پیام آذری

آخرين مطالب

صرفه‌جویی 80 میلیارد تومانی در پتروشیمی تبریز گفتگو

صرفه‌جویی 80 میلیارد تومانی در پتروشیمی تبریز
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرعامل شرکت پتروشیمی تبریز از صرفه‌جویی بیش از 80 میلیارد تومان با داخلی‌سازی تجهیزات در این شرکت خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سیدنوراله میراشرفی با اشاره به اینکه احداث واحد تولید پلی‌اتیلن سنگین، انتقال و استفاده از پساب شهری، و راه‌اندازی واحدهای تولید EB/SM، سه محور اصلی برنامه توسعه‌ای پتروشیمی تبریز را تشکیل می‌دهند که در مجموع شامل 25 تا 26 زیرپروژه می‌شوند، اظهار کرد: پروژه تولید ‌پلی‌اتیلن سنگین با ظرفیت 310 هزارتن در سال برای نخستین‌بار با دریافت لایسنس داخلی از شرکت ملی صنایع پتروشیمی و تأمین مالی دو بانک در حال اجراست و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، در فروردین‌ سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
وی، پروژه انتقال و استفاده از پساب شهری را دومین طرح کلان این شرکت دانست و افزود: با توجه به کم‌آبی و تأکید دولت بر استفاده از پساب شهری، زیرساخت بهره‌برداری از 15 میلیون مترمکعب پساب برای تأمین پایدار آب مورد نیاز مجتمع پتروشیمی تبریز و پالایشگاه تبریز فراهم شده است. بر این اساس، فاز نخست پروژه با ظرفیت 5 میلیون مترمکعب در اوایل تیر و فاز دوم با ظرفیت 3 میلیون مترمکعب در آذر امسال به بهره‌برداری می‌رسد. اجرای این طرح، افزون بر تأمین آب صنعتی مورد نیاز مجتمع، سبب صرفه‌جویی در منابع آبی و امکان تخصیص بخش قابل توجهی از آب صرفه‌جویی‌شده به مصارف شهری می‌شود.
مدیرعامل پتروشیمی تبریز، احداث واحد تولید EB/SM را سومین پروژه راهبردی این شرکت عنوان کرد و گفت: این طرح با هدف جبران کسری 400 هزار تنی استایرن در کشور و با ظرفیت سالانه 100 هزار تن در حال اجراست. تاکنون 7 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با تأمین 80 میلیون دلار سرمایه از محل منابع صندوق توسعه ملی، طبق برنامه تا پایان سال 1405 به بهره‌برداری می‌رسد.
حفظ برند تبریز در بازارهای جهانی
میراشرفی با اشاره به جایگاه این شرکت در بازارهای بین‌المللی ادامه داد: با تکیه بر کیفیت تولید و استمرار صادرات، تلاش شده است تا برند پتروشیمی تبریز پس از خصوصی‌سازی نیز در سطح جهانی حفظ شود. این شرکت بین 50 تا 60 درصد استایرن کشور را تأمین می‌کند و در بازارهایی چون کشورهای حوزه CIS و هند، مشتریان وفادار دارد.
وی با اشاره به دستاوردهای حاصل از داخلی‌سازی تجهیزات تصریح کرد: در دو سال گذشته، بیش از 1,768 تجهیزات صنعتی در داخل کشور تولید شده که 328 مورد آن مربوط به مواردی است که تولیدشان از سوی شرکت‌های خارجی متوقف شده بود. این تجهیزات با کیفیتی معادل نمونه‌های خارجی در حال بهره‌برداری‌اند و صرفه‌جویی بیش از 80 میلیارد تومان را برای شرکت به همراه داشته‌اند.
مدیرعامل پتروشیمی تبریز در پایان با بیان اینکه این شرکت وارد بازار سرمایه شده است، گفت: پس از 28 سال، با پیگیری‌های انجام‌شده، مراحل پذیرش اولیه پتروشیمی تبریز در بورس تا تیر تکمیل می‌شود و به‌زودی شاهد عرضه سهام این شرکت در بازار سرمایه خواهیم بود.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/822137/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دور دوم رهاسازی آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه آغاز شد

مدیرکل صمت آذربایجان شرقی: ذخیره معدن طلای اندریان 8.5 میلیارد تن است

اعضای گروه مسلح حفاری غیرمجاز در مراغه دستگیر شدند

هم‌افزایی کیش، معاونت علمی و هلدینگ خلیج فارس برای توسعه پتروپارک و هاب هوش مصنوعی در جزیره

وقتی پرچم امام رضا(ع) به خانه مادر شهید اردبیلی می‌رسد...

بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از پروژه‌های باغبانی استان اردبیل

پروژه ارتقای تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی تسریع شود

عکس/ قابی ماندگار از داریوش فروهر و بازرگان 56 سال پیش در یک مراسم

پتروشیمی تبریز، در مسیر تحقق شعار سال| در آستانه ورود به بورس هستیم

اسکوچیچ: همسر و دخترانم به تبریز می‌آیند

ارزیابی میدانی استاندار اردبیل از ادامه روند اجرایی پروژه راه‌آهن اردبیل – میانه

آذربایجان غربی پیشتاز طرح جهش تولید با مشارکت بیش از 43هزار بهره بردار

حوزه های علمیه پیشران انقلاب اسلامی؛لزوم توجه به جهاد تبیین

هوای ناپایدار در راه آذربایجان غربی؛ هشدار رعد و برق، تگرگ و تندباد‌های شدید

نسبت حکومت با رضایت مردم | از پزشکیان باید پرسید برای مهار تورم چه کرده است؟

طالبان تهدیدات امنیتی علیه اسلام آباد را خنثی نکرده است

تعطیلی ادارات استان اردبیل در روزهای پنجشنبه‌| بانک‌ها دایر است

احیای موفق کودک 10 ساله توسط اورژانس115 انگوت

ادارات این استان هم پنجشنبه‌ها تعطیل شد

قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404

تجلیل از مفاخر آموزش هنر در دومین جایزه سرو ایرانی

تجهیز ناوشکن سهند به دوازده فروند موشک

تجهیز ناوشکن سهند به 12 فروند موشک کروز؛ فرمانده عالیرتبه ارتش خبر داد

تجهیز ناوشکن سهند به 12 فروند موشک کروز

بارش باران، رعدوبرق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما در 8 استان

بهترین راه برای اطلاع از قیمت مصوب انواع دارو

برنامه‌های کاربردی برای رفع مشکلات تالاب بین‌المللی زریوار تدوین شود

واگذاری اراضی ملی برای احداث نیروگاه خورشیدی تسریع می‌شود

اسکوچیچ: ناعدالتی‌های بسیاری را تحمل کرده‌ایم

اسکوچیچ: رکوردزدن برای من مهم نیست؛ قهرمانی باعث اتحاد ابدی تراکتور شد

به جای سرزنش و سرکوفت همسر؛ به او برای پذیرش آسیب کمک کنید

بازدید هیأت سرمایه‌گذاری پاکستان از جاذبه‌های گردشگری جزیره کیش

تعطیلی ادارات استان اردبیل در روزهای پنج‌شنبه‌؛ بانک‌ها دایر است

اعلام جنگ دهلی‎نو به اسلام آباد/ جزئیات حمله موشکی هند به پاکستان و اعلام وضعیت اضطراری

حوزه‌ها باید پناهگاه اعتقادی نسل جدید شوند

وجود 17000 معلم بازنشسته در اردبیل

درخواست روسیه از هند و پاکستان برای خویشتن‌داری

احضار کاردار هند در اسلام آباد از سوی وزارت خارجه پاکستان

اتفاقی بی‌سابقه در زندان خوی؛ زندانی خارجی بعد از 12 سال آزاد شد

اتفاقی بی‌سابقه در زندان خوی

توصیه‌های حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای به حوزه علمیه قم

وضعیت بازار خودرو چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404 / دنا، سهند و پژو 207 ارزان شد

هواشناسی امروز چهارشنبه 17/ 2/ 1404:هشدار هواشناسی به کشاورزان 15 استان

آغاز همایش یکصدمین سالگشت باز تاسیس حوزه علمیه قم

ماندگارترین معلم شما چه کسی بود؟

مدیر یادگیری و توسعه استعداد: پنج فرایند مدیریت دانش در بیمه دی دنبال می شود

ضرورت انجام سنجش سلامت برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها / همکاری بین‌بخشی برای شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل

صادقی: با راهبری خوب مدیران، می‌توان شاهد اتفاقات خوب در کف مدارس بود

تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان اردبیل

اعضای گروه مسلح حفاری غیرمجاز در شهرستان مراغه دستگیر شدند