پیام آذری

آخرين مطالب

چکشیان:

برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر وحدت‌آفرین و امیدبخش باشد وزارت رفاه

برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر وحدت‌آفرین و امیدبخش باشد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: گرامیداشت دهه مبارک فجر باید همراه با برنامه‌های امیدبخش و وحدت‌آفرین در سراسر کشور باشد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته کارگری و کارآفرینی ستاد مرکزی بزرگداشت دهه فجر کشور با حضور «محمد چکشیان» معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس کمیته، «احمد نقی‌پوران» مدیرکل دفتر فرهنگی وزارتخانه و دبیر کمیته و سایر اعضا برگزار شد.
در این نشست، «سمیه گلپور» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگزاران ایران، «ولی‌الله صالحی» دبیر شوراهای اسلامی کار، «داود آدینه» دبیرکل کانون عالی کارفرمایی ایران، «محمدرضا تاجیک» نماینده کارگران در شورای‌عالی کار، «علیرضا عزتی» معاون سازمان بسیج کارگران و کارخانجات، «سجاد عقیلی» دبیر شورای فرهنگی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور، «علینقی حیدری» نماینده معاونت امور تعاون و «علی محسنی» نماینده معاونت فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی؛ به‌عنوان اعضای کمیته حضور داشتند.
«محمد چکشیان» معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر کار و رئیس کمیته با اشاره به توصیه ریاست محترم جمهوری اسلامی مبنی بر برگزاری مراسم دهه فجر به‌صورت یک جشن ملّی افزود: مراسم ایام‌الله دهه فجر بایستی ماهیت جشن بودن خود را داشته باشد و سایر برنامه‎ها فرع بر این موضوع باشد و از سوی دیگر بایستی انسجام‌بخش و وحدت‌آفرین باشد.
وی با اشاره به انتخابات پیش‌رو گفت: لازمه گره‌زدایی از اذهان برای مشارکت حداکثری تصحیح باور و تبیین انگاره نقش‌داشتن حضور مردم در سرنوشت کشور است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار با اشاره به اینکه بایستی در راستای افزایش مشارکت حداکثری بر اساس نظریه انتظار احتمال عمل به دو انگاره توجه کرد و افزود: انگاره اول این است که تلاش و کوشش افراد اثر دارد.
وی با ابراز اینکه تمام تلاش دشمنان ملت ایران تشکیک در اثر داشتن تلاش جامعه است، گفت: دشمن می‌خواهد القاء کند حضور مردم اثر ندارد و نتیجه انتخابات از پیش تعیین شده است و با ایجاد تردید در ثمره تلاش مردم مانع حضور پرشور در انتخابات شود.
چکشیان، ضمن بیان نمونه نقض این تردید افکنی دشمن و رأی دادن مردم به کاندیداهایی که قبل از انتخابات چیز دیگری را پیش‌بینی می‌کردند، افزود: خود دشمن نیز به این انگاره باور دارد و الا در برخی از برهه‌ها از برخی کاندیداهای خاص حمایت نمی‌کرد.
وی، انگاره دوم را نتیجه‌بخش بودن و پاداش داشتن این حضور دانست و تصریح کرد: تلاش دشمن در این انگاره این است که به جامعه تلقین کند هر کسی رأی بیاورد وضع جامعه تغییر نمی‌کند و روند جامعه یکنواخت است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون خاطرنشان ساخت: در این زمینه نیز تجربه ثابت کرده هر دیدگاهی که روی کار می‌آید تمامی دغدغه‌اش پیاده‌سازی شعار خود است یعنی اگر شعار فضای باز سیاسی داشته، تمامی تلاش خود را در این راستا به کار برده و اگر شعار عدالت اقتصادی به کار برده تمام توجه به این موضوع بوده است.
در ابتدای این نشست «احمد نقی‌پوران» مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر کمیته هدف از تشکیل این نشست را هماهنگی و انسجام برنامه‌های دهه فجر عنوان کرد و افزود: این نشست به‌منظور هم‌افزایی در راستای حضور مؤثر جامعه کار و تولید در برنامه‌های دهه فجر است.
مدیرکل دفتر فرهنگی با اشاره به نقش جامعه کار و تولید در ایجاد امیدآفرینی افزود: جامعه کار و تولید همواره در صحنه‌های انقلاب اسلامی حضور مؤثری داشته و در برگزاری این جشن ملّی نیز به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
8 بهمن 1402 08:12
کد خبر : 333,576
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/649753/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهید مطهری علیه کدام فیلمساز و نویسنده مشهور قبل از انقلاب مقاله نوشت؟

