پیام آذری

آخرين مطالب

هیچ امضای طلایی در بنیاد شهید و امور ایثارگران وجود ندارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

هیچ امضای طلایی در بنیاد شهید و امور ایثارگران وجود ندارد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل مراجعات و پاسخگویی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیاست رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را تفویض تمام اختیارات به مدیران کل استان‌ها بیان کرد و گفت: هیچ امضای طلایی در بنیاد وجود ندارد که فرد مجبور باشد به مرکز مراجعه کند و درخواست دریافت خدمتی را داشته باشد که نمی‌تواند آن را در استان دریافت کند.

به گزارش «ایثار»، محمدحسن علینقیان افجه‌ای در جریان برگزاری اولین روز میز خدمت که همزمان با سفر ریاست محترم جمهوری به استان البرز صورت گرفت، با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران، گفت: در جریان دور دوم سفرهای ریاست‌جمهور به استان‌ها، البرز دهمین استان است که میزبان رئیس‌جمهور محترم و هیئت همراه است، در همین راستا از چهارشنبه 15 تا جمعه 17 آذرماه، از ساعت 8 الی 18، میز خدمت پاسخگویی به جامعه ایثارگری البرز در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان برپاست و خدمتگزار این عزیزان هستیم.
وی بنیاد شهید و امور ایثارگران را دولتی کوچک برشمرد و افزود: از هر رشته و حوزه تخصصی مانند آموزش، خدمات، اشتغال، مسکن، درمان و مددکاری مسئولی در سطح مدیرکل یا معاون مدیرکل در این میز خدمت حضور دارند.
مدیرکل مراجعات و پاسخگویی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، دکتر محسن بزرگی معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران را نماینده تام‌الاختیار دکتر قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید معرفی و بیان کرد: نمایندگانی از بخش‌های مددکاری، حقوقی، مسکن و تسهیلات، کمیسیون پزشکی، درمان، اشتغال، صندوق اشتغال و حراست بنیاد در این استان برای پاسخگویی به مشکلات ایثارگران حضور دارند.
علینقیان افجه‌ای خاطرنشان‌کرد: تفاوت بنیاد شهید و امور ایثارگران با دیگر ارگان‌ها این است که ما یک ثبت اولیه داریم که در طی آن فرد شناسایی و درخواست وی احصا می‌شود، سپس راهنمایی‌های لازم صورت می‌گیرد تا به واحد حوزه تخصصی مراجعه کند. در این دیدار چهره به چهره، مسائل جامعه ایثارگری مطرح و دستورات لازم ثبت می‌شود و پس‌ازآن درخواست در سامانه سامد ریاست جمهوری نیز ثبت می‌شود و از طریق کد رهگیری قابلیت پیگیری دارد.
وی سیاست رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را تفویض تمام اختیارات به مدیران کل استان‌ها بیان و تصریح کرد: هیچ امضای طلایی در بنیاد وجود ندارد که فرد مجبور باشد به مرکز مراجعه کند و درخواست دریافت خدمتی را داشته باشد که نمی‌تواند آن را در استان دریافت کند.
مدیرکل مراجعات و پاسخگویی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه امکان ارائه هر امکانی در چارچوب قانون به ایثارگران، در استان‌ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: می‌توان گفت که مدیرکل هر استان، رئیس یک سازمان مجزاست که می‌تواند امور را پیگیری کند. در این راستا با حضور حوزه‌های تخصصی، بررسی عمومی در خصوص نحوه خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری صورت می‌گیرد.
علینقیان افجه‌ای گفت: یکی از اتفاقاتی که در جریان سفر ریاست جمهوری رقم می‌خورد، شناسایی چالش‌ها و مشکلات پیش روی جامعه ایثارگری است. مدیرکل یک حوزه تخصصی با حضور در میزهای خدمت، متوجه می‌شود که جامعه هدف او در این استان با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند و پس از نگارش دستورالعمل یا اتخاذ تصمیمات و تدابیر لازم، این مشکلات را لحاظ و برای رفع آن‌ها تلاش می‌کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/631178/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساخت بیمارستان جدید تبریز گروگان بهانه تراشی!

مقام وزارت بهداشت: 19هزار و 750 بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور داریم

هشدار رعد و برق و باد شدید برای برخی استان‌های کشور

ترویج سبک زندگی اسلامی سرفصل سیره رضوی است

آغاز ساعت کاری جدید ادارات آذربایجان غربی از 20 اردیبهشت‌ماه

واژگونی خودرو در محور پیرانشهر- نقده 4 مصدوم برجا گذاشت

روز اسناد ملی و میراث مکتوب یادآور اهمیت بی‌بدیل اسناد است

چهار همت برآورد اولیه خسارت به بخش کشاورزی آذربایجان‌ غربی

تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر نقش زیرساخت‌ها در افزایش جذابیت مسکن

پیام سرپرست فرمانداری باروق به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام

ااسراف؛ تله‌ای مالی زیر پای بچه‌ها

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

معلمان، سنگ بنای توسعه جامعه

هواشناسی امروز جمعه 19/ 2/ 1404:وزش باد و گرد و خاک در اکثر استانهای کشور از امروز

عدالت اجتماعی در سیره رضوی پاسخگوی نابرابری‌های امروز است

پیام استاندار آذربایجان‌غربی به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی

تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوکان

بررسی آخرین وضعیت بازار دواب و مجتمع دام نالیشکینه بوکان

تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان بوکان

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

قیمت سکه امروز 19 اردیبهشت 1404 / نیم سکه 46 میلیون تومان شد

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

پزشکیان: خلیج‌ فارس، خلیج فارس خواهد ماند

انتقاد سخنگوی دولت اصلاحات از تغییر ساعات کاری ادارات

قهرمانان کاراته وان نونهالان کشور در اردبیل معرفی شدند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند