پیام آذری

آخرين مطالب

بهره مندی بیش از 97 هزار نفر از مردم آذربایجان شرقی از خدمات جهاددانشگاهی مقالات

بهره مندی بیش از 97 هزار نفر از مردم آذربایجان شرقی از خدمات جهاددانشگاهی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - - فاتحی‌فر گفت: سال گذشته 250 نوزاد در پی درمان زوج‌های نابارور در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی به دنیا آمدند.
فاتحی‌فر اظهار کرد: این سازمان با توجه به اولویت‌‎ برنامه‌های توسعه کشور و سیاست‌های ابلاغی نهاد‌های بالادستی در زمینه جوانی جمعیت و با تمرکز بر روی اولویت‌های سلامت استان و منطقه در حوزه پزشکی فعالیت می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به مراکز فعال این سازمان در حوزه پزشکی و درمانی در استان گفت: مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری به عنوان یکی از نخستین مراکز درمان ناباروری استان با هدف ارائه خدمات تخصصی ناباروری به زوجین نابارور استان‌های شمال غرب کشور در تبریز در حال فعالیت است.
فاتحی فر گفت: آزمایشگاه تخصصی تشخیص طبی و مشاوره ژنتیکی، مرکز خدمات تخصصی طب کار و خدمات سلامت شغلی، مرکز خدمات تخصصی طب پیشگیری و ارتقای سلامت، مرکز تخصصی درمان زخم، نمایندگی بانک خون بند ناف رویان و گروه پژوهشی ژنتیک در اختلالات تولید مثل از جمله مراکز فعال در حوزه پزشکی و درمان این سازمان هستند.
وی ادامه داد: ارائه مشاوره‌های تخصصی زنان، ارولوژی، ژنتیک، ایمونولوژی، حقوقی ، خدمات تشخیصی علل سیتوژنتیکی و مولکولی ناباروری، جراحی تخصصی زنان (پانکچر)، لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی مردان TESE و PESA، فریز و نگهداری جنین و اسپرم و تخمک، لنفوسیت تراپی، IVF و IUI میکرو اینجکش، رحم اجاره‌ای، انجام تست‌های سیتوژنتیکی، کاریوتایپ خون، و آمنیوسنتز ، انجام تست‌های مولکولی آمنیوسنتز، تعیین جنسیت جنین و خدمات نگهداری بانک خون بند ناف (سلول‌های بنیادی) در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان انجام می‌شود.
وی افزود: خدمات بسیاری در این مرکز درمانی ارائه می‌شود و پس از تعیین علت ناباروری زوجین، فرایند‌های مختلفی جهت درمان ناباروری انجام می‌گیرد.
فاتحی فر اعلام کرد: سالانه بیش از 2 هزار و 200 پرونده جدید در این مرکز تشکیل شده و در مجموع 25 هزار نفر خدمت در سال خدمات دریافت می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: درمان‌های ناباروری در جهان 30 تا 35 درصد جواب می‌دهد و متوسط درمانی در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی با مجهزترین دستگاه‌ها و کارکنان مجرب 35 درصد است.
وی با بیان این‌که بخش تعیین جنسیت جهت تشخیص و کنترل وضعیت سلامت جنین در این مرکز فعال است، اظهار کرد: فریز تخمک و اسپرم برای واجدین شرایط از جمله دختران مجرد سن بالا، افراد مبتلا به سرطان انجام می‌شود.
فاتحی فر با اشاره به اینکه هزینه‌های این مرکز بسیار کمتر از بخش خصوصی است گفت: جهاددانشگاهی در تبریز، میانه، مراغه و مرند دارای نمایندگی بانک خون بند ناف رویان بوده و خون بند ناف نوزادان متقاضیان در این شهرستان‌ها گرفته و برای نگهداری با رعایت تمام پروتکل‌ها به تهران ارسال می‌شود.
وی با بیان اینکه درصدد توسعه فعالیت‌های این نمایندگی در سایر شهرستان‌ها هستیم ادامه داد: علاوه بر انجام خدمات پزشکی برای عموم مردم، پژوهشگران حوزه پزشکی سازمان در چندسال اخیر در حوزه انجام طرح‌های پژوهشی، تالیف کتاب و انتشار مقالات نیز فعال بوده و اجرای سه عنوان طرح پژوهشی در حوزه ژنتیک، تالیف سه عنوان کتاب پزشکی و ژنتیک و انتشار بیش از 30 عنوان مقاله علمی پژوهشی در مجله‌های معتبر جهانی و ملی از جمله عملکرد‌های پژوهشگران این سازمان است.
فاتحی فر با اشاره به برنامه‌های سازمان در حوزه پزشکی در سال جدید گفت: تجهیز و شروع فعالیت آزمایشگاه ژنتیک پزشکی در محل جدید و ارائه خدمات تخصصی به بیماران، اخذ موافقت قطعی گروه پژوهشی ژنتیک در اختلالات تولیدمثل، راه اندازی و تجهیز مرکز خدمات غربالگری سرطان سینه در سازمان با همکاری پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی به عنوان مرکز منطقه‌ای شمال غرب، راه اندازی دفاتر نمایندگی بانک خون بندناف در بیمارستان‌های بزرگ استان جهت گسترش فعالیت و پوشش دهی بیشتر خدمات مرکز در استان، شروع استانداردسازی ساختمان مجتمع پژوهشی سازمان جهت انتقال مرکز درمان ناباروری به فضای تخصصی‌تر و فضای فیزیکی توسعه یافته از جمله برنامه‌های در دست اجرا در سال جدید است.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی از بهره مندی بیش از 97 هزار نفر از مردم استان از خدمات پزشکی این نهاد انقلابی در سال 1403 خبر داد.
منبع:ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/811025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرشی: صداهای شنیده شده در حوالی تبریز مربوط به فعالیت پدافند هوایی است

آیین تشییع پیکر پاک 23 شهید در تبریز برگزار می‌شود

آزمون‌های دانشگاه پیام نور اردبیل به تعویق افتاد

کالاهای اساسی بیشتر از نیاز شهرستان تامین شده است

کلنگ‌زنی پروژه اصلاح شبکه آبرسانی روستای وردان با حضور فرماندار سلماس

28 نفر از محکومان آذربایجان غربی مشمول عفو شدند

شهادت 4 پاسدار در حمله اسرائیل به پادگان المهدی ارومیه

برگزاری جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان‌غربی

پویش استانی "سلام بر غیرت معلمی" در سراسر استان برگزار می شود

جزئیات زمان تشییع پیکر 23 شهید جنایات رژیم صهیونیستی در تبریز

28 نفر از محکومان آذربایجان‌غربی مشمول عفو رهبر انقلاب شدند

پیکر یکی از شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی در شاهین‌دژ تشییع شد

کشف 205 دستگاه ماینر قاچاق به ارزش 130 میلیارد ریال در نمین

لغو امتحانات روز‌های یکشنبه و دوشنبه دانشگاه آزاد آذربایجان‌غربی

هشدار زردبارش‌های رگباری در آذربایجان غربی

تشدید نظارت‌ها در بازار آذربایجان غربی

تشیع پیکر مطهر شهید پاسدار مصطفی خدایی در شاهین‌دژ

کاهش 35 درصدی آب در مخازن سدهای آذربایجان غربی

نماینده ارومیه: حمله تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت

برگزاری وبینار کمیته مدیریت فوریت ها و پیگیری های ویژه آموزش و پرورش استان اردبیل

فرزندان کربلا از هیچ چیز نمی ترسند/ پروژه مهر 1404 باید پایان مردادماه آماده تحویل باشد

ساخت 14 مدرسه با مشارکت شهرداری تبریز با انعقاد قرارداد فی ما بین، وارد فاز عملیاتی می‌شود

استان اردبیل 70 میلیون مترمکعب کسری آب دارد

هواشناسی اردبیل هشدار سطح زرد صادر کرد

205 دستگاه ماینر در نمین کشف شد

تسهیل ترافیک تبریزرا اولویت شورای هماهنگی ترافیک استان(همتا) است

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

کتابخانه‌ها در ارتقای سرمایه اجتماعی نقش محوری دارند

هشدار وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در آذربایجان‌شرقی

شورای خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کرد

تعللی در قبال رفع مشکلات شهری تبریز نخواهیم کرد

توده هوای گرم تا پایان هفته در آذربایجان شرقی حاکم است

تأمین و توزیع کالاهای اساسی، آرد و نان در استان اردبیل بدون مشکل است

توضیحات استاندار آذربایجان شرقی در مورد حملات رژیم صهیونیستی

تداوم گرمای تابستانه در هرمزگان

موکب شهدای سادات در راهپیمایی عید سعید غدیر خم برگزار شد

مناسبت روز/ یکشنبه، 25 خردادماه

پویشِ «مُعَلّمِ مُنْتَقِم»

اطلاعیه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی درباره تداوم برگزاری امتحانات خردادماه، مطابق برنامه ابلاغی

اطلاعیه دوم وزارت آموزش و پرورش درباره امتحانات دانش‌آموزان

فراخوان پویش فرهنگی_هنری–رسانه‌ای #جانیم_ایران

پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی شهادت جمعی از هم وطنان عزیزمان از سوی رژیم صهیونی

آمادگی خط 1570 برای ارائه خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی به دانش‌آموزان

سه منطقه نظامی آذربایجان شرقی مورد حمله قرار گرفت

اطلاعیه اداره سنجش آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در خصوص چگونگی برگزاری آزمون هماهنگ استانی پایه نهم و سایر آزمون‌های داخلی

اطلاعیه صدور کارت ورود به جلسه آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت 15 امروز

حمایت روانی بدون وقفه؛ خط 1570 و مراکز مشاوره آموزش و پرورش، آماده پاسخگویی

مردم آذربایجان شرقی در صورت مشاهده عوامل مشکوک با ستاد خبری اطلاعات تماس بگیرند