پیام آذری

آخرين مطالب

ضرورت همراهی مردم و دولت در مسیر توسعه کشور گفتگو

ضرورت همراهی مردم و دولت در مسیر توسعه کشور
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز-معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم با تأکید بر ضرورت همراهی مردم و دولت در مسیر توسعه کشور افزود: ما به تنهایی قادر به ساختن ایران نیستیم.

به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالکریم حسین‌زاده شامگاه سه‌شنبه در نشست با مدیران و فعالان بخش خصوصی شهرستان مراغه اظهار کرد: دولت چهاردهم روزهای آسانی را پشت سر نگذاشته و رخدادهای سال گذشته نیز بی‌سابقه بوده است. با این حال، دولت با عبور از تصمیمات هیجانی، مدیریت کشور را بر مبنای عقل و داده پیش می‌برد تا اعتماد و امید را در جامعه بازسازی کند.
وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر وضعیت معیشت مردم، تصریح کرد: دکتر پزشکیان در تمام جلسات بر سفره و زیست مردم تمرکز دارد. امروز فراتر از ساختن برای مردم، در تلاش هستیم که با مردم بسازیم. ایران با مشارکت مردم توسعه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه مراغه شهری تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز است، خاطرنشان کرد: توزیع اعتبارات و تسهیلات بدون توجه به شاخص‌های درون استان‌ها و بین استان‌ها، عادلانه و مؤثر نیست. نظام توزیع ثروت ملی در کشور نیازمند بازنگری اساسی است و باید مبتنی بر عدالت و شاخص‌های واقعی باشد.
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه دولت برای یکپارچه‌سازی اقدامات توسعه روستایی گفت: نظام یکپارچه‌ای برای توسعه مناطق محروم طراحی شده و موازی‌کاری‌ها حذف خواهد شد. ایران از ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر اقلیم و منابع طبیعی است و باید تمام انرژی خود را بر شکوفایی ظرفیت‌های پنهان آن متمرکز کنیم.
وی از حمایت دولت برای اجرای پروژه‌های آموزشی و گردشگری در مراغه خبر داد و گفت: مدارس نیازمند بازسازی در شهرستان مراغه در چارچوب نهضت عدالت آموزشی قرار گرفته و برای اشتغال‌زایی به ویژه برای زنان و تقویت گردشگری تسهیلات لازم در نظر گرفته می‌شود.
حسین‌زاده به طرح گردشگری در سد علویان اشاره کرد و افزود: پیشنهاد تعاونی دهیاران برای اجرای مجتمع گردشگری در این منطقه ثبت شده و دولت در زمینه بهره‌برداری از منابع آبی سد برای خلق ثروت و ایجاد اشتغال در مراغه حمایت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه یکی از موفقیت‌های دولت در توسعه روابط با کشورهای همسایه مرهون دیپلماسی شخصی و فرهنگی رئیس‌جمهور است، خطاب به مدیران استانی، تاکید کرد: باید کشورهای همسایه را به سمت همکاری و سرمایه‌گذاری در استان خود جذب کنید.
حسین‌زاده از تشکیل جلسه کارشناسی مشترک برای بررسی اعتبارات در حوزه تنش آبی، انرژی خورشیدی، تسهیلات اشتغال و احیای واحدهای راکد مراغه خبر داد و گفت: اگر نتوانیم این مسائل را با شفافیت و صداقت پیگیری کنیم، دیگر پایم را به این استان نمی‌گذارم چراکه باور داریم باید با مردم ایران با عزت رفتار کرد و هرگز به آن‌ها دروغ نگفت.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/822159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمدید با اینزاگی: نقل و انتقالات پر سرو صدای اینتر

جعل اسناد و کلاهبردای در شهرداری تبریز

حضور بازیکنان تیم تراکتور در گلزار شهدای تبریز + فیلم

الخاندرو گارناچو: منچستریونایتد با این ذهنیت که بازی رفت 0-0 شده است، به مصاف اتلتیک بیلبائو می‌رود

توان عملیاتی ناوشکن سهند به 12 فروند موشک ارتقا می‌یابد

ذخیره معدن طلای اندریان 8.5 میلیارد تن است

ارتقای رتبه جهانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

ویژه‌نامه «خادمان حرم ایران» منتشر شد

نخستین شماره دی‌نما (مجله تصویری بیمه دی)

پزشکیان: قطع برق بخش‌های تولیدی و صنایع، آخرین انتخاب است/ دستور فوری برای مقابله با ماینر‌های غیرقانونی

آغاز تخلیه مناطق مرزی جامو و کشمیر

تغییر ساعت ادارات و تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان اردبیل

هشدار نظامی از اسلام‌آباد / پاکستان مجوز حمله را صادر کرد

سرمایه‌گذاری در ماکو: معافیت‌های مالیاتی و پتانسیل‌های صادراتی به همسایگان

مقصد جدید پدیده پاسوری ایران مشخص شد

امام خامنه‌ای:وظیفه مهم حوزه زمینه‌سازی تمدن نوین اسلامی است

اعلام آمادگی سازمان لیگ برای اهدای جام قهرمانی در هفته بیست‌ونهم

سازمان لیگ: جام قهرمانی همین هفته به تراکتور اهدا می‌شود

فوری: جشن قهرمانی تراکتور، شاید فردا!

تراکتور مقابل نساجی جام را بالای سر می‌برد

توانمندسازی دانشجویان دانشگاه تبریز

قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز در مرند

جام در همین هفته به تراکتور اعطا می‌شود

آمادگی سازمان لیگ برای برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در بازی با نساجی

اعلام آمادگی سازمان لیگ برای اهدای جام قهرمانی به تراکتور

پیشنهاد جدید سازمان لیگ؛ فردا جام را به تراکتور می‌دهیم

سرپرست دانشگاه مراغه منصوب شد

تراکتور در یک قدمی افتخار / سازمان لیگ چراغ سبز نشان داد

یا این هفته یا در اهواز؛ آمادگی سازمان لیگ برای اهدای جام به تراکتور در هفته بیست‌ و نهم

ادای احترام خبرنگاران تبریز به اسکوچیچ + فیلم

دستگیری مامور قلابی در آذرشهر

اعمال محدودیت تردد برای خودروهای سنگین در اتوبان شهید کسائی تبریز

اهدای جام قهرمانی به تراکتور در بازی با نساجی

نورباران آسمان تبریز به مناسبت میلاد امام رضا(ع) و قهرمانی تراکتور

علی دایی: اینجا ایران است؛ فراموش نکنید، آذربایجان مال ایران است!

برگزاری جشنواره منطقه‌ای فیلم و عکس در تبریز

معرفی قهرمانان اسکواش کاپ یزد و آذربایجان

قهرمان مسابقات اسکواش جایزه بزرگ مردان کاپ آذربایجان مشخص شد

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با معاون پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی

«هویت پنهان»؛ آسیب جدید استفاده کودکان از تلفن‌همراه

دستگیری رئیس ثبت اسناد تبریز؛ 45 نفر دیگر دستگیر شدند

چرا نسل جوان، دیگر شاد نیست؟ / پاسخ های این روانپزشک را بخوانید

فوری/ اردبیلی‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل شدند

خدمات شرکت آراز امداد خودرو آرتاویل امداد خودرو در اردبیل و سراسر کشور

کشف 16 دستگاه ماینر غیرمجاز رمز ارز در شهرستان اردبیل و پارس آباد

ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد

دستگیری رئیس ثبت تبریز به همراه 45 کارمند ثبت و شهرداری

46 متهم و تخلفات گسترده ؛ ردپای رئیس یک اداره در پرونده بزرگ جعل اسناد | جزئیات پرونده فساد گسترده در تبریز

اولین کتابی که در غرفه آثار رهبر انقلاب به فروش رفت چه کتابی بود؟