پیام آذری

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش:

کیش می تواند الگوی کشوری به عنوان شهر پایدار باشد منطقه آزاد کیش

کیش می تواند الگوی کشوری به عنوان شهر پایدار باشد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رحیم سرهنگی با بیان اینکه جزیره کیش نماد شهر پایدار است گفت: اجرای طرح شهر پایدار می تواند از کیش به دیگر شهرهای کشور تسری یابد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در آیین افتتاح همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و تامین مالی پایدار که با حضور رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، سفیر سریلانکا در کشورمان، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات جزیره برگزار شد رحیم سرهنگی با بیان اینکه جزیره کیش به عنوان نماد شهر پایدار شناخته می شود گفت: گردهمایی فعالان حوزه های شهر پایدار، شهر هوشمند و محیط زیست باعث می شود ضمن ارائه عملکرد این حوزه ها، با تبادل دستاوردها و تجربیات بتوانیم از تکنولوژیها و توانمندیهای جدید برخوردار شویم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: جزیره کیش می تواتد نمونه و پایلوت کشور به عنوان شهر پایدار باشد و این طرح از جزیره کیش به دیگر شهرها تسری یابد.
دراین مراسم علی آقامحمدی نیز با اشاره به سرعت رشد شهرها در جهان گفت: تامین مالی یکی از موضوعات مهم توسعه شهری در دنیای امروز است . از نظر تامین مالی هزینه زیرساخت های شهری بین 4 و نیم تا 5 میلیارد و400 میلیون دلار است که تنها 3 درصد آن از منابع تامین می شود.
رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شهرها موتور اصلی رشد و جاذب جمعیت شده اند. درحال حاضر در کشورما نسبت رشد جمعیتی شهرها به روستاها 80 به 20 است و اگر بخواهیم تعادل را برگردانیم باید نگاهی به کل سرزمین داشته باشیم.
وی اظهار داشت : بخش روستایی بخش قابلی است که نیاز به باز طراحی دارد و نباید نگاه صرف کشاورزی به آن داشته باشیم.
آقامحمدی در پایان با اشاره به ابعاد متعدد اجرای طرح شهر پایدار تصریح کرد: افزایش جمعیت در شهرهای بزرگ هم تهدید هستند هم فرصت. زمانی فرصت می شود که به شهرهای دیجیتال تبدیل شوند. دراین مسیر برای اینکه با ابرچالش ها مواجه نشویم باید نظام اعتباری جایگزین نظام پولی شود و تامین مالی زنجیره ای جایگزین تامین منابع از نظام بانکی شود.
وی تاکید کرد: توزیع مناسب جمعیتی در محیط های شهری نباید دارای طبقه بندی باشد بلکه باید بهره گیری از ظرفیت ها دارای توزیع مناسب و با توجه به همه فرصت ها در مناطق و نواحی مختلف شهری باشد. طراحان و مجریان شهری در برنامه ریزی ها باید توجه کنند فارغ از جنوب و شمال شهرها، درخصوص استفاده از ظرفیت ها استفاده کنند تا شاهد تراکم جمعیتی و اقتصادی در برخی مناطق نباشیم که این موضوع منجر به نابودی باغات و محیط زیست برخی مناطق در شهرها شده است. در بحث شهرهای پایدار، حتی صنایع نیز باید توجه کنند به سمت تولید سبز و غیر آلاینده بروند.
آقا محمدی تصریح کرد: دو طرح 2020 و 4040 از جمله برنامه هایی هستند که در راستای توانمند سازی و تحول شهری طراحی شده اند در طرح 2020 برنامه ریزی شده تا محیط های روستایی را برمبنای افزایش درآمد تغییر دهند و در طرح 4040 برای 4 هزار و 40 منظومه روستایی که شامل 13 هزار و 900 روستا است بین نهادهای مرتبط توافق نامه تحول و رشد اقتصادی امضا شده است.
وی در پایان با امکان اجرایی شدن نرخ رشد 8 درصدی اقتصادی تاکید کرد: فعالان حوزه های شهری بار دیگر فرصت ها را بازنگری کنند و رویکردها و سیاست ها را براساس فرصت های کشورمان تغییر دهند.
گفتنی است همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و تامین مالی پایدار همزمان با دومین نمایشگاه بین المللی شهر پایدار با حضور فعالان حوزه شهری، شهرداری ها و شرکت های فعال درحوزه های تامین مالی، اقتصاد دیجیتال، صنایع ومعادن، حمل و نقل، انرژی ، فناوری اطلاعات و ارتباطات و گردشگری درجزیره کیش در حال برگزاریست.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/738919/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خانم‌ها روح همه چیز محسوب می‌شوند

تولد نوزاد عجول آذرشهری در داخل آمبولانس

تخصیص 1200 تن کود اوره به باغ‌های خسارت‌دیده مراغه

قیمت انواع حبوبات 10 اردیبهشت 1404

تسویه کامل مطالبات پارسال سیب‌ زمینی‌کاران اردبیل

اردبیل روز سه شنبه سردترین مرکز استان در کشور بود

آب شرب 253 روستا و قشلاق شمال اردبیل پایدار می‌شود

سند تک برگ همچنان صادر می‌شود ولی در آینده تمام اسناد الکترونیکی می‌شوند

انفجار باتری ون چینی دلیل حادثه دیروز سوختگی دانش‌آموزان یک سرویس مدرسه در ارومیه

داداش‌زاده: امیدوارم قرارداد با ماتزاری ترکمانچای نباشد

ژاوی جانشین ژابی می‌شود!

آخرین سرمربی ناکام استقلال هم از ایران رفت

کشف محموله بزرگ قاچاق اسلحه و مهمات در آذربایجان غربی

باران کم‌رمق، سرما بی‌موقع؛ کشاورزی آذربایجان‌شرقی در چنبره سالی سخت

ضرورت ایجاد بستری مناسب برای بهبود وضعیت بانوان کارگر

جهان امروز تشنه فراگیری مسائل معنوی است/تربیت 1600طلبه خواهر در اردبیل

10 میلیون قطعه انواع ماهی در پلدشت تکثیر می شود

شمارش معکوس برای حمله هند به پاکستان

ضرورت راه‌اندازی مرکز 30 هزار تنی ذخیره‌سازی گندم در پارس آباد

دستگیری سارقان خودرو در اردبیل

وعده جذاب مربی محبوب: برای جشن قهرمانی تراکتور به تبریز می‌آیم

به خداداد عزیزی شهروند افتخاری تبریز را بدهید!

نوزاد عجول آذرشهری داخل آمبولانس به دنیا آمد

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

یکی از تیمچه‌های بازار تبریز به دلیل ناایمن بودن تعطیل شد

افزایش اختیارات قانونی برای نظارت بر سرویس مدارس آذربایجان غربی ضروری است

تعطیلی یکی از تیمچه‌های تجاری ناایمن تبریز

کارتال نتوانست به برانکو، استانکو و اوسمار برسد

مهاباد بلوک درمانی جنوب آذربایجان‌غربی می‌شود

افتتاح فرهنگسرای رضوی شهید مالک رحمتی در تبریز

تشکیل «کادر نوجوان» تربیت نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر را در پی دارد

دستگیری سارقان خودرو در اردبیل

استقبال میهمانان داخلی وخارجی ایران اکسپو از غرفه سازمان منطقه آزاد کیش در دومین روز برگزاری

افزایش باد و تلاطم دریا در استان هرمزگان از بعدازظهر امروز

ارسال پیامک حجاب این بار در تهران/ سخنگوی دولت اصلاحات: بگذارید مملکت آرام بماند

نماینده مجلس: قطعی همزمان برق و اینترنت برای مردم آزار دهنده است

افشاگری نماینده مجلس درباره برج سازی نمایندگان: برخی وقتی به مجلس آمدند پا برهنه بودند اما الان 50 ملک دارند

اظهارات خانم وزیر درباره انفجار بندر شهید رجایی سوژه شد/ فرزانه صادق در آستانه استیضاح

پیش بینی برداشت 850 تا 900 هزار تن سیب زمینی در استان اردبیل

استایل های خاص و لاکچری لیلا اوتادی | تصاویر

مراسم بزرگداشت روز روانشناس با حضور روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

2 راس گوساله زرد ایرانی در پارک ملی دریاچه ارومیه به دنیا آمدند

روزانه 55 هزار تن زباله در کشور تولید می شود

دختران مایه برکت هستند

پاکستان: هند طی ساعات آینده دست به حمله خواهد زد

بازدید مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اردبیل از روند برگزاری آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری در آموزشگاه سبلان ناحیه یک

افتتاح چمن مصنوعی هنرستان شهید رجایی مشگین‌شهر

امامزادگان 5 شهرستان آذربایجان غربی میزبان برنامه های دهه کرامت

وابستگی بیش از 60 درصدی اقتصاد آذربایجان‌غربی به بخش کشاورزی

صادرات 150 هزارتن سیب با تعرفه صفر در کشور از اواخر اردیبهشت ماه