پیام آذری

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش:

جزیره کیش نمونه موفق اجرای طرح های پیشگیرانه و غربالگری در کشور است منطقه آزاد کیش

جزیره کیش نمونه موفق اجرای طرح های پیشگیرانه و غربالگری در کشور است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رحیم سرهنگی در آیین آغاز به کار همایش های تازه ها وچالش ها در بیماری های کبدی و گوارش گفت: موفقیت کیش در اجرای طرح های پیشگیرانه می تواند نقشه راه سلامت کشور باشد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در آیین افتتاح دو همایش تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی و گوارش که با حضور بیش از یکصد فوق تخصص کبد و گوارش و اساتید دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور از 19 مهر آغاز شد مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: آموزش و سلامت دو شاخصه مهم توسعه انسانی در جوامع هستند لذا توسعه این دو را در جزیره کیش در دستور کار قرار دادیم.
رحیم سرهنگی افزود: در حوزه سلامت، موضوع پیشگیری را به عنوان الویت درنظر گرفتیم و براساس مطالعات انجام شده درخصوص شیوع سرطان ها با برنامه ریزی در سه موضوع شایع اقدامات پیشگیرانه خود را در جزیره کیش آغاز کردیم. تزریق واکسن هپاتیت از سال گذشته و غربالگری بانوان با هدف پیشگیری از سرطان سینه از چندماه پیش برای عموم در حال انجام است و در گام سوم در تلاش هستیم غربالگری سرطان گوارش و کبد نیز برای کیشوندان انجام شود.
وی تصریح کرد: سلامت جسم وروان به عنوان شاخص های رفاه در جوامع مطرح هستند و مانیز سعی کردیم با ترسیم نقشه راه سلامت و توریسم سلامت به افزایش رفاه اجتماعی در جزیره کیش کمک کنیم.
سرهنگی در پایان اظهار داشت: جزیره کیش در حوزه سلامت به ویژه مباحث غربالگری می تواند نقشه راهی برای کشور باشد .
رییس بیمارستان تخصصی وفوق تخصصی جزیره کیش هم درمراسم افتتاح این همایش ها با اشاره به شیوع سرطان در کشور و سرعت رشد آن گفت: با توجه به آمارهای شیوع سرطان در کشور، یکی از رسالت های بیمارستان کیش موضوع پیشگیری است و در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.
امید براتی با تقدیر از همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ویژه پروفسور علویان افزود: واکسیناسیون هپاتیت و غربالگری سرطان سینه برای اولین بار درکشور در جزیره کیش اجرایی شد و در پی برگزاری همایش های تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی و گوارش درصدد هستیم طرح غربالگری سرطان گوارش و کبد نیز در جزیره کیش انجام شود.
وی در ادامه در خصوص برنامه برگزاری روز نخست همایش اظهار داشت: در روز اول همایش که با عنوان "تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی" در حال برگزاریست موضوعات رفلاکس معده، کبد چرب، بیماری های عفونی، هپاتیت B و C و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند مورد بحث و تبادل و نظر قرار می گیرد.
رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش در پایان در مورد برنامه های همایش دوم تصریح کرد: در روز دوم همایش که با عنوان "تازه ها و چالش ها در بیماری های گوارش" جمعه 20 مهر برگزار می شود در خصوص لزوم و اهمیت غربالگری سرطان روده و جنبه وراثتی آن، سرطان معده و موارد درمان با استفاده از تکنیک آندوسونوگرافی، اساتید وپزشکان حاضر به تبادل اطلاعات ودستاوردها می پردازند.
گفتنی است همایش های تازه ها وچالش ها در بیماری های کبدی و گوارش به همت بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش تا 20 مهر ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/739349/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین کتیبه ساسانی به عنوان اولین سند مکتوب شهر آباده کشف شد

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

گواه قهرمانی باشگاه تراکتورسازی تبریز زیر سایه بلوغ مدیریت زنوزی

تصویر؛ استقبال مردم ارومیه از آخرین پادشاه قاجار

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

پایان، غول ترک جام را بلعید!

مس سونگون 0 – 0 نیروی زمینی: تساوی سرد در تبریز

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه+تصاویر

مبارزه با آفت سن در 120 هزار هکتار از مزارع آذربایجان غربی

قتل عام در مرز ایران و آذربایجان | فیلم

ساخت طولانی‌ترین پل معلق کشور در آذربایجان‌شرقی

آماده افزایش مراودات تجاری با جمهوری آذربایجان هستیم

معرفی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان پیرانشهر

اجرای 50 درصد ازطرح‌های آبیاری نوین استان در پلدشت

بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌ها و نواحی صنعتی آذربایجان غربی

تصویب 14 شاخص عمرانی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در آذربایجان غربی

در دیدار استاندار با رئیس طرف آذری کمیسیون مشترک اقتصادی اتفاق افتاد

سرویس مدرسه دخترانه در آتش سوخت/ 9 دانش آموز راهی بیمارستان شدند

جشن بزرگ «دخترم؛ افتخار ایران» در ارومیه

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

توسعه عدالت آموزشی در دستور کار آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

خبر خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

صدور کارت مرزنشینی برای افراد سه دهک اول و نیازمندان

خبرش خوش برای مالکان اراضی فاز دوم شهرک خاوران

اتصال 2 هزار خانوار سلماسی به فیبر نوری

احصا و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی

لزوم تدوین قوانین پایدار درآمدی برای شهرداری‌ها

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش‌آموزان مصدوم ارومیه شد

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی معرفی می‌شود

شیوع سرخک در کمین است؛ دلیل؟ مهاجرانِ واکسینه‌نشده!

بقای آقای گل در تبریز تقریبا قطعی شد!

لیگ یک: مساوی بی روح در هوای سرد تبریز

کنان ییلدیز کار دست خودش و یوونتوس داد؛ محرومیت 2 جلسه‌ای ستاره بیانکونری تأیید شد

تخصیص 50 میلیارد تومان برای تامین آب شرب مرند

پرچم رضوی در تبریز به اهتزار درآمد

زمان بازگشایی مرز ایران و جمهوری آذربایجان فرا رسیده | باید مسیر ریلی جلفا به نخجوان احیا شود

مبارزه با آفت سن مادری در120 هزار هکتار از مزارع غلات آذربایجان غربی

14 هزار فرهنگی آذربایجان شرقی در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند

کلنگ زنی 9 پایگاه امداد و نجات و یک ساختمان اداری در آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان غربی پیگیر حادثه دانش آموزان مصدوم ارومیه شد

5 دانش آموز ارومیه ای مصدوم تحت مداوا؛4 دانش آموز ترخیص شد

اولین نقش زن در خانواده توسط دختران ایفا می شود

دستگیری سارق دوچرخه و کشف اموال مسروقه در محمودآباد

عکس/ استقبال مردم ارومیه از احمدشاه قاجار

کشف کتیبه باستانی هزار و 500 ساله در آباده فارس

حادثه برای دانش‌آموزان دختر در ارومیه‌؛ 11 نفر مصدوم شدند

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ دیدار در سواحل خزر و در میان مردم تبریز و اردبیل

در سفر یک روزه پزشکیان به باکو چه گذشت؟/ از دیدار در سواحل خزر و تا احساس غربت نکردن آقای رئیس جمهور

رمز ماندگاری گفتمان شهید رئیسی، مردم‌داری و حضور میدانی است

تعداد مصدومان آتش‌سوزی سرویس مدرسه ارومیه به 11 نفر رسید