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

نخستین کتیبه ساسانی به عنوان اولین سند مکتوب شهر آباده کشف شد

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

گواه قهرمانی باشگاه تراکتورسازی تبریز زیر سایه بلوغ مدیریت زنوزی

تصویر؛ استقبال مردم ارومیه از آخرین پادشاه قاجار

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

پایان، غول ترک جام را بلعید!

مس سونگون 0 – 0 نیروی زمینی: تساوی سرد در تبریز

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه+تصاویر

مبارزه با آفت سن در 120 هزار هکتار از مزارع آذربایجان غربی

قتل عام در مرز ایران و آذربایجان | فیلم

ساخت طولانی‌ترین پل معلق کشور در آذربایجان‌شرقی

آماده افزایش مراودات تجاری با جمهوری آذربایجان هستیم

معرفی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پیرانشهر

اجرای 50 درصد ازطرح‌های آبیاری نوین استان در پلدشت

بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی

تصویب 14 شاخص عمرانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در آذربایجان غربی

در دیدار استاندار با رئیس طرف آذری کمیسیون مشترک اقتصادی اتفاق افتاد

سرویس مدرسه دخترانه در آتش سوخت/ 9 دانش آموز راهی بیمارستان شدند

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

توسعه عدالت آموزشی در دستور کار آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

خبر خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

صدور کارت مرزنشینی برای افراد سه دهک اول و نیازمندان

خبرش خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

اتصال 2 هزار خانوار سلماسی به فیبر نوری

احصا و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی

لزوم تدوین قوانین پایدار درآمدی برای شهرداری‌ها

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش‌آموزان مصدوم ارومیه شد

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی معرفی می‌شود

شیوع سرخک در کمین است؛ دلیل؟ مهاجرانِ واکسینه‌نشده!

بقای آقای گل در تبریز تقریبا قطعی شد!

لیگ یک: مساوی بی روح در هوای سرد تبریز

کنان ییلدیز کار دست خودش و یوونتوس داد؛ محرومیت 2 جلسه‌ای ستاره بیانکونری تأیید شد

تخصیص 50 میلیارد تومان برای تامین آب شرب مرند

پرچم رضوی در تبریز به اهتزار درآمد

زمان بازگشایی مرز ایران و جمهوری آذربایجان فرا رسیده | باید مسیر ریلی جلفا به نخجوان احیا شود

مبارزه با آفت سن مادری در120 هزار هکتار از مزارع غلات آذربایجان غربی

14 هزار فرهنگی آذربایجان شرقی در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند

کلنگ زنی 9 پایگاه امداد و نجات و یک ساختمان اداری در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش آموزان مصدوم ارومیه شد

5 دانش آموز ارومیه ای مصدوم تحت مداوا؛4 دانش آموز ترخیص شد

اولین نقش زن در خانواده توسط دختران ایفا می شود

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

عکس/ استقبال مردم ارومیه از احمدشاه قاجار

کشف کتیبه باستانی هزار و 500 ساله در آباده فارس

حادثه برای دانش‌آموزان دختر در ارومیه‌؛ 11 نفر مصدوم شدند

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ دیدار در سواحل خزر و در میان مردم تبریز و اردبیل

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ از دیدار در سواحل خزر و تا احساس غربت نکردن آقای رئیس جمهور