پیام آذری

آخرين مطالب

واکنش دختران راگبی‌باز به نگرفتن پاداش مدال آسیایی: وزیر ورزش به داد ما برسد ورزشی

واکنش دختران راگبی‌باز به نگرفتن پاداش مدال آسیایی: وزیر ورزش به داد ما برسد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایسنا / سرمربی تیم ملی راگبی زنان گفت: از شخص آقای کیومرث هاشمی که فردی ورزشی است درخواست داریم به داد دختران راگبی‌باز برسد و از مدال آوران راگبی که‌ مورد بی‌مهری قرار گرفته‌اند تقدیر به عمل آید. زهرا قربانی با اشاره به عدم تجلیل از تیم ملی راگبی زنان ایران که برای نخستین بار در تاریخ به مدال برنز آسیا رسید، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: رشد راگبی زنان و نتیجه تاریخی در آسیا با حمایت شخص سرپرست فدراسیون انجام شد، در صورتی که ما توقع داشتیم با حضور آقای کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان که خود از جنس ورزش هستند و جایگاه ورزش های المپیکی را می شناسند اوضاع راگبی بهتر شود. از معاونت بانوان وزارت ورزش نیز انتظار توجه بیشتری داریم چون این تیم پتانسیل کسب مدال در بازیهای آسیایی را دارد و می توانیم به عنوان دومین تیم ورزشی زنان ایران در بازیهای آسیایی، سهمیه حضور کسب کنیم و به دنبال تاریخ سازی در این رویداد بسیار مهم باشیم.
قربانی در مورد غیبت تیم ملی راگبی زنان در مراسم تجلیل از ورزرشکاران، خاطرنشان کرد: چون دختران راگبی باز اهل حاشیه و جنجال نیستند موفقیت آنها دیده نمی شود و مظلوم واقع شده‌اند در حالی که ما هم فرزندان این مرز و بوم هستیم و مانند دیگر رشته ها از حقوق عامه ورزش کشور سهم داریم، وزیر محترم ورزش نباید اجازه دهد با رشته‌های ورزشی سلیقه‌ای برخورد شود. راگبی بازها عاشق ورزش خودشان هستند و مهم است به خواست جوانان ورزشکاران این رشته المپیکی احترام گذاشته شود.
وی افزود: برای جامعه راگبی جای تعجب داشت که چرا در اهدای جوایز مدال آوران به دختران راگبی‌باز بی مهری شد در حالی که برخی رشته های دیگر همین مدال را گرفتند و تجلیل شدند. حتی برخی رشته ها در مسابقات سطح پایین شرکت کردند و ورزش آن ها المپیکی نیست و در کل دنیا شاید تعداد فدراسیون هایشان به تعداد فدراسیونهای راگبی در آسیا نرسد اما جایزه دریافت کردند.
سرمربی تیم ملی راگبی زنان ادامه داد: تیم ایران در حالی در مسابقات آسیایی قطر میزبان را شکست داد و به اولین مدال تاریخش در آسیا رسید که تمام بازیکنان قطر و اکثر تیم ها خارجی و عمدتا اروپایی بودند اما مغلوب اراده دختران ایران شدند. این در حالی است که مدال تاریخی زنان ایران حتی واکنش رئیس کنفدراسیون آسیا را در پی داشت و از پیشرفت چشمگیر دختران ایرانی با نامه‌ای رسمی تشکر کرد.
قربانی اظهار کرد: رشته ما هم در بازیهای آسیایی حضور دارد و هم در المپیک، اما در حد فدراسیونهای غیرالمپیکی هم به آن توجه نمی شود که دلیل آن را فقط می‌توان برخورد سلیقه‌ای یا نبودن آگاهی لازم نسبت به این ورزش دانست.

وی با بیان این که شخص وزیر ورزش به داد راگبی زنان برسد، خاطرنشان کرد: این رشته پرطرفدار است و می توانیم برای ایران در بازیهای آسیایی مدال بگیریم. ما ظرفیت حضور و مدال آوری در المپیک آینده را داریم. وزیر ورزش که سابقه حضور در کمیته ملی المپیک را دارد به خوبی با وزن و جایگاه ورزش راگبی آشناست و از او طلب کمک و استمداد داریم.
قربانی افزود: ⁠سرپرست فدراسیون راگبی سالهاست دست تنها همه کار کرده و صداقت و تلاش او بر جامعه راگبی و ورزش پوشیده نیست و شخص وزیر ورزش می‌توانند از او حمایت لازم را داشته باشند. از ایشان درخواست کمک داریم تا تمهیداتی بیاندیشند و راگبی را هم به عنوان ورزش مهم و مدال آور مورد تقدیر قرار داده و بر روند توسعه آن کمک کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/680294/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختصاص مجموعه و سالن های ورزشی دستگاه های اجرایی برای فعالیت ورزشکاران

فرسودگی آسفالت صدای گردشگران لاهرود را درآورد + فیلم

ادامه سقوط رتبه ایران در سرعت اینترنت

رهبر معظم انقلاب: الگوی ترامپ برای کشورهای عربی یقیناً شکست‌ خورده است/ به کوری چشم دشمنان ایران عزیز پیشرفت کرده و چندین برابر بیش از این پیشرفت خواهد کرد/ به همت ملت‌های منطقه، آمریکا از این منطقه باید برود و خواهد رفت

پیام اخراج از آمریکا به پناهجویان افغانستانی

ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است

اعلام اسامی نفرات دعوت‌شده به انتخابی اسلحه اپه بانوان

شهید رئیسی خودش را بدهکار جامعه ایثارگری می‌ دانست

ماجرای سفر پنهانی شهید رئیسی به خوی چه بود؟

افزایش سرعت وزش باد و گردوخاک در آذربایجان غربی

مرگ تلخ دختر 5 ساله تبریزی که هوادار تراکتور بود

شجاع خلیل‌زاده قهرمانی تراکتور را به شهدا و کودکان غزه تقدیم کرد

شیوع بیشتر برخی اختلالات روانی در افراد چپ‌دست

36 درصد جمعیت استان اردبیل مبتلا به فشار خون هستند

اردوی آمادگی تیم ملی وزنه‌برداری در سرعین برپا می‌شود

موافقت سازمان تامین اجتماعی با استخدام 141 نفر برای مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اردبیل

عودت میلیاردی وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته

احداث بیش از 15 هزار واحد مسکونی در شهرک شهید سلیمانی اردبیل

بی‌اعتنایی سرمربی به شادی تیم ملی فوتسال/ سلیمانی بی سرو صدا به رختکن رفت+ فیلم

رسیدگی به پرونده ترک فعل بانک مرکزی درخصوص تخلف یک بانک خصوصی در دادسرای دیوان محاسبات

ترک فعل بانک مرکزی در حال رسیدگی است

درخواست آیت‌الله خامنه‌ای برای چهره‌سازی جدید از معلم؛ آمریکا در منطقه به جای صلح، کودک‌کشی می‌کند

زیان 426 هزار میلیاردی یک بانک خصوصی و سکوت بانک مرکزی

ترامپ گفت که می‌خواهد از قدرت برای صلح استفاده کند؛ دروغ گفت | حرف‌هاش لایق جواب دادن نیست، اصلا

ترامپ گفت که می‌خواهد از قدرت برای صلح استفاده کند؛ دروغ گفت

قهرمانی تیم میاندوآب در مسابقات والیبال نشسته

ابر ناو آمریکایی خاورمیانه را ترک می‌کند

زلزله 3 ریشتری قلعه خواجه را لرزاند

تامین زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی اولویت دولت است

ساماندهی و جذب داوران حرفه‌ای در کشور

راه آهن ارومیه بارانداز ندارد

حماس چگونه برتری نظامی دشمن را خنثی کرد؟ / شکست فناورانه صهیونیست‌ها در برابر مقاومت زیرزمینی

اردبیل هفته سرد و بارشی پیش رو دارد

ورزش همگانی ارتقای نشاط عمومی را به همراه دارد

کیفیت هوای آذربایجان غربی کاهش می یابد؛وزش باد همراه با گرد و خاک

واگذاری زمین به 2230 خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌ غربی

رهبر انقلاب: سخنان ترامپ در سفر به منطقه مایه سرافکندگی گوینده است

رضا امیرخانی، نویسنده: مراسم پرحجم از بیت المال برای سالگرد سانحه‌ی مرحوم رییسی و دست آوردنمایی از هیچ، از جنس همان «ماشه‌ی گشت‌ارشاد» است

استان اردبیل ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد

رویداد آموزشی رقابتی با عنوان «قاب دفاع مقدس و مقاومت» در ارومیه برگزار شد

رسیدگی به پرونده ترک فعل بانک مرکزی در دادسرای دیوان محاسبات

بانک‌های شاکی متهم شدند؟ / مدیران بانکی در پرونده‌های کلان اقتصادی زیر ذره‌بین قوه قضائیه

نماهنگ «شهید خدمت» منتشر شد

واگذاری زمین به 2230 خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی

سی ان ان: اسرائیل و سوریه در جمهوری آذربایجان گفت‌وگوهای مستقیم داشتند

رشد نگران‌کننده تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی مشاع آذربایجان غربی

روابط عمومی به‌عنوان پل ارتباطی میان دولت و مردم است

تصادف 3 خودرو در چایپاره یک فوتی و 7 مصدوم برجای گذاشت

کاهش 33 سانتی‌متری تراز سطح آب دریاچه ارومیه

پزشکیان: مذاکره می‌کنیم و دنبال جنگ نیستیم اما از هیچ تهدیدی نمی‌ترسیم