تولیدی تا اول مهر تغییر نکرد اما از ابتدای مهر 1402 و با توجه به ابلاغ شفاهی صورت گرفته در خصوص این مصوبه، از این تاریخ قیمت جدید روی محصولات تولیدی درج شد.
به گفته نایب‌رئیس هیات‌مدیره سندیکای صنایع کنسرو، با وجود آزاد بودن قیمتگذاری برای کلیه محصولات، تولیدکنندگان توافق کردند که به چارچوب مشخص برای قیمتگذاری تن ماهی ساده توافق کنند و در حال حاضر این محصولات با قیمت 87.500 تومان برای مصرف‌کننده به بازار عرضه می‌شود.
همچنین انواع تن ماهی در روغن زیتون یا کنسروهای دارای افزودنی با قیمت‌های بالاتری عرضه می‌شوند که بر اساس هزینه تولید متغیر است. بر همین اساس قیمت هر قوطی رب 800 گرمی نیز برای مصرف‌کننده 55 هزار تومان روی قوطی ها درج می‌شود و این تغییر قیمت از مهرماه اجرایی شده است. آخرین نرخ مصوب هر قوطی رب 800 گرمی 45 هزار تومان بود.
قیمت تن ماهی پایین می‌آید نایب‌رئیس هیات‌مدیره سندیکاری صنایع کنسرو در پاسخ به این سوال همشهری که این قیمت تا چه زمانی پایدار خواهد بود و آیا تا پایان امسال تغییرات دیگری را در قیمت تن ماهی خواهیم‌داشت یا خیر گفت: ما پیشنهاداتی را به دولت مطرح کردیم که اگر محقق شود نه‌تنها رشد قیمت تن ماهی متوقف می‌شود بلکه شاهد کاهش قیمت نیز خواهیم بود.
به گفته بختیاری این پیشنهادات چهارگانه شامل کشف قیمت ماهی تن صید داخلی، الزام صیادان به رعایت نرخ مشخص با توجه به برخورداری آنها از سوخت یارانه‌ای و ممنوعیت فصلی واردات ماهی تن در فصل صید، تسهیل در روند واردات و همچنین حذف مالیات بر ارزش افزوده تن ماهی با توجه به کاهش سرانه مصرف آن است.
آخرین قیمت برخی انواع تن ماهی در سوپرمارکت‌های تهران

پیام آذری

خوشبخت 180 گرمی
87،500 تومان

پیام آذری

مکنزی 180 گرمی
87،500 تومان

پیام آذری

خوشبخت (روغن زیتون) 180 گرمی
94،500 تومان

پیام آذری

گالکسی 180 گرمی
87،500 تومان

پیام آذری

ساحل 180 گرمی
74،900 تومان

پیام آذری

خوشبخت (فلفلی) 180 گرمی
93،900 تومان

پیام آذری

مکنزی (شوید) 180 گرمی
93،900 تومان

پیام آذری

لادن 180 گرمی
79،900 تومان

پیام آذری

گلکسی (روغن زیتون) 180 گرمی
99،800 تومان
کد خبر 813514 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها ماهی قیمت - تنظیم بازار

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/630960/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

واکنش تند علیپور به جشن قهرمانی تراکتور

امام جمعه اردبیل: واقعیت‌های تاریخی با امیال و اغراض سیاسی تغییر نمی کند

رگبار و رعدوبرق شدید 4 استان را فرا می‌گیرد

رگبار و رعدوبرق شدید در ا نتظار 4 استان

هشدار جدی هواشناسی به این استان ها/ رگبار و رعدوبرق شدید در راه است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

خواهرم ناخواسته سقط جنین کرد، عوارضش چیست؟

مالیات سیگار افزایش یافت + جزئیات

وزیر مشاور در امور خارجی عربستان وارد اسلام‌آباد شد

ساخت 200 هزار مسکن برای فرهنگیان منطقه آزاد ماکو در دستور کار دولت

قالیباف فرودگاه کلاله را به مقصد تهران ترک کرد

سازمان لیگ موافقت کرد/ استقلال خوزستان – تراکتور در تبریز

نشست هم‌اندیشی مدیران ادواری آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

جشن و سرور آذری ها در سالروز میلاد امام رضا (ع)؛ آمدم ای شاه پناهم بده

تراکتور نماد غیرت آذربایجان است

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار افزایش یافت

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجای گذاشت

ماجرای کلینیک ترک بدحجابی چه بود؟ | معاون پزشکیان: امروز دیگر کسی طرفدار گشت ارشاد نیست

بازیکنان تراکتور منش قهرمانی خود را به همگان ثابت کردند

انتقال بیمار سکته‌ی مغزی (cva) با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان امام رضا

روز اسناد ملی و میراث مکتوب، یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

پاشینیان: بین ارمنستان و آذربایجان صلح برقرار خواهد شد

پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در پنج روز آینده

صدور هشدار نارنجی در این استان‌ها

همایش کوه‌روی خانوادگی فرهنگیان در ائل باغی تبریز

اطلاع‌رسانی شفاف دولت فضای روانی بازار را آرام‌تر می‌کند

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت