پیام آذری

آخرين مطالب

40 هزار روان‌شناس کشور هنوز پروانه فعالیت ندارند گفتگو

40 هزار روان‌شناس کشور هنوز پروانه فعالیت ندارند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - رئیس سازمان نظام روان‌شناسی گفت: در کل کشور 72 هزار روان‌شناس وجود دارد که هنوز 40 هزار نفر از آنها در آزمون صلاحیت حرفه‌ای شرکت نکردند.
به گزارش فارس، نشست خبری رئیس سازمان نظام روان‌شناسی علی فتحی آشتیانی به مناسبت روز روان‌شناس امروز 8 اردیبهشت‌ماه 1404 برگزار شد. 
آشتیانی در ابتدا در خصوص لزوم تصویب روز روان‌شناس گفت: سازمان نظام روان‌شناسی بیش از 72 هزار روان‌شناس کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی دارد که 24 درصد آنها آقایان و 74 درصد خانم‌ها هستند. 
وی در ادامه بیان کرد: از میان این مشاوران 10 درصد افراد دارای دکترا و 90 درصد در مقطع کارشناسی ارشد هستند.
رئیس سازمان نظام روان‌شناسی تأکید کرد: در حال حاضر حدود 33 هزار نفر از روان‌شناسان کشور دارای پروانه صلاحیت حرفه‌ای هستند که 10 هزار و 500 مجوز توسط درگاه ملی مجوزها و 23 هزار مجوز توسط سازمان نظام روان‌شناسی برای آنها صادر شده است. 
فتحی آشتیانی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر 40 هزار روان‌شناس کشور پروانه ندارند که من دعوت می‌کنم این افراد در سومین دوره آزمون صلاحیت حرفه‌ای که قرار است 27 تیرماه 1404 برگزار شود، شرکت‌ کنند.
وی در ادامه بیان کرد: صدور پروانه فعالیت برای روان‌شناسان در طی سال 1403 نسبت به 20 سال گذشته رشد 156 درصدی داشته است. 
در ایران به ازا هر 1000 نفر یک روان‌شناس وجود دارد
فتحی آشتیانی در خصوص میزان روان‌شناسان فعال به نسبت جمعیت کشور توضیح داد: برآورد ما این است که به‌ازای هر 1000 نفر در کشور یک روان‌شناس وجود دارد. اگر ایران در حال حاضر 85 میلیون جمعیت داشته باشد ما حداقل 85 هزار روان‌شناس حرفه‌ای دارای پروانه نیاز داریم.
وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر در استان تهران به‌ازای هر 1000 نفر یک روان‌شناس وجود دارد اما در برخی از استان‌ها مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد و... به‌ازای هر 10 هزار نفر یک روان‌شناس وجود دارد. 
رئیس سازمان نظام روان‌شناسی تأکید کرد: خدمات روان‌شناسی فقط برای افرادی که با مشکلات روان‌شناختی مواجه هستند نیست؛ بلکه کل 85 میلیون نفر کشور مخاطبین ما هستند. یا فرد از زمان کودکی تا پیری نیاز به استفاده از خدمات روان‌شناسی دارد.
پرداخت 50 میلیارد وام به روان‌شناسان کشور
وی در خصوص تسهیلات در نظر گرفته شده برای روان‌شناسان سراسر کشور از سال گذشته تا کنون گفت: یکی از اتفاقات خوبی که از سال گذشته در سازمان نظام روان‌شناسی اتفاق افتاده پرداخت وام به‌قیدقرعه به اعضای این سازمان است. 
فتحی آشتیانی در ادامه بیان کرد: در سال گذشته 50 میلیارد تومان وام در طی 4 نوبت به روان‌شناسان پرداخت شد که در تلاشیم تا این مبلغ را در سال جاری به 75 میلیارد تومان افزایش دهیم.
وی در خصوص تأثیر مشاوره پیش از ازدواج در کاهش آمار طلاق گفت: برای کاهش مشکلات خانوادگی، یکی از اهداف و درخواست‌های ما قانونی‌شدن مشاوره پیش از ازدواج توسط روانشناسان است تا شاید به کاهش آمار طلاق در کشور کمک کند.
رئیس سازمان نظام روان‌شناسی گفت: یکی از اهداف ما راه‌اندازی مدرسه مهارت‌آموزی برای روانشناسان است که در بهار سال جاری اجرایی خواهد شد و کارگاه‌های آموزشی را برای روان‌شناسان با مبالغ پایین برگزار خواهیم کرد.
وی در خصوص تعرفه‌های خدمات روانشناسی و مشاوره سال جدید گفت: بر اساس تعرفه‌گذاری مصوب سال 1404 برای خدمات روان‌شناسی و مشاوره برای 45 دقیقه ارائه خدمت توسط کارشناسان ارشد پروانه‌دار 503 هزار و 500 تومان و توسط دکترای تخصصی پروانه‌دار 620 هزار تومان باید هزینه پرداخت شود.
فتحی آشتیانی تأکید کرد: اگر مرکز مشاوره یا روان‌شناسی بالاتر از این مبلغ دریافت کنند تخلف کرده و مردم می‌توانند با مراجعه به سایت نظام روان‌شناسی از آنها شکایت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/818952/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خانم‌ها روح همه چیز محسوب می‌شوند

تولد نوزاد عجول آذرشهری در داخل آمبولانس

تخصیص 1200 تن کود اوره به باغ‌های خسارت‌دیده مراغه

قیمت انواع حبوبات 10 اردیبهشت 1404

تسویه کامل مطالبات پارسال سیب‌ زمینی‌کاران اردبیل

اردبیل روز سه شنبه سردترین مرکز استان در کشور بود

آب شرب 253 روستا و قشلاق شمال اردبیل پایدار می‌شود

سند تک برگ همچنان صادر می‌شود ولی در آینده تمام اسناد الکترونیکی می‌شوند

انفجار باتری ون چینی دلیل حادثه دیروز سوختگی دانش‌آموزان یک سرویس مدرسه در ارومیه

داداش‌زاده: امیدوارم قرارداد با ماتزاری ترکمانچای نباشد

ژاوی جانشین ژابی می‌شود!

آخرین سرمربی ناکام استقلال هم از ایران رفت

کشف محموله بزرگ قاچاق اسلحه و مهمات در آذربایجان غربی

باران کم‌رمق، سرما بی‌موقع؛ کشاورزی آذربایجان‌شرقی در چنبره سالی سخت

ضرورت ایجاد بستری مناسب برای بهبود وضعیت بانوان کارگر

جهان امروز تشنه فراگیری مسائل معنوی است/تربیت 1600طلبه خواهر در اردبیل

10 میلیون قطعه انواع ماهی در پلدشت تکثیر می شود

شمارش معکوس برای حمله هند به پاکستان

ضرورت راه‌اندازی مرکز 30 هزار تنی ذخیره‌سازی گندم در پارس آباد

دستگیری سارقان خودرو در اردبیل

وعده جذاب مربی محبوب: برای جشن قهرمانی تراکتور به تبریز می‌آیم

به خداداد عزیزی شهروند افتخاری تبریز را بدهید!

نوزاد عجول آذرشهری داخل آمبولانس به دنیا آمد

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

یکی از تیمچه‌های بازار تبریز به دلیل ناایمن بودن تعطیل شد

افزایش اختیارات قانونی برای نظارت بر سرویس مدارس آذربایجان غربی ضروری است

تعطیلی یکی از تیمچه‌های تجاری ناایمن تبریز

کارتال نتوانست به برانکو، استانکو و اوسمار برسد

مهاباد بلوک درمانی جنوب آذربایجان‌غربی می‌شود

افتتاح فرهنگسرای رضوی شهید مالک رحمتی در تبریز

تشکیل «کادر نوجوان» تربیت نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر را در پی دارد

دستگیری سارقان خودرو در اردبیل

استقبال میهمانان داخلی وخارجی ایران اکسپو از غرفه سازمان منطقه آزاد کیش در دومین روز برگزاری

افزایش باد و تلاطم دریا در استان هرمزگان از بعدازظهر امروز

ارسال پیامک حجاب این بار در تهران/ سخنگوی دولت اصلاحات: بگذارید مملکت آرام بماند

نماینده مجلس: قطعی همزمان برق و اینترنت برای مردم آزار دهنده است

افشاگری نماینده مجلس درباره برج سازی نمایندگان: برخی وقتی به مجلس آمدند پا برهنه بودند اما الان 50 ملک دارند

اظهارات خانم وزیر درباره انفجار بندر شهید رجایی سوژه شد/ فرزانه صادق در آستانه استیضاح

پیش بینی برداشت 850 تا 900 هزار تن سیب زمینی در استان اردبیل

استایل های خاص و لاکچری لیلا اوتادی | تصاویر

مراسم بزرگداشت روز روانشناس با حضور روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

2 راس گوساله زرد ایرانی در پارک ملی دریاچه ارومیه به دنیا آمدند

روزانه 55 هزار تن زباله در کشور تولید می شود

دختران مایه برکت هستند

پاکستان: هند طی ساعات آینده دست به حمله خواهد زد

بازدید مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اردبیل از روند برگزاری آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری در آموزشگاه سبلان ناحیه یک

افتتاح چمن مصنوعی هنرستان شهید رجایی مشگین‌شهر

امامزادگان 5 شهرستان آذربایجان غربی میزبان برنامه های دهه کرامت

وابستگی بیش از 60 درصدی اقتصاد آذربایجان‌غربی به بخش کشاورزی

صادرات 150 هزارتن سیب با تعرفه صفر در کشور از اواخر اردیبهشت ماه