پیام آذری

آخرين مطالب

روزانه 500 تن زباله در اردبیل تولید می‌شود گفتگو

روزانه 500 تن زباله در اردبیل تولید می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - شهردار اردبیل گفت: با توجه به ایام پایانی سال روزانه 450 تا 500 تن زباله در اردبیل تولید می‌شود و همکاران ما در 2 تا سه شیفت سعی می‌کنند تا آراستگی شهر را با انتقال پسماند به محل تخلیه کمک کنند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمود صفری عصر سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در اردبیل اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به ایام پایانی سال روزانه 450 تا 500 تن زباله در اردبیل تولید می‌شود و همکاران ما در 2 تا سه شیفت سعی می‌کنند تا آراستگی شهر را با انتقال پسماند به محل تخلیه کمک کنند.
وی تصریح کرد: یک‌هزار و 200 نفر کارگر شهرداری در این روزها به حالت آماده‌باش در خدمت شهروندان هستند تا زمینه را برای رفاه و آسایش آنها فراهم کنند.
شهردار اردبیل، درآمد شهرداری را از محل عوارض و تهاتر زمین یادآور شد و گفت: 4 هزار میلیارد تومان قطعه زمین به عنوان ذخیره شهری در اختیار شهرداری اردبیل است و ما به رغم بدهی گذشته به ارگان های مختلف، در حال حاضر با کمترین بدهی به نهادها روبه‌رو هستیم به طوری که به قرارگاه خاتم‌الانبیا ریالی بدهی نداریم.
صفری از تکمیل 18 ماهه پل نیایش و پل شهید رئیسی به عنوان افتخار عمرانی اردبیل اشاره کرد و افزود: در مسیر عطایی اردبیل چندین هکتار زمین تملک شده و ما اقدام به بازگشایی مسیرهای مختلف در این محدوده کردیم.
وی از احداث 17 پارک در سه سال اخیر و راه‌اندازی کارخانه تولید پازل، جدول و نیوجرسی خبر داد و خاطرنشان کرد: 18 دستگاه خودروی سنگین و نیمه سنگین برف‌روبی و نمک‌پاشی برای شهرداری اردبیل خریداری شده است.
شهردار اردبیل به نوسازی 70 دستگاه اتوبوس در سطح شهر اردبیل و مدیریت اتوبوس‌های ملکی خبر داد و اضافه کرد: ما به هیچ وجه نیروی سفارشی در شهرداری پذیرش نکردیم بلکه اقدام به تبدیل وضعیت 360 نیروی ایثارگر در سه سال اخیر کردیم.
صفری بیان کرد: با جذب نیروهای متخصص سعی ما بر این است تا در همه ایام و اوقات در خدمت شهروندان باشیم به طوری که مأموران آتش‌نشانی ما و سایر واحدها در ایام تعطیلات نوروزی در آماده‌باش کامل هستند.
وی از ساماندهی نوران چای و پارک حاشیه زرناس خبر داد و یادآور شد: باغ مفاخر اردبیل سال آینده برای استفاده عموم شهروندان بازگشایی می‌شود.
شهردار اردبیل تصریح کرد: بعد از سال‌ها پیگیری با مبلغ 850 میلیارد تومان باغ میدان بسیج اردبیل تملک شده و به عنوان باغ مفاخر مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
صفری به سه اقدام مهم و انقلابی شهرداری اردبیل در سه سال اخیر اشاره کرد و گفت: ساماندهی رودخانه بالیقلو، تکمیل پل شهید رئیسی و ساماندهی وانت‌بارها از جمله این شاهکارها بوده که شهردار اردبیل موفق به انجام آنها شده است.
وی افزود: به دور از سیاسی‌کاری و رفتارهای انتخاباتی لحظه به لحظه فعالیت ما در شهرداری در مسیر خدمت‌رسانی به مردم بوده و قطعا در سال آینده نیز بر این توان افزوده خواهد شد.
شهردار اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: 89 میلیارد تومان جریمه رانندگی از طریق راه‌اندازی مانیتورینگ شهری به حساب راهنمایی و رانندگی واریز شده که 42 درصد آن باید به حساب شهرداری واریز شود که در این زمینه پیگیری‌ها از طریق وزارت کشور و نیروی انتظامی در حال انجام است.
صفری اضافه کرد: راه‌اندازی گرم‌خانه‌های مختلف، فرهنگسراها، ساماندهی آرامستان‌ها، بازگشایی مسیرهای مختلف به ویژه خیابان تختی در مناطق سیزده‌گانه اردبیل با هدف کاهش بار ترافیکی، احداث زمین چمن فوتبال با کیفیت، ساماندهی سگ‌های ولگرد از دیگر اقدامات شهرداری در سه سال اخیر بوده است.
وی به هزینه بالای تهیه قیر و آسفالت و بی‌توجهی آب و فاضلاب به حفاری‌ها و بلاتکلیفی‌ها در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد: قرار است در سال آینده عمران شهری با جدیت بیشتر مورد تمرکز قرار گیرد.
شهردار اردبیل نصب چراغ‌های تزئینی و شاداب سازی شهر را از دیگر اقدامات برشمرد و بیان کرد: در سال آینده احداث پل زیرگذر سه راهی نیار و پل روگذر آقاباقر به همراه تکمیل ساماندهی رودخانه بالیقلوچایی و بازگشایی باغ مشاهیر از جمله پیگیری‌های ما خواهد بود.
انتهای پیام/131/.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/804874/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار مرگبار در مراغه

سفر به ایام قدیم؛ موتور و ترک سواری فرح در کنار محمدرضا پهلوی در خیابان تهران

آیا جشن قهرمانی تراکتور در تبریز برگزار می‌شود؟ با اعلام فدراسیون، تصمیم نهایی دوشنبه!

مالک خیبر: رفتار چند نفر را به حساب یک استان ننویسید/ می‌گویند آنها که پیروانی را زدند با من مرتبط بودند، چطور هر اتفاقی را به من ربط می‌دهند؛ من دلجویی کردم!

رفتار چند نفر را به حساب یک استان ننویسید/ می‌گویند آنها که پیروانی را زدند با من مرتبط بودند، چطور هر اتفاقی را به من ربط می‌دهند؛ من دلجویی کردم!

تقویت همکاری‌های بین‌المللی و اقتصادی؛ دیدار مدیرعامل پتروشیمی تبریز با سفیر بلاروس

میگن «ترامپولین» برای سلامتی و شادابی کودک خوبه، بخرم یا نه؟

موارد ابتلا به ویروس کرونا در کشور افزایش یافت

خطر ابتلای کودکان به سرطان از اجاق گاز تقریبا دو برابر بزرگسالان است

پرواز بالگرد اورژانس برای نجات بیمار سکته مغزی در شهرستان اهر

وزش باد شدید و افزایش ابر طی 4 روز آینده در نواحی شرق و جنوب شرق کشور

وزیر آموزش و پرورش به استان آذربایجان شرقی سفر می‌کند

جان باختن چهار نفر بر اثر انفجار گاز در مراغه

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

قالیباف: راهکار نظام، خنثی‌سازی تحریم‌ها و مذاکره با نگاه مبارزه است

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

واکنش تند علیپور به جشن قهرمانی تراکتور

امام جمعه اردبیل: واقعیت‌های تاریخی با امیال و اغراض سیاسی تغییر نمی کند

رگبار و رعدوبرق شدید 4 استان را فرا می‌گیرد

رگبار و رعدوبرق شدید در ا نتظار 4 استان

هشدار جدی هواشناسی به این استان ها/ رگبار و رعدوبرق شدید در راه است

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

خواهرم ناخواسته سقط جنین کرد، عوارضش چیست؟

مالیات سیگار افزایش یافت + جزئیات

وزیر مشاور در امور خارجی عربستان وارد اسلام‌آباد شد

ساخت 200 هزار مسکن برای فرهنگیان منطقه آزاد ماکو در دستور کار دولت

قالیباف فرودگاه کلاله را به مقصد تهران ترک کرد

سازمان لیگ موافقت کرد/ استقلال خوزستان – تراکتور در تبریز

نشست هم‌اندیشی مدیران ادواری آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

آلبوم تصویری/جشن طبیعت و پیاده روی خانوادگی در روستای تپه گله سفلی اسلام آباد کرمانشاه

امام جمعه خلخال: تاوان ناکارآمدی برخی مسئولان را نباید مردم بپردازند

مراسم جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مناسبت دهه کرامت آغاز شد

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

‌معاون رئیس‌جمهور: از «کلینیک ترک بی‌حجابی» شگفت‌زده شدم | هیچ کس گردن نگرفت

«کلینیک ترک بی‌حجابی» را چه کسی گردن گرفت؟+ فیلم

ادعای یک رسانه ترک؛ کارتال دیوانه شد!

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

وزش باد شدید و گرد و خاک تا 5 روز آینده در اکثر نقاط کشور

شرکت 418 حافظ از آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآنی

آزمون فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در مراغه

لزوم تقویت اقتصاد خرد در مناطق آزاد

امام جمعه بیله‌سوار: توافق آمریکا و یمن هیمنه پوشالی آمریکا را شکست

احداث 30 سیل‌بند و 25 مدرسه در اردبیل توسط بسیج سازندگی

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ترکمنستان؛ گامی مؤثر در پیوند اقتصادی ایران و آسیای میانه

مردم بی‌اعتنایی را تحمل نمی‌کنند

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

دستگاه قضایی با ترک فعل حوزه جوانی جمعیت برخورد کند

هشدار نارنجی هواشناسی به این استان‌ها / طوفان در راه است!

جشن و سرور آذری ها در سالروز میلاد امام رضا (ع)؛ آمدم ای شاه پناهم بده