پیام آذری

آخرين مطالب

تحلیل‌گر اسرائیلی: پیش از حمله از تهاجم قبلی درس بگیریم سیاسی

تحلیل‌گر اسرائیلی: پیش از حمله از تهاجم قبلی درس بگیریم
  بزرگنمايي:

پیام آذری - یک تحلیل‌گر صهیونیست در مقاله‌ای طولانی به رهبران رژیم صهیونیستی نسبت به آغاز مجدد جنگ با نوار غزه هشدار و از آنها خواست تا از حوادث جنگ 15 ماهه و شرایط کنونی مردم غزه درس بگیرند و ببینند که چگونه مردم غزه سر سفره افطار احساس پیروزی می‌کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاریدانشجو، حانوخ داوم تحلیل‌گر روزنامه یدیعوت آحارانوت در مقاله خود که در نسخه کاغذی این رسانه منتشر شد، به مراکز تصمیم گیری در رژیم صهیونیستی هشدار داد، همانطور که در یک سال و نیم گذشته همه چیز به ضرر ما رقم خورد، این بار نیز می‌تواند همه چیز برای ما سر و ته شود.
نویسنده در بخشی از مقاله خود آورده است، ما در جریان حمله زمینی به نوار غزه تلفات غیر قابل تصوری دادیم، با وجود آنکه ما جبالیا را با خاک یکسان کردیم، اما مجبور شدیم دو یا سه بار به آن حمله کنیم، چرا ما باید این همه نظامی را در آنجا از دست بدهیم؟ یکی از دلایل این تلفات آن است که نظامیان ما برای جنگ در چنین شرایطی آموزش ندیده‌اند.
او افزود، من باید در اینجا به هر فردی که به دنبال آن است که اکنون به جنگ در نوار غزه بازگردیم هشدار بدهم، فرماندهان زیادی در ارتش هستند که معتقدند ما طرح و برنامه‌ای برای حفاظت کافی از نیرو‌های خود نداریم، من خود شخصا خواهان آتش بس و بازگشت ربوده شدگان هستم، اما اگر قرار است جنگ از سر گرفته شود، اسرائیل مجبور است که به شکل متفاوتی این جنگ را پیش ببرد.
نویسنده افزود: از دلایل شایع در مخالفت با از سرگیری جنگ در غزه آن است که این کار به معنای به کشتن دادن گروگان‌ها خواهد بود، این دلیل کاملا واضح و مبرهن است، اما من قصد ندارم در این مقال چندان به این مسئله بپردازم بلکه نسبت به مسایل دیگری که به شکل کافی به آن توجه نشده، هشدار بدهم، اگر ما به جنگ بازگردیم، مطمئن باشید که حتی اگر با نیرو‌های بیشتری هم وارد جنگ شوید باز هم مجبور خواهیم شد که مجددا شمار کشته‌های خود را لیست کنیم، هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شویم با نام تعداد دیگری از کشته‌های خود که در تله‌های انفجاری در یکی از خانه‌ها کشته شده‌اند یا با گلوله تک تیرانداز‌ها یا نیرو‌های ویژه حماس کشته شده‌اند، مواجه شویم.
من این کلمات را از روی ضعف نمی‌نویسم بلکه هشدار می‌دهم و می‌پرسم که فرماندهان میدانی چه جایگزینی برای جلوگیری از این امر دارند؟
تحلیل‌گر صهیونیست سپس پرسش کلیدی دیگری را هم با رهبران رژیم صهیونیستی مطرح کرده و می‌پرسد، آیا شما هم تصاویر و ویدیو‌های مراسم افطار ماه رمضان در غزه را مشاهده کرده‌اید؟
اگر ندیده‌اید حتما جست‌و‌جو کرده و ببینید، این یک درس بزرگ برای پیدا کردن درکی از دشمنان مان محسوب می‌شود.
در تصاویر شما مناطقی را می‌بینید که حتی یک خانم هم در آن سالم نیست، اما در میان آوار‌ها آنها (فلسطینیان) میز‌های غذای افطار بر پا کرده‌اند، در ویدیو‌ها شما می‌بینید که آنها در حالی که در کنار هم در حال خوردن غذا هستند، احساس خوشبختی می‌کنند، ما با مردمی طرف هستیم که وجود یک میز که چند قطعه نان بر روی آن قرار داده شده و بر روی ویرانه‌های خانه، بدون آب و برق برپا شده و بوی ویرانی و اجساد هم همچنان در هوا احساس خوشبختی می‌کنند و آنرا پیروزی می‌دانند.
در ادامه این مقاله هم آمده است، اگر در این شرایط جنگ از سر گرفته شود، کسی نمی‌تواند نگرانی‌های نیرو‌های احتیاط را بر طرف کند، چون آنها خود را در شرایطی می‌بینند که باید وارد جنگی شوند که جان اسرا را به خطر می‌اندازد، این تلقی تاثیرات منفی بر انگیزه‌های آنها خواهد داشت، در حالی که گفته می‌شود که بدون هیچ دلیلی جان نیرو‌های احتیاط هم در معرض خطر قرار می‌گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/802278/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

حضور پتروشیمی تبریز در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

نصب پنل‌های خورشیدی برای 44 واحد صنعتی در البرز

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

ترکیب تراکتور برابر نساجی مشخص شد

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار/ قانون جوانی جمعیت و کمبود ویتامین!

نماینده شبستر خواستار اعطای مجوز درمانگاه تامین اجتماعی در صوفیان شد

بهره برداری از طرح‌های هوشمند سازی شرکت سیمان صوفیان

بازداشت عضو شورای شهر تبریز + جزئیات

اختصاصی/ خانواده دوموگوی دروژدک در تبریز

اعلام آمادگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تجهیز سالن‌های فرهنگی شهرستان‌ها

تلاش خاموش طرفین برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی/ شاید یک پیمان جدید «آب» آتش تنش را خاموش کند+عکس

دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها

پوشش زنده؛ نساجی 3 گل به تراکتور زد؛ پرسپولیس و سپاهان مساوی کردند

نساجی به لیگ یک سقوط کرد؛ جذابیت دو بازی در هفته آخر + نتایج و جدول

پوشش زنده هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال؛ شروع استرس برای چند تیم

اعلام ترکیب تراکتور تبریز مقابل نساجی مازندران

ظرفیت یادگار امام تکمیل شد!

ظرفیت ورزشگاه یادگار امام تبریز برای بازی تراکتور – نساجی پر شد

سفر حیدر علی‌اف به ایران فضای اعتماد بین دو کشور را تعمیق بخشید

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

تأمین اجتماعی، نهادی راهبردی در تحقق عدالت اجتماعی و امنیت پایدار است

تکمیل ظرفیت ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز

انتشارات انقلاب اسلامی با 16 عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب