رسانه عبری: برغم تمام فشارها مردم غزه حاضر به ترک آن نیستند
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام آذری - یک تحلیلگر صهیونیست در گزارشی تحلیلی که روز یکشنبه منتشر شد، تلاش کرد تا به این پرسش پاسخ دهد، چرا به رغم تمامی وعده و وعیدهای داده شده به مردم غزه، کمتر کسی از آنها حاضر به ترک این منطقه میشود. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، نوریت یوحنان در مقدمه گزارش تحلیلی خود که در روزنامه عبری زمان زمان یسرائیل منتشر شد ضمن اعتراف به دروغ گویی محافل رسمی اسرائیل در مورد مهاجرت مردم غزه از این منطقه، نوشت: علی غرم ادعاها و اظهارات صورت گرفته در رابطه با اینکه طرح ترامپ در مورد تخلیه نوار غزه اجرا خواهد شد اما با وجد تلاشهای صورت گرفته (جنایات و فشارهای انجام گرفته) از سوی نهادهای مختلف اسرائیلی و دولتهای خارجی، براساس آمار فقط 600 نفر از مارس گذشته تا به امروز حاضر شدند این منطقه را داوطلبانه ترک کنند.
مخالفت سران عرب با طرح ترامپ در نشست قاهرهمخالفت 73 درصد مردم انگلیس با طرح ترامپ درباره غزهرسانه عبری: طرح ترامپ زیانهای اسرائیل را تشدید کرده استمخالفت کمیته سیاسی APA با طرح ترامپ درباره غزه در این گزارش تحلیلی آمده است: در نشست مطبوعاتی که فوریه گذشته در کاخ سفید برگزار شد، رئیس جمهور دونالد ترامپ در حضور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، پیشنهاد اسکان دو ملیون سکنه نوار غزه در کشوری ثالث را مطرح کرد.
در واکنش به این اقدام، اسرائیل کاتس وزیر جنگ از تشکیل یک نهاد رسمی جدید برای مدیریت مهاجرت فلسطینیان از نوار غزه خبر داد که ماموریت اصلیاش فراهم کردن زمینه خارج کردن صدها هزار فسطینی ساکن نوار غزه از آن بود و مسئولیت آن هم به سرهنگ احتیاط یاکون بیلیشتاین سپرده شد.
بتسلئیل اسموتریچ وزیر دارایی هم در گفتگویی روز 15 فوریه اعلام کرد، امیدوار است که این فرایند طی چند هفته آتی آغاز شود.
او در این گفتگو که اعلام کرد گرچه به شکلی کند اما امیدوار است که این روند آغاز شود.
روز هفتم آوریل هم موشه ارییل وزیر امور داخلی اسرائیل هم در گفتگویی با روزنامه یدیعوت آحارانوت اعلام کرد 16 پرواز حامل اهالی غزه داوطلب خروج از این منطقه از فرودگاه رامون به هوا برخواسته است.
در ادامه گزارش زیمان یسرائیل آمده است، در ماههای اخیر هم رسانههای اسرائیلی به شدت روی این خبر مانور داده و از پروازهای متعدد حامل اهالی غزه از این فرودگاه رامون سخن گفتند و آن را بخشی از طرح ترامپ دانسنتند، اما هیچ یک از این رسانهها عدد رسمی و واقعی تعداد ساکنان غزه که این منطقه را ترک میکنند را ذکر نکردند.
وقتی زیمان یسرائیل، از نهاد رسمی مهاجرت و اسکان در مورد تعداد درخواستهای مهاجرت سئوال کرد، این نهاد ما را به وزارت جنگ ارجاع داد و وزارت جنگ هم این درخواست را به طور کامل رد کرد.
در این بین تصور نمیشود اسرائیل تغییرات خاصی را از همان ابتدا تا به امروز در رویکرد (فشار و جنