پیام آذری

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: گره‌گشایی از مشکلات مردم از مهم‌ترین اهداف و سیاست‌های وزارت کار است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: گره‌گشایی از مشکلات مردم از مهم‌ترین اهداف و سیاست‌های وزارت کار است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در نشست شورای اداری این اداره کل، گفت: گره گشایی از مشکلات مردم و توجه به معیشت، اشتغال و مسکن جامعه از مهم‌ترین اهداف و سیاست های وزارت کار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، «فرزاد پیشکاری» بی تفاوتی نسبت به مسائل اداری را از آسیب های مهم کارکنان در ادارات ارزیابی و هدف از این نشست ها را بیان مشکلات و معضلات حوزه های مختلف اداره کل عنوان کرد و از معاونین و روسای ادارات شهرستان های تابعه خواست با تلاش شبانه روزی زمینه رضایتمندی جامعه را فراهم کرده و نسبت به تحقق اهداف وزارت کار کوشا باشند.
وی با بیان اینکه راهبرد و سیاست‌های دولت مردمی سیزدهم اشتغال، مسکن، جوانی جمعیت و جهاد تبیین است، به رسالت خطیر روسای ادارات شهرستان های تابعه در برآوردن انتظارات دولت مردمی اشاره کرد و از آنان خواست در مسئله جهاد تبیین، بیان حقایق و آگاهی بخشی، موجبات امید آفرینی را در جامعه فراهم کرده و با تلاش شبانه روزی و جهادی به پیشبرد اهداف سازمانی کمک کرده و خدمتگزار مردم باشند.
پیشکاری با بیان اینکه از مهمترین رویکردهای دولت مردمی سیزدهم، تکریم ارباب رجوع و تسریع در انجام امورات شهروندان است، بر برخورد مناسب با مراجعینی که ادارات کار را مأمن و پناهگاه خود می‌دانند تاکید کرد و از معاونین و روسای ادارات شهرستان های تابعه خواست خدا را شاهد بر اعمال و رفتار خود بدانند و منشاء خیر و اثر برای جامعه و مخاطبین سازمانی باشند و خدمتگزاری به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های موجود هر شهرستان از روسای شهرستان های تابعه خواست نقاط قوت و ضعف شهرستان ها را مورد بررسی قرار داده و از ظرفیت های موجود اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر شهرستان در راستای ایجاد اشتغال پایدار، جذب سرمایه گذار، تشکیل تعاونی های دانش بنیان و..‌. استفاده کرده و نیز تعامل با شرکای اجتماعی وزارت کار را در دستور کار خود قرار دهند.
پیشکاری با اشاره به ارزیابی عملکرد اداره کل کار کردستان در بین سایر ادارات استانی و شهرستانی، با بیان اینکه همه ما یک خانواده و یک تیم هستیم و باید نسبت به ارتقای سطح خدمات و شاخص های تخصصی و عمومی این اداره کل نسبت به سایر ادارات، کوشا باشیم، از کسب رتبه های بدست آمده این اداره کل در بین ادارات استان و ادارات کار کل کشور، ابراز خرسندی کرد و از تلاش ها و زحمات معاونین، روسای ادارات و تمامی همکاران در کسب این رتبه و محقق کردن اهداف و سیاست های وزارت کار، قدردانی کرد.
وی در پایان نقش روابط عمومی و اطلاع رسانی را در جهاد تبیین، نقشی با اهمیت عنوان کرد و از روسای شهرستان های تابعه خواست در ارسال اخبار و رویداد های مربوط به وزارت کار در شهرستان های خود کوشا بوده و با روابط عمومی اداره کل همکاری نزدیک داشته باشند.
4 بهمن 1402 11:10
کد خبر : 333,340
کلیدواژه ها: تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان, اشتغال, مسکن, شورای اداری, فرزاد پیشکاری
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/648428/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دختران مایه برکت هستند

پاکستان: هند طی ساعات آینده دست به حمله خواهد زد

بازدید مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اردبیل از روند برگزاری آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری در آموزشگاه سبلان ناحیه یک

افتتاح چمن مصنوعی هنرستان شهید رجایی مشگین‌شهر

امامزادگان 5 شهرستان آذربایجان غربی میزبان برنامه های دهه کرامت

وابستگی بیش از 60 درصدی اقتصاد آذربایجان‌غربی به بخش کشاورزی

صادرات 150 هزارتن سیب با تعرفه صفر در کشور از اواخر اردیبهشت ماه

جدول زمان‌بندی قطع برق استان اردبیل در 10 اردیبهشت

اسلام‌آباد: هند تا 36 ساعت آینده به پاکستان حمله می‌کند

جانشین ژابی آلونسو انتخاب شد: ژاوی هرناندز!

طلوع دوستی در ساحل خزر: گشایش فصل جدید همکاری‌ها

شهید مطهری علیه کدام فیلمساز و نویسنده مشهور قبل از انقلاب مقاله نوشت؟

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

نخستین کتیبه ساسانی به عنوان اولین سند مکتوب شهر آباده کشف شد

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

گواه قهرمانی باشگاه تراکتورسازی تبریز زیر سایه بلوغ مدیریت زنوزی

تصویر؛ استقبال مردم ارومیه از آخرین پادشاه قاجار

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

پایان، غول ترک جام را بلعید!

مس سونگون 0 – 0 نیروی زمینی: تساوی سرد در تبریز

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه+تصاویر

مبارزه با آفت سن در 120 هزار هکتار از مزارع آذربایجان غربی

قتل عام در مرز ایران و آذربایجان | فیلم

ساخت طولانی‌ترین پل معلق کشور در آذربایجان‌شرقی

آماده افزایش مراودات تجاری با جمهوری آذربایجان هستیم

معرفی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پیرانشهر

اجرای 50 درصد ازطرح‌های آبیاری نوین استان در پلدشت

بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی

تصویب 14 شاخص عمرانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در آذربایجان غربی

در دیدار استاندار با رئیس طرف آذری کمیسیون مشترک اقتصادی اتفاق افتاد

سرویس مدرسه دخترانه در آتش سوخت/ 9 دانش آموز راهی بیمارستان شدند

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

توسعه عدالت آموزشی در دستور کار آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

خبر خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

صدور کارت مرزنشینی برای افراد سه دهک اول و نیازمندان

خبرش خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

اتصال 2 هزار خانوار سلماسی به فیبر نوری

احصا و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی

لزوم تدوین قوانین پایدار درآمدی برای شهرداری‌ها

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش‌آموزان مصدوم ارومیه شد

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی معرفی می‌شود

شیوع سرخک در کمین است؛ دلیل؟ مهاجرانِ واکسینه‌نشده!

بقای آقای گل در تبریز تقریبا قطعی شد!

لیگ یک: مساوی بی روح در هوای سرد تبریز

کنان ییلدیز کار دست خودش و یوونتوس داد؛ محرومیت 2 جلسه‌ای ستاره بیانکونری تأیید شد

تخصیص 50 میلیارد تومان برای تامین آب شرب مرند

پرچم رضوی در تبریز به اهتزار درآمد

زمان بازگشایی مرز ایران و جمهوری آذربایجان فرا رسیده | باید مسیر ریلی جلفا به نخجوان احیا شود

مبارزه با آفت سن مادری در120 هزار هکتار از مزارع غلات آذربایجان غربی