پیام آذری

آخرين مطالب

نماینده مجلس: حادثه بندر شهید رجایی به تنهایی برای استیضاح وزیر راه کافیست/ چرا یک فرد غیرحرفه‌ای و غیرمرتبط به ریاست سازمان بنادر گماشته شد؟ اقتصادی

نماینده مجلس: حادثه بندر شهید رجایی به تنهایی برای استیضاح وزیر راه کافیست/ چرا یک فرد غیرحرفه‌ای و غیرمرتبط به ریاست سازمان بنادر گماشته شد؟
  بزرگنمايي:

پیام آذری - عبدالوحید فیاضی، نماینده نور و محمودآباد در مجلس با اشاره به حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت:‌ ما حتی دقیق نمی‌دانیم که در برخی کانتینر‌ها چه بوده است. واقعاً پرسش داریم که کار گمرک و بندر و اداره آن‌ها باید به این گونه باشد؟ بندر محل رفت و آمد و رفع و رجوع نیاز‌ها است نه اینکه کانتینرها بیایند و مدت طولانی روی هم دپو شوند.
به گزارش اقتصاد24، با وجود برخی تحقیقات و گزارش‌ها در خصوص حادثه انفجار بندر شهید رجایی، اما همچنان موضوع در دست بررسی است و به نظر بسیاری، ابعاد این اتفاق و اینکه چه کسانی در بروز آن مقصر بودند، روشن نشده است.
گفته می‌شود بین 120 تا 140 هزار کانتینر روی هم دپو بوده و مدت قابل ملاحظه‌ای هم از این موضوع می‌گذشته است و موضوع تا حدی پررنگ بود که صدای رییس‌جمهور را هم نسبت به این رویه و بدعت طولانی درآورد.
در همین خصوص، عبدالوحید فیاضی، نماینده نور و محمودآباد گفت: متاسفانه روز شنبه اتفاق تلخ و بزرگی رخ داد و در پی آن، خسارت‌های مالی و جانی به کشور وارد شد که جا دارد این حادثه را به همه مردم ایران علی‌الخصوص خانواده‌هایی که عزیزانشان را از دست دادند، تسلیت بگویم. سوال اول و مشخص این است که چرا باید چند ده هزار کانتینر روی هم به مدت طولانی دپو شود که حال، چنین حادثه تلخی و با این وسعت بر ما تحمیل شود؟ از این‌رو ضرورت دارد تا وزیر راه و شهرسازی و وزیر صمت به طور جدی پاسخگو باشند.
وی افزود: ما حتی دقیق نمی‌دانیم که در برخی کانتینر‌ها چه بوده است. واقعاً پرسش داریم که کار گمرک و بندر و اداره آن‌ها باید به این گونه باشد؟ بندر محل رفت و آمد و رفع و رجوع نیاز‌ها است نه اینکه کانتینرها بیایند و مدت طولانی روی هم دپو شوند. مسئولان بندر، رییس سازمان بنادر و دریانوردی و وزیر راه و شهرسازی به طور ویژه باید پاسخگوی این حادثه بزرگ و غم‌انگیز باشند.
فیاضی تصریح کرد: این‌قدر این فاجعه بزرگ بود که از روز سه‌شنبه استیضاح خانم صادق، وزیر راه و شهرسازی به جریان افتاد و تاکنون حدود 50 امضا جمع شده است و از طرفی، احتمال این می‌رود که وزیر صمت هم در مسیر استیضاح قرار بگیرد، هرچند تا این لحظه برای آقای اتابک طرح استیضاح بارگذاری نشده است.
نماینده نور و محمودآباد گفت: یکی از انتقادات جدی برخی نمایندگان و استیضاح‌کنندگان به وزیر راه شهرسازی این است که چرا یک فرد غیرحرفه‌ای، غیرفنی و غیرمرتبط را بر سر ریاست سازمان بنادر و دریانوردی قرار داده‌اید؟ البته استیضاح وزیر راه و شهرسازی هشت، نه بند دیگر دارد که حادثه انفجار بندر شهید رجایی و انتقاد به انتصاب مدیر سازمان بنادر و دریانوردی، به اراده نمایندگان برای استیضاح، ضریب داد، هرچند به باور من، تنها حادثه بندر شهید رجایی برای استیضاح وزیر راه و شهرسازی کافیست.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/820466/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاکستان: هند به دنبال عملیات نظامی علیه اسلام‌آباد است

سیدحسین ترک عادت نکرد!

موازنه معکوس میان ایران،آمریکا و آذربایجان!

تراکتور در یک نیمه نسخه شمس آذر را پیچید

ضرورت هویت‌یابی دختران/ آموزش تشکیل خانواده باید برای «پسران» هم اتفاق افتد

توسعه زیرساخت‌ها و رفاه بومیان در اولویت سازمان منطقه آزادکیش

امام جمعه اهل سنت کیش بر حفظ فرهنگ بومی و رفع محرومیت‌ها تأکید کرد

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جانبازان گرانقدر به مناسبت روز معلم و دهه کرامت

«آموزش و پرورش»، اساسی ترین و بنیادی ترین نهاد ساخت آینده و فرهنگ کشور است

اعلام آمادگی کیش برای میزبانی از گردشگران خارجی در نشست تورگردانان 33 کشور مختلف

مثل اردشیر زاهدی پیشرفت‌های محیرالقول جمهوری اسلامی در ساحت‌های مختلف را روایت کنید

هوادار خردسال، استقلالی‌ها را سر ذوق آورد (عکس)

انسانی‌ترین نگاه به زن مربوط به دین اسلام است

دستور رسمی رئیس‌جمهوری برای تهیه گزارش جامع از پتروشیمی میانکاله

نجات جان سه بیمار با اهدای عضو جوان مراغه‌ای

تبریزی‌ها به دنبال نخستین قهرمانی در قزوین

کاروان زیرسایه خورشید میهمان سالمندان مهابادی شد

علم الهدی: یک سهل انگاری بزرگ حادثه بندرعباس را رقم زد

امام جمعه اردبیل: شکستن حرمت و جایگاه معلم جامعه را فرو می پاشد

معلمان معماران نسل آینده هستند

میانکاله مجوزی از شرکت ملی صنایع پتروشیمی ندارد

مسابقه 20 خودرو کلاسیک در خوی

دعوت امام جمعه تبریز از عموم مردم برای صرفه‌جویی در مصرف آب و انرژی

برگزاری اجلاس همکاری ایران با 51 کشور گامی مهم در حوزه توسعه اقتصادی

گشایش پنجره تجارت با آفریقا؛ راهبرد هوشمندانه ایران برای شکست تحریم‌ها

آماده‌باش هلال احمر در پی هشدار وقوع سیلاب در 6 استان

30 بنای تاریخی در آذربایجان غربی مرمت و بازسازی می شود

رسیدگی به وضعیت اقتصادی معلمان وظیفه‌ای دولت است

رسیدگی به وضعیت اقتصادی معلمان وظیفه‌ دولت است

سرمای بهاره به باغات آستامال ورزقان خسارت زد

جلوگیری از تکرار حوادث مشابه «بندر شهید رجایی» با مدیریت صحیح

بازدید دبیر شورای عالی مناطق آزاد از غرفه منطقه آزاد کیش در ایران اکسپو 1404 / استقبال فعالان اقتصادی در روز چهارم نمایشگاه

تجمع تراکتوری‌ها در سردار ازادگان

حوزه علمیه مرزبان عقاید اسلام و مکتب شیعه است

بارش باران تا اواسط هفته آینده در آذربایجان غربی تداوم دارد

معلمان شهید مطهری را الگوی خود قرار دهند

رژه کامیونداران بستان‌آباد برای همدردی با جانباختگان حادثه بندرعباس

برگزاری مسابقات قوی‌ترین مردان ایران در مراغه

ثبت موقعیت مکانی مزارع سبزی و صیفی در اسکو

آمادگی کامل شبکه قزوین برای پوشش زنده دیدار حساس شمس آذر و تراکتور تبریز

همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و خواجه نصیرالدین طوسی افزایش می یابد

تور دوچرخه سواری ایران – آذربایجان 6 خرداد با هشت تیم خارجی در تبریز

تور بین المللی دوچرخه سواری ایران – آذربایجان 6 خرداد با هشت تیم خارجی در تبریز

پیام تبریک مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی به مناسبت هفته معلم

توسعه روابط با کشور‌های همسایه در دستورکار دولت چهاردهم است

معلمان مشعل‌دار هدایت در جامعه هستند

استاندار اربیل اقلیم کردستان عراق وارد ارومیه شد

مادر ٣٢ ساله پنجمین فرزند خود را در آغوش گرفت

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی کشور به آذربایجان غربی سفر می کند

تحقق توافقات سرمایه‌گذاری چینی‌ها در اردبیل ضروری است