پیام آذری

آخرين مطالب

چکشیان:

برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر وحدت‌آفرین و امیدبخش باشد وزارت رفاه

برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر وحدت‌آفرین و امیدبخش باشد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: گرامیداشت دهه مبارک فجر باید همراه با برنامه‌های امیدبخش و وحدت‌آفرین در سراسر کشور باشد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته کارگری و کارآفرینی ستاد مرکزی بزرگداشت دهه فجر کشور با حضور «محمد چکشیان» معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس کمیته، «احمد نقی‌پوران» مدیرکل دفتر فرهنگی وزارتخانه و دبیر کمیته و سایر اعضا برگزار شد.
در این نشست، «سمیه گلپور» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگزاران ایران، «ولی‌الله صالحی» دبیر شوراهای اسلامی کار، «داود آدینه» دبیرکل کانون عالی کارفرمایی ایران، «محمدرضا تاجیک» نماینده کارگران در شورای‌عالی کار، «علیرضا عزتی» معاون سازمان بسیج کارگران و کارخانجات، «سجاد عقیلی» دبیر شورای فرهنگی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور، «علینقی حیدری» نماینده معاونت امور تعاون و «علی محسنی» نماینده معاونت فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی؛ به‌عنوان اعضای کمیته حضور داشتند.
«محمد چکشیان» معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر کار و رئیس کمیته با اشاره به توصیه ریاست محترم جمهوری اسلامی مبنی بر برگزاری مراسم دهه فجر به‌صورت یک جشن ملّی افزود: مراسم ایام‌الله دهه فجر بایستی ماهیت جشن بودن خود را داشته باشد و سایر برنامه‎ها فرع بر این موضوع باشد و از سوی دیگر بایستی انسجام‌بخش و وحدت‌آفرین باشد.
وی با اشاره به انتخابات پیش‌رو گفت: لازمه گره‌زدایی از اذهان برای مشارکت حداکثری تصحیح باور و تبیین انگاره نقش‌داشتن حضور مردم در سرنوشت کشور است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار با اشاره به اینکه بایستی در راستای افزایش مشارکت حداکثری بر اساس نظریه انتظار احتمال عمل به دو انگاره توجه کرد و افزود: انگاره اول این است که تلاش و کوشش افراد اثر دارد.
وی با ابراز اینکه تمام تلاش دشمنان ملت ایران تشکیک در اثر داشتن تلاش جامعه است، گفت: دشمن می‌خواهد القاء کند حضور مردم اثر ندارد و نتیجه انتخابات از پیش تعیین شده است و با ایجاد تردید در ثمره تلاش مردم مانع حضور پرشور در انتخابات شود.
چکشیان، ضمن بیان نمونه نقض این تردید افکنی دشمن و رأی دادن مردم به کاندیداهایی که قبل از انتخابات چیز دیگری را پیش‌بینی می‌کردند، افزود: خود دشمن نیز به این انگاره باور دارد و الا در برخی از برهه‌ها از برخی کاندیداهای خاص حمایت نمی‌کرد.
وی، انگاره دوم را نتیجه‌بخش بودن و پاداش داشتن این حضور دانست و تصریح کرد: تلاش دشمن در این انگاره این است که به جامعه تلقین کند هر کسی رأی بیاورد وضع جامعه تغییر نمی‌کند و روند جامعه یکنواخت است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون خاطرنشان ساخت: در این زمینه نیز تجربه ثابت کرده هر دیدگاهی که روی کار می‌آید تمامی دغدغه‌اش پیاده‌سازی شعار خود است یعنی اگر شعار فضای باز سیاسی داشته، تمامی تلاش خود را در این راستا به کار برده و اگر شعار عدالت اقتصادی به کار برده تمام توجه به این موضوع بوده است.
در ابتدای این نشست «احمد نقی‌پوران» مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر کمیته هدف از تشکیل این نشست را هماهنگی و انسجام برنامه‌های دهه فجر عنوان کرد و افزود: این نشست به‌منظور هم‌افزایی در راستای حضور مؤثر جامعه کار و تولید در برنامه‌های دهه فجر است.
مدیرکل دفتر فرهنگی با اشاره به نقش جامعه کار و تولید در ایجاد امیدآفرینی افزود: جامعه کار و تولید همواره در صحنه‌های انقلاب اسلامی حضور مؤثری داشته و در برگزاری این جشن ملّی نیز به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
8 بهمن 1402 08:12
کد خبر : 333,576
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/649753/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برخورد تیبا با پراید در محور ارومیه - تبریز 6 مصدوم بر جای گذاشت

راه پر افتخار شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه را با اقتدار ادامه خواهیم داد

تشکیل 424 پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل

فسخ قرارداد‌های غیرفعال در شهرک‌های صنعتی اردبیل

سرپرست معاونت مدیرکل و مدیریت آموزش و پرورش منطقه مرند معرفی شد

فرصت سرمربی تراکتور برای جاودانه شدن

کشف اشیاء باستانی و ماینر غیرمجاز در تبریز

اجتماع ضد صهیونی دستجات و هیئات در تبریز برگزار می‌شود

برخورد تیبا با پراید در محور ارومیه-تبریز 6 مصدوم برجای گذاشت

انسداد 3 حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان بوکان

مراجعه مردم به مسئولان، نعمتی الهی است

ضرورت بکارگیری ظرفیت‌های قانونی و نظارتی در امر مبارزه با قاچاق کالا

تدابیر لازم در پارک‌ها و فضای سبز جهت رفاه حال مسافران صورت بگیرد

امضای تفاهم نامه سه جانبه بین راه و شهرسازی، نظام مهندسی و بنیاد مسکن

تحقق چهار هزار و 387 میلیون ریال وصول عواید اراضی در شهرستان خوی

لزوم اهتمام دستگاه‌های اجرایی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن

اجرای طرح بصیرت عاشورایی در 17 امامزاده و بقعه متبرکه استان آذربایجان غربی

افتتاح ساختمان اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان اردبیل

مقابله محیط‌زیست اردبیل با آتش‌سوزی‌های احتمالی در مناطق تحت مدیریت

عزاداری عشایر در ییلاقات مشگین شهر

پلمب لابراتوار دندانسازی غیرمجاز در اردبیل

مهار آتش سوزی در مراتع آلماچوان مراغه

امکان تأمین سوخت برای مولد‌های برق صنایع تولیدی آذربایجان شرقی

برداشت نخود از مزارع مهاباد آغاز شد؛ پیش‌بینی تولید 4 هزار تُن

60 کیلومتر راه و بزرگراه آذربایجان غربی زیربار ترافیک می‌رود

اقتصاد گویا گزارش می دهد/ بیمه باربری دی؛ همراه مطمئن کالاهای تجاری

صمیمی: مسئولان میرآباد باید در مسیر توسعه، به موضوع فضاهاى آموزشى و کیفیت آموزشى و پرورشى توجه کنند + تصاویر

شور و حال پلدشتی‌ها در ماه محرم

احیای فریضتین، راهبردی برای ارتقای فرهنگ سازمانی

انجام 234 مورد نظارت بر طرح‌های واگذارشده در آذربایجان غربی

وصول به موقع عواید اجاره از اراضی ملی واگذار شده

حرکت دستجات عزاداری محله عالی قاپو در بازار

جامعه بین‌الملل در برابر هجمه هدفمند به زیرساخت‌های علمی ایران سکوت نکند

مراسم شهدای اقتدار ایران

آلبوم «حزن فرات» در اردبیل رونمایی می‌شود

تقویت وحدت و انسجام ملی، یک وظیفه همگانی است

60 کیلومتر راه و بزرگراه آذربایجان غربی زیربار ترافیک می رود

آذربایجان غربی نیازمند سرمایه‌گذاری هوشمندانه، توسعه زیرساخت‌های صنعتی

صرفه جویی 19000 مترمکعب آب در آبخوان های بوکان

8 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای در آذربایجان غربی تا پایان امسال اصلاح می‌شود

اردبیل از قطب های مهم تولید مرغ در کشور

کارآموزی و کارورزی هنرجویان هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش سطح استان در حال برگزاری می باشد

تأکید دادستان عمومی و انقلاب ارومیه به تسریع در احداث و ایمن سازى مدارس + تصاویر

صمیمی: اجراى طرح نمادیکی از مهمترین برنامه های آموزش و پرورش است/ پیشگیرى از آسیب هاى اجتماعى اولویت اصلی ماست

روایت حماسه بر چهره شهر؛ گذری در شهرنگاره‌های تبریز

فصل فوق‌فشرده برای تراکتور، سپاهان و استقلال؛ پرسپولیس راحت شد!

پیش‌بینی تولید بیش از 79 هزار تن سیب زمینی در آذربایجان شرقی

نهضت راهسازی در محور‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی

8 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای تا پایان امسال اصلاح می‌شود

بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوص در اجرای طرح‌های مسکن شهرستان پیرانشهر