پیام آذری

آخرين مطالب

حرمت ماه رمضان در ایام نوروزی مورد توجه باشد سیاسی

حرمت ماه رمضان در ایام نوروزی مورد توجه باشد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه - نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: در همزمانی ایام نوروز با شب‌های قدر، باید توجه شود که حرمت ماه رمضان و ایام شهادت امام علی(ع) شکسته نشود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ارومیه با بیان اینکه همچنین دید و بازدید نوروز نیز نباید فراموش شود چراکه صله رحم در دین اسلام مهم است، اظهار کرد: حل و رفع مشکلات مردم و صله ارحام بهترین زمینه شادی است که باید مود توجه باشد.
وی در ادامه تاکید کرد: برای بهره‌مندی از فیوضات شب‌های قدر باید آماده باشیم و همه در کنار هم از این فرصت بی نظیر بهره ببریم.
امام جمعه ارومیه خاطرنشان کرد: در ایام پایانی سال و چهارشنبه سوری را با توجه خانواده‌ها برگزار کنید تا ضربات جانی و مالی به مردم وارد نشود.
عاقبت اعتماد به دشمن، شکست قطعی است
حجت الاسلام قریشی در ادامه گفت: مذاکره با آمریکا نکته مهمی است که رهبر انقلاب از آن منع کردند. ایشان رفتار دولت‌های آمریکا را، عامل بی اعتمادی جمهوری اسلامی نسبت به آنها دانستند.
وی با بیان اینکه عاقبت اعتماد کنندگان به آمریکا باید درس مشقی برای ما باشد، افزود: در قرآن کریم هم داریم که بدعهدی و پیمان شکنی نشانه خائنان و دشمنان است و باید از آن‌ها دوری کرد. هرکس مسلمان باشد، به دلیل گذشته دشمن از نشستن بر سر میز دوری می‌کند.
امام جمعه ارومیه در ادامه با اشاره به اینکه تقوای الهی و خودباوری اصل مهم در پیروزی است، اظهار کرذ: در دیدار رهبر معظم انقلاب با دانشجویان، نکات مهمی نظیر تقوای الهی در روزهای ماه رمضان مطرح شد که باید مورد توجه همگان باشد.
وی یادآور شد: ایشان تقوا را برابر با مصونیت دانستند و گشایش در امور اجتماعی، سیاسی و اخلاقی را در سایه تقوای الهی ممکن دانستند. باید توجه کنیم که تقواپیشگان از بن بست خارج می‌شوند و اختلافات و مشکلات از او دور می‌شود.
توسعه هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها پیگیری شود
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه با تاکید بر اینکه موضوع هوش مصنوعی باید در جامعه مورد توجه ویژه باشد، گفت: دانشگاه‌ها و مدیران بایستی برای توسعه هوش مصنوعی با تشکیل کارگروه و تیم‌های اجرایی اقدام لازم را داشته باشند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه رسانه‌ها برای پوشش محافل قرآنی ماه رمضان عنایت ویژه کنند، افزود: برنامه‌های خوب در صداوسیما نظیر برنامه محفل با حضور اقشار مختلف به ویژه نیروهای مسلح باعث تحکیم و تقویت روحیه مردم می‌شود.
امام جمعه ارومیه گفت: در استان ما هم باید رسانه‌ها و به ویژه صداوسیما در میدان باشند. محافل قرآنی زیبا و ناب در استان نیازمند معرفی است که مسئولان رسانه‌ای استان باید به آن عنایت کنند.
پویش «نه به تصادف» مورد توجه مردم قرار گیرد
امام جمعه ارومیه گفت: کسب رتبه ملی توسط راهداری و پلیس‌راه استان جای قدردانی دارد. این نشانه تلاش مسئولان است که باید با همراهی و کمک مردم عملیاتی شود.
حجت الاسلام قریشی گفت: مسئولان مربوطه در ایام نوروز، پویش «نه به تصادف» را با کمک و حمایت مردم پیش می‌برند که نیازمند ورود و اجرا از طرف مردم است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/802849/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

پزشکیان: خلیج‌ فارس، خلیج فارس خواهد ماند

انتقاد سخنگوی دولت اصلاحات از تغییر ساعات کاری ادارات

قهرمانان کاراته وان نونهالان کشور در اردبیل معرفی شدند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

حضور پتروشیمی تبریز در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

نصب پنل‌های خورشیدی برای 44 واحد صنعتی در البرز

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

ترکیب تراکتور برابر نساجی مشخص شد

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار/ قانون جوانی جمعیت و کمبود ویتامین!

نماینده شبستر خواستار اعطای مجوز درمانگاه تامین اجتماعی در صوفیان شد

بهره برداری از طرح‌های هوشمند سازی شرکت سیمان صوفیان

بازداشت عضو شورای شهر تبریز + جزئیات

اختصاصی/ خانواده دوموگوی دروژدک در تبریز

اعلام آمادگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تجهیز سالن‌های فرهنگی شهرستان‌ها

تلاش خاموش طرفین برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی/ شاید یک پیمان جدید «آب» آتش تنش را خاموش کند+عکس

دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها

پوشش زنده؛ نساجی 3 گل به تراکتور زد؛ پرسپولیس و سپاهان مساوی کردند

نساجی به لیگ یک سقوط کرد؛ جذابیت دو بازی در هفته آخر + نتایج و جدول

پوشش زنده هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال؛ شروع استرس برای چند تیم

اعلام ترکیب تراکتور تبریز مقابل نساجی مازندران

ظرفیت یادگار امام تکمیل شد!

ظرفیت ورزشگاه یادگار امام تبریز برای بازی تراکتور – نساجی پر شد

سفر حیدر علی‌اف به ایران فضای اعتماد بین دو کشور را تعمیق بخشید