پیام آذری

آخرين مطالب

ملت ایران در برابر استکبار جهانی و صهیونیسم ایستاده و هرگز از ارزش‌های اسلامی و دینی خود کوتاه نخواهد آمد. سیاسی

ملت ایران در برابر استکبار جهانی و صهیونیسم ایستاده و هرگز از ارزش‌های اسلامی و دینی خود کوتاه نخواهد آمد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، حجت الاسلام و المسلمین مطهری اصل اظهار کرد: بعضی دولت‌های قلدر اصرار به مذاکره با ایران می‌کنند. مذاکره با آمریکا برای حل مسائل نیست، بلکه برای تحکم است.
وی افزود: اگر کمی با آمریکایی‌ها مماشات شود، فکر می‌کنند ما ضعف داریم.
خطیب جمعه تبریز با بیان اینکه آقا فرمودند «ما جنگ نمی‌خواهیم، اما اینها اهل صلح و مذاکره نیستند، اینها قلدر هستند»، گفت: ما امت اسلامی همراه دولت، مخصوصاً کنار مقام عظمای ولایت، اعلام می‌کنیم که به هیچ عنوان از ارزش‌های اسلامی و دینی کوتاه نمی‌آییم و پای مذاکره نمی‌نشینیم، مگر اینکه آمریکا از قلدری خود دست بکشد، که باور نمی‌کنیم آمریکا از قلدری که در ذات اوست، دست بکشد.
وی تصریح کرد: ملت ایران دائماً در راه مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم قرار داشته و خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص مسئله حجاب و عفاف در جامعه اظهار داشت: عفاف به معنای پاکدامنی است و نقطه مقابل آن فساد قرار دارد. حجاب نیز به معنای پوشش است، اما عفاف مهم‌تر از حجاب است. اگر حجاب رعایت نشود، بی‌حجابی به تدریج به بی‌عفتی منجر خواهد شد که کنترل کودکان و نوجوانان یا به عبارتی نسل بعدی را دشوار می‌کند.
وی افزود: بنابراین، باید بر رعایت حجاب تأکید داشته باشیم تا نسل آینده از مسیر صحیح خارج نشود.
حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل با اشاره به کاهش نزولات آسمانی گفت: امسال بارندگی کمتر بوده، پس باید در مصرف انرژی مانند گاز، برق و آب صرفه‌جویی کنیم. در کنار آن، دست به دعا برداریم تا خداوند نعمت‌های خود را از ما دریغ نکند.
وی با اشاره به پویش «نه به تصادف» هشدار داد: هر سال بیش از 20 هزار نفر بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند. یک لحظه خواب‌آلودگی یا بی‌احتیاطی می‌تواند خانواده‌ای را داغدار کند. بیایید با دقت و مسئولیت‌پذیری برانیم تا زندگی‌ها را نجات دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل درباره چهارشنبه‌سوری گفت: نوجوانان و جوانان از این سنت برای تفریح استفاده می‌کنند، اما چرا این تفریح را به جراحت و مرگ تبدیل کنیم؟ امسال که این روز با شهادت امیرالمؤمنین (ع) مصادف شده، باید بیش از پیش حرمت نگه داریم و مراقب فرزندانمان باشیم.
وی به شرایط سخت اقتصادی مردم اشاره کرد و گفت: تورم افسارگسیخته معیشت مردم را به خطر انداخته است. مسئولان تلاش می‌کنند، اما کافی نیست. دولت باید برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت داشته باشد و همه دستگاه‌ها را برای مهار تورم به کار بگیرد.
خطیب جمعه تبریز با تأکید بر احترام به ماه رمضان تصریح کرد: برخی رستوران‌ها با مجوز برای بیماران و مسافران خدمات ارائه می‌کنند، اما روزه‌خواری علنی در ملأعام بی‌احترامی است. باید این هنجارشکنی کنترل شود و بایستی اماکن با روزه خواری علنی مماشات نکند و برخورد کند.
امام‌جمعه تبریز با بیان اینکه استفاده از شب قدر انسان را یکسان از عذاب دورنگه می‌دارد؛ گفت: زندگی معنوی با مرکزیت شب قدر محقق می‌شود.
وی افزود: شب‌های لیله‌القدر خیلی مهم است و آنقدر که در روایت فرموده‌اند لیله‌القدر قلب ماه مبارک رمضان است، یعنی حیات، معنویت، عرفان و نورانیت ماه رمضان به این قلب بستگی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل اضافه کرد: خدا فرموده اگر شرافت می‌خواهید، با فرهنگ ماه رمضان زندگی کنید و اگر با اما علی(ع) و اولادش زندگی کنید، شرافت پیدا می‌کنید و این ماه فرصت مناسبی برای رسیدن به این هدف مقدس است.
خطیب جمعه تبریز گفت: شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم جزو شب‌های احیا هستند که انسان در آنها زنده می‌شود و آدمیت آدمی زنده می‌شود و با استفاده از آن به زندگی معنوی می‌رسند.
وی اضافه کرد: تمام طول سال برای استفاده و بهره‌مندی از ایام ماه رمضان و شب‌های احیاست و در تمام طول سال باید بکوشیم تا بتوانیم از عرفان و معنویات ماه رمضان استفاده کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/802925/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

ریشه تاریخی و سیاسی جنگ هند و پاکستان/ تأثیر تنش اسلام‌آباد و دهلی‌نو بر امنیت بین‌الملل و منطقه

عکس/ چهره مهربان مادر مهدی بازرگان 60 سال پیش با چادر خال خالی

باقری: آمده بودیم در تبریز آبروداری کنیم

عکس/ چهره متفاوت سید مصطفی خامنه‌ای 44 سال پیش در کنار پدر

ابراهیمی: پرسپولیس در میانه میدان ضعف دارد/ دیدار هفته پایانی لیگ برتر فینال‌گونه است

بازیکنان سپاهان بدون صحبت ورزشگاه را ترک کردند

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

گل دوم میسون مانت به اتلتیک بیلبائو از میانه میدان روی اشتباه دروازه‌بان حریف (منچستریونایتد 4-1 اتلتیک بیلبائو)

استاندار: کم‌آبی و ترک‌فعل‌ در اجرای طرح‌ها گلستان را تهدیدمی‌کند

واکنش تند علیپور به محل جشن قهرمانی تراکتور

حضور معاون وزیر کشور در بیمارستان کودکان «مردانی‌آذر» تبریز

خلاصه بازی تراکتور 3 - 3 نساجی: جشنواره گل در تبریز (ویدئو)

دستگیری عامل تیراندازی در اردبیل

خداداد عزیزی: ممنوع‌ المصاحبه‌ام!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

دست‌گرمی پیش از فینال؛ ترکیب احتمالی میلان برای تقابل با بولونیا

مسابقات کاراته قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی در اردبیل

بازداشت عضو شورای شهر تبریز به اتهام‌فساد مالی

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

دیدار خاطره انگیز معلم و شاگردی بعد از 23 سال

تراکتور امتیازات را با نساجی تقسیم کرد

رازی که رنگ لباستان درباره احساس شما فاش میکند

پایان لیگ برای بیرانوند

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

حضور پتروشیمی تبریز در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

نصب پنل‌های خورشیدی برای 44 واحد صنعتی در البرز

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

ترکیب تراکتور برابر نساجی مشخص شد

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار/ قانون جوانی جمعیت و کمبود ویتامین!

نماینده شبستر خواستار اعطای مجوز درمانگاه تامین اجتماعی در صوفیان شد

بهره برداری از طرح‌های هوشمند سازی شرکت سیمان صوفیان

بازداشت عضو شورای شهر تبریز + جزئیات

اختصاصی/ خانواده دوموگوی دروژدک در تبریز

اعلام آمادگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تجهیز سالن‌های فرهنگی شهرستان‌ها

تلاش خاموش طرفین برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی/ شاید یک پیمان جدید «آب» آتش تنش را خاموش کند+عکس

دو گزینه برای جشن قهرمانی تی‌تی‌ها

پوشش زنده؛ نساجی 3 گل به تراکتور زد؛ پرسپولیس و سپاهان مساوی کردند

نساجی به لیگ یک سقوط کرد؛ جذابیت دو بازی در هفته آخر + نتایج و جدول

پوشش زنده هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال؛ شروع استرس برای چند تیم

اعلام ترکیب تراکتور تبریز مقابل نساجی مازندران

ظرفیت یادگار امام تکمیل شد!

ظرفیت ورزشگاه یادگار امام تبریز برای بازی تراکتور – نساجی پر شد

سفر حیدر علی‌اف به ایران فضای اعتماد بین دو کشور را تعمیق بخشید

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

تأمین اجتماعی، نهادی راهبردی در تحقق عدالت اجتماعی و امنیت پایدار است

تکمیل ظرفیت ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز

انتشارات انقلاب اسلامی با 16 عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب