پیام آذری

آخرين مطالب

ضرورت فراهم شدن بستر فعالیت انجمن خانواده ناشنوایان مقالات

ضرورت فراهم شدن بستر فعالیت انجمن خانواده ناشنوایان
  بزرگنمايي:

پیام آذری - دبیر شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: انجمن خانواده ناشنوایان استان آذربایجان‌شرقی، فعالیت‌های گسترده فرهنگی، علمی و ورزشی در حد ملی و بین‌المللی دارد و ضرورت دارد بستر مناسب‌تری برای فعالیت‌های آنان‌ فراهم شود. - اخبار استانها -
به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روح‌الله رشیدی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز در یک‌صد و سی‌ و پنجمین جلسه این کمیسیون با اشاره به بازداشت احمدرضا بیضایی، چهره فرهنگی و استاد دانشگاه ایرانی توسط پلیس کشور ترکیه، گفت: ایشان به‌عنوان یک چهره فرهنگی، پژوهشی و به عنوان هنرمند کارتونیست در دوره خود که کاریکاتور سیاسی در تبریز باب نبود، از فعالان سرشناس فرهنگی تبریز بودند و مجموعه‌های نمایشگاهی متعددی بر پا کردند.
وی، تصریح کرد: بیضایی چهره‌ای جریان‌ساز بود که در راستای اندیشه‌های امامین انقلاب و مبانی فرهنگی و هنری انقلاب گام‌های مؤثری برداشت.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: بیضایی در شهر استانبول مشغول تحصیل در رشته سینما بود و تاکنون توضیح دقیق درخصوص اتهام ارائه نشده است.
رشیدی بیان کرد: دولت و رئیس جمهور شناخت کافی از شخصیت این هنرمند و استاد دانشگاه ایرانی دارد و امیدواریم در فضایی آرام و با تعامل زمینه آزادی ایشان فراهم شود.
در ادامه، با حضور غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز و اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، به‌بهانه درخشش خبرنگاران آذربایجان‌ شرقی در جشنواره رسانه‌ای ابوذر از حکیمه برتینا، خبرنگار خبرگزاری تسنیم آذربایجان‌ شرقی که با اثر «صهیون در دادگاه قاضی» در بخش موشن‌گرافی رتبه دوم را در دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در سطح ملی کسب کرده بود، تجلیل شد.
همچنین از حامد سلطانپور، سردبیر پایگاه خبری آناج که در بخش یادداشت با عنوان اثر «آقایان قوم‌گرا شترسواری دولا دولا نمیشه»، رتبه سوم این جشنواره را کسب کرده بود، تجلیل به عمل آمد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، ضمن تبریک این افتخارآفرینی در فضای رسانه‌ای کشور، گفت: ما امروز بیش از پیش به پویایی فضای رسانه‌ای نیاز داریم.
رشیدی تصریح کرد: جشنواره‌های رسانه‌ای محملی برای عرضه رسانه‌های محلی هستند و باید به سمت فضای حرفه‌ای رسانه‌ای حرکت کرد.
وی، گفت: رسانه نباید تحت تأثیر متغیرهای موضعی و مقطعی آسیب ببیند و بارها در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، مطرح شده است که نباید در مسیر پویایی رسانه‌ها دست‌انداز ایجاد شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، با تأکید بر این‌ که خبرنگاران باید به‌شکل طبیعی فعالیت کنند و اگر مساعدتی هم صورت می‌گیرد با حفظ استقلال باشد، گفت: جشنواره رسانه‌ای ابوذر در سطح استانی نیز به‌شکل مستمر برگزار می‌شود و بر همین اساس، از برگزیدگان این جشنواره در سطح ملی تقدیر می‌شود که در راستای اعتلای رسانه‌ای استان آذربایجان‌ شرقی افتخارآفرینی کردند.
در ادامه، گزارش فعالیت‌های انجمن خانواده ناشنوایان استان آذربایجان‌ شرقی و درخواست‌های مطروحه ارائه شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: توجه به این مسئله، در شورای ششم سابقه داشت و احد صادقی نیز از مجموعه انجمن ناشنوایان بازدیدی داشت که توضیحات تکمیلی را ارائه می‌دهد.
احد صادقی، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را به دلیرمردان ارتش و مردم قهرمان ایران تبریک گفت.
وی با اشاره‌ به اینکه اسدی، رئیس هیئت‌مدیره انجمن ناشنوایان استان‌ آذربایجان‌ شرقی و رئیس هیئت‌مدیره انجمن ناشنوایان کشور هستند، گفت: با توجه به جمعیت زیاد ناشنوایان استان آذربایجان‌‌ شرقی، کانون ناشنوایان و مرکز فرهنگی ناشنوایان نیز در شهر فعال هستند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: انجمن ناشنوایان اصلی‌ترین رابط ناشنوایان با بهزیستی است.
صادقی گفت: برای اینکه خلأ مکانی جبران شود، حیاط این مجموعه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به گستره فعالیت‌های انجمن خانواده ناشنوایان استان آذربایجان‌ شرقی، گفت: انجمن خانواده ناشنوایان استان آذربایجان‌ شرقی، فعالیت‌های گسترده فرهنگی، علمی و ورزشی در حد ملی و بین‌المللی دارد و ضرورت دارد بستر مناسب‌تری برای فعالیت‌های آنان‌ فراهم شود.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: ظرفیت پنهان جامعه ناشنوایان در عدم ارتباط‌گیری با جامعه مغفول مانده و ضرورت دارد که در راستای جبران این مسئله، اقداماتی انجام شود.
صادقی، گفت: درخصوص اختصاص مکان مناسب‌تر برای این مجموعه، باید مکانی قابل دسترس و متناسب با تعداد اعضا اندیشیده شود.
وی با تأکید بر اینکه فعالیت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی انجمن ناشنوایان باید افزایش یابد، گفت: همه شهروندان ناشنوا در سطح شهر تبریز باید از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز مطلع شوند و مناطق مختلف شهرداری تبریز نیز متناسب با نیازهای این قشر، برنامه‌های مختلف داشته باشند.
در ادامه، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: ضرورت دارد تمام مناطق شهرداری تبریز برای رفع نیازهای جامعه ناشنوایان پای کار بیایند و در سالن‌های ورزشی، فرهنگسراها و کتابخانه‌ها زیرساخت‌های لازم فراهم شود.
رشیدی، تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود که انجمن‌ها، فضای اجتماعی شهر را مدیریت کنند.
وی، همچنین خواستار ارائه گزارش عملکرد شهرداری تبریز در سال 1403 در حوزه ناشنوایان شد.
در ادامه‌، برنامه‌های شهرداری تبریز در حوزه اجتماعی در سال 1404 (متناظر با وظایف اساسنامه‌ای سازمان در حوزه اجتماعی) گزارش شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، در خصوص مسائل اجتماعی منطقه 8، گفت: با توجه به اینکه ارزیابی کلی وضعیت محلات در نقشه اجتماعی لحاظ شده است، برنامه‌های الگوی حوزهٔ سالمندان در منطقه 8 باید ظهور و بروز داشته باشد.
نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به اینکه روزانه 400 هزار نفر در منطقه مرکزی شهر تبریز تردد دارند، گفت: سالمندان تردد ویژه‌ای در محدوده مرکزی شهر دارند و ضرورت دارد که مبلمان شهری سرویس‌های بهداشتی محدوده بازار، مناسب‌سازی شود.
حکیمه غفوری، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، در خصوص آسیب‌های اجتماعی مناطق، گفت: باید تفاهم‌نامه‌ای مابین شهرداری تبریز و اداره‌کل آموزس‌وپرورش استان آذربایجان‌ شرقی ایجاد شود و به مسائل اجتماعی در حوزه مدارس ورود شود.
در ادامه، محمدحسن اسوتچی، دبیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی ابتدا به محدودهٔ شهرداری تبریز رسیدگی کنیم و سپس به وضعیت جامعه توجه داشته‌ باشیم. طلاق عاطفی ابتدا بین مدیران و کارکنان شهرداری تبریز اتفاق می‌افتد.
وی، تصریح کرد: آیا ما پس از 46 سال از انقلاب، می‌دانیم داخل شهرداری چه اتفاقی می‌افتد؟ درخواست دارم کار فرهنگی در مقام یک زیرساخت موردتوجه باشد.
در ادامه، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: خانواده شهرداری تبریز نزدیک به 12 هزار پرسنل دارد که با احتساب اعضای خانواده کارکنان به 40 هزار نفر می‌رسد. تست‌های سلامت توسط اداره‌کل سلامت انجام می‌شود، اما آیا در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز معطوف به خانواده خود نگاه نکرده‌ایم؟
صادقی، تصریح کرد: باید آسیب‌های اجتماعی مطرح در خانواده بزرگ شهرداری تبریز شناسایی شود و در حوزه خانواده، با برگزاری کارگاه‌ها و ارائه مشاوره‌ها از آسیب‌ها جلوگیری شود چراکه فهمیدن و آگاهی خانواده‌ها از مسائل اجتماعی یک ضرورت است.
در پایان، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، درخصوص مسائل اجتماعی منطقه 9، گفت: مرکز همایش‌های بین‌المللی تبریز، عوارض و پیامدهایی دارد و در شکل‌گیری فرهنگ عمومی منطقه تأثیرگذار است که نیازمند توجه است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/815740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنگوی هواپیمایی: پول سفر خانم وزیر از حقوقش کسر می‌شود

اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد

جشنواره توت سفید در هوراند برگزار می شود

هوش مصنوعی در حسابداری تحول جدی ایجاد کرده است

دستگیری هفت نفر از حفاران غیر مجاز در ورزقان

پرداخت معوقات یارانه‌ای نانوایان تبریز

ایفای نقش بیش از 35 دستگاه استانی در برگزاری تور دوچرخه سواری

دستگیری سارق حرفه‌ای در اهر

سهم اردبیل در آزادسازی خرمشهر تقدیم 85 آلاله پرافتخار

فتح‌الفتوح امروز پیروزی در جنگ رسانه‌ها است

خبرنگاران نقشی بی بدلیل در جامعه دارند

هدف‌گذاری ساخت 1105 کلاس درس در اردبیل

آزادگانی که هویتشان هویدا نبود روایتگران موثری هستند

تلاش برای برگزاری حرفه ای تور دوچرخه سواری ایران- آذربایجان

آقایون خانواده همسر را فراموش نکنید

تبدیل قطعه 5 آزاد راه هشترود - مراغه به بزرگراه

سی و هفتمین دوره تور دوچرخه سواری ایران - آذربایجان برگزار خواهد شد

بررسی آخرین وضعیت برگزاری آزمون های نهایی و بارگذاری و تصیحیح اوراق امتحانی

روان شناسی جالب درباره رنگ سال 2025

انبار کالای قاچاق در اردبیل کشف و ضبط شد

صانبار کالای قاچاق در اردبیل کشف و ضبط شد

مشارکت 6 میلیاردی اردبیلی‌ها در پویش «کاشی حرم»

راز قتل صحنه سازی شده در مهاباد برملا شد

آماده‌سازی روستای حسنلو برای ثبت جهانی همچنان ادامه دارد

هشدار زرد تداوم فعالیت امواج بارشی در آذربایجان غربی

تحولات درمانی اولویت امسال بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام است

نخبگان ایثارگر در مسیر پیشرفت ایران اسلامی نقش مهمی دارند

همایش آموزشی تخصصی نمایندگی‌های فروش شمال غرب بیمه دی در تبریز برگزار شد

برنامه شناسایی معلمان نمونه، فرصتی مناسب برای ارائه توانمندی‌ها و عملکرد معلمین بود

مشاور مدیرکل در " امور حقوقی " منصوب شد

مدیر آموزش و پرورش منطقه بناب معرفی شد

به شکوفه نشستن لاله‌های واژگون در دامنه‌های سهند در مراغه

بحرانی بودن وضعیت منابع آبی در هریس

تشییع با شکوه پیکر حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرحمان یوسف‌پور در جزیره کیش

هشدار نسبت به احتمال شیوع بیماری سفیدک دروغین در مزارع سیب‌زمینی اردبیل

اجرای طرح ارتقای امنیت محله محور در تبریز

کشف و ضبط 129 قبضه سلاح جنگی در آذربایجان غربی

صدور مجوز 128 طرح مشاغل خانگی در شبستر

جشن قهرمانی تراکتور، نمایش وحدت و وفاق ملی بود

روابط عمومی‌ها مشاور امین مدیران باشند

سفر شش قایقران پاروزن از فارور تا کیش به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر

نماینده مجلس: اخیراً نامه‌ای به تاکید وزارت خارجه از طریق دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی آمده است که در آن تاکید شده نمایندگان درباره مذاکرات چه چیز‌هایی بگویند و نگویند

رگبار باران در راه آذربایجان شرقی

کشف قتل خانوادگی در پوشش تصادف در مهاباد

روایت مارهایی که خیابان‌های ارومیه را زخمی کرده‌اند

تالاب کانی برازان برای حفظ شرایط موجود نیازمند 2 میلیون مترمکعب آب است

روز دزفول؛ «روز مقاومت و پایداری»

آذربایجان‌شرقی اواخر هفته بارانی است

قاچاقچی کود اوره یارانه ای در آذربایجان شرقی جریمه شد

ویپ و تأثیرات منفی قابل توجه آن بر سلامت دهان و دندان

ویکی پدیاجستجو