پیام آذری

آخرين مطالب

تراکتور شبیه لیورپول؛ جشن قهرمانی را به تبریز ببرید اقتصادی

تراکتور شبیه لیورپول؛ جشن قهرمانی را به تبریز ببرید
  بزرگنمايي:

پیام آذری - برگزاری آخرین دیدار تراکتور خارج از خانه و رویارویی با استقلال خوزستان در اهواز، عاملی است که جشن قهرمانی این تیم را کم شورتر کند.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، دو هفته مانده به پایان لیگ برتر بیست‌وچهارم، تراکتور موفق شد با پیروزی خارج از خانه مقابل شمس‌آذر قزوین 64 امتیازی شود و با توجه به شکست خانگی سپاهان مقابل گل‌گهر سیرجان، اولین قهرمانی تاریخ تراکتور در لیگ برتر رسمیت یافت.
تراکتوری‌ها باتوجه به حضور پرشور هواداران‌شان در قزوین، در ورزشگاه خانگی شمس‌آذر نیمچه جشنی برگزار کردند، اما حالا آماده می‌شود که جشن قهرمانی بزرگ‌تری را با اهدای جام برگزار کنند. چالش تراکتوری‌ها برای برگزاری جشن قهرمانی، اهدای جام در هفته پایانی رقابت‌های لیگ برتر است. سازمان لیگ فوتبال ایران به عنوان متولی برگزاری مسابقات، اعلام کرده است که جام قهرمانی حتی با وجود مسجل شدن قهرمانی تراکتور در هفته پایانی در اهواز به این تیم اهدا خواهد شد. حیدر بهاروند، نایب رئیس فدراسیون فوتبال که ریاست سازمان لیگ را به عهده دارد در خصوص مراسم اهدای جام به تراکتوری‌ها و برپایی جشن قهرمانی گفت: «طبق رسوم و طبق معمول جشن قهرمانی در هفته پایانی برگزار می‌شود و قطعاً در اهواز برگزار خواهد شد.»
باتوجه به شرایط موجود، تراکتوری‌ها درخواست کرده‌اند که بازی هفته پایانی این تیم مقابل استقلال خوزستان به تبریز منتقل شود. در این زمینه حتی تلاش‌هایی صورت گرفته تا با رضایت باشگاه استقلال خوزستان، بازی هفته پایانی این تیم که دیدار خانگی‌شان است، به تبریز منتقل شود و باشگاه تراکتور به دنبال این اتفاق است. البته که در این زمینه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال هم باید تأییدیه بدهند که چنین اتفاقی، منجر به برهم خوردن تقویم مسابقات و تغییر مکان برگزاری بازی خواهد شد.

پیام آذری

تراکتوری‌ها در شرایطی برای برپایی جشن قهرمانی در ورزشگاه خانگی خود تلاش می‌کنند که ممکن است موفق به انجام این کار نشوند. با این حال شرایط آنها بی شباهت به لیورپول نیست؛ تیم سرخپوش مرزیساید 4 هفته مانده به پایان رقابت‌های لیگ برتر انگلستان قهرمانی خود را مسجل کرده، اما قرار است جام قهرمانی در هفته پایانی و پس از دیدار با کریستال پالاس به این تیم اهدا شود. البته با این تفاوت که دیدار لیورپول در خانه برگزار خواهد شد. با این حال لیورپولی‌ها در حال تدارک یک جشن قهرمانی بزرگ‌تر با حضور هواداران خود هستند.
قرار است که لیورپولی‌ها یک روز پس از مراسم اهدای جام در ورزشگاه آنفیلد، یعنی روز دوشنبه، 26 می در شهر رژه قهرمانی بروند. این جشن قهرمانی با پیشنهاد شورای شهر لیورپول شبیه به یک رژه عمومی برگزار خواهد شد و هواداران در شهر به همراه بازیکنان یک جشن بزرگ را برپا می‌کنند. تراکتوری‌ها نیز می‌توانند با الگوبرداری از این اقدام و با هماهنگی شورای شهر تبریز، پس از مراسم اهدای جام در هفته پایانی مقابل استقلال خوزستان جشن قهرمانی خود را در سطح شهر تبریز برگزار کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/820904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعویق سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان

موافقت اولیه با انتقال جشن قهرمانی به تبریز

اسکوچیچ برف تبریز که هیچ، اردیبهشت شیراز را دید!

بزرگترین پیشیمانی گیتی خامنه مجری برنامه کودک دهه 60 چه بوده!

طوفان سبب قطع برق مناطقی از استان البرز شد

آغاز مکاتبات با استقلال خوزستان؛ اولین قهرمانی تراکتور در لیگ معادلات منطقی تقویم مسابقات را بر هم می‌زند؟

سازماندهی 1800 گروه جهادی در آذربایجان غربی

پیام دومنظوره: تبریک خطیبی و سایپا به تراکتور

ارتش رژیم صهیونیستی چند هزار نیروی ذخیره را فراخواند

گفت‌وگو با معلمان نمونه_احمد قهرمانی از منطقه بستان‌ آباد

آغاز تحول بنیادین در کلاس‌های درس ابتدایی با مشارکت 320 هزار معلم

شوخی‌های شوهرم با خانم‌های فامیل ناراحتم می‌کند

«میعاد شمخانی» 916 میلیارد تومان تسهیلات از بانک شهر گرفت!

سفر دیپلماتیک در آتش تنش‌ها؛ عراقچی به اسلام‌آباد می‌رود

فیلم جنایت فجیع در بوکان؛ اسب‌های سلاخی شده در کیسه سیاه!

سفر کاروان زیر سایه خورشید به دبیرستان پروین اعتصامی محله بوکان

درخواست رسمی تراکتور به استقلال رسید

سفر «نتانیاهو» به جمهوری آذربایجان لغو شد

سفر نتانیاهو به آذربایجان لغو شد

قاچاقچی سوخت 5 میلیارد ریال جریمه نقدی شد

11 هزار کنتور هوشمند در آذربایجان غربی نصب شد

برای نشاط اجتماعی در جامعه بایستی برنامه‌ریزی شود

عملیات جست ‌وجو یافتن بانوی مفقودی در رودخانه شهر چایی ارومیه

نهاد عقیدتی-سیاسی در ارتقای بصیرت نیروها نقش آفرینی می کند

برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره سراسری شعر طنز استاد کریمی‌‎مراغه‌‎ای

ادامه عملیات جست‌وجوی مفقودی در رودخانه شهرچای ارومیه

ضد عفونی و پاکسازی حمام از باکتری ها

مهار آتش‌سوزی ژنراتور برق پشت‌بام مرکز تصویربرداری پزشکی در تبریز

رایزنی «لاوروف» و همتای هندی وی درباره تنش‌های اسلام‌آباد-دهلی‌نو

رایزنی «لاوروف» و همتای هندی خود درباره تنش‌های اسلام‌آباد-دهلی‌نو

بیدارباش به تبریز، شب‌بخیر به مخالفان؛ خیزش تاریخی اسکوچیچ روی دست تی‌تی‌ها

مدیرعامل استقلال‌خوزستان: دوست داریم در شادی مردم تبریز نقش داشته باشیم؛ تابع مقررات هستیم

قهرمانی تراکتور ؛ بازی هفته آخر در تبریز یا اهواز؟

مهار آتش سوزی ژنراتور برق پشت بام مرکز تصویربرداری پزشکی در تبریز

اجرای آبیاری تحت فشار در خسروشاه با هدف بهینه‌سازی مصرف آب

فرار داماد برای دیدن بازی تراکتور از سر سفره عقد + فیلم و عکس

رسمی: درخواست تراکتور به آبی‌ها رسید

تشدید بارش‌ها تا اواسط هفته در 17 استان کشور

مشارکت 5000 دانش آموز آذربایجان غربی در طرح زندگی با آیه ها

نهضت زندگی با آیه ها پرچم دار بزرگترین پویش مردمی در کشور است

مقام سوم کشوری پرتاب وزنه برای دختر جعفرآباد

استاندار اردبیل بودجه امسال استان را تشریح کرد/ جزئیات 76 هزار میلیارد ریال اعتبار

آیا 200هزار تن برنج در بندر شهیدرجایی سوخت؟

پیدا شدن لاشه اسب‌های سلاخی شده / فرماندار تیم ویژه تشکیل داد + فیلم

«پنبه» در بن‌بست سیاست‌ گذاری| محصول استراتژیک در آتش بی توجهی سوخت

قهرمانی بوکس ایران و دومی شاگردان استکی

کشاورز: هفت بازیکن از آکادمی به تیم اضافه کردیم

هشدار رگبار و بادهای شدید در 11 استان تا روز سه‌شنبه

لغو پرواز تهران به اردبیل به علت رعدوبرق شدید

اعتبارات استانی اردبیل 76 هزار میلیارد ریال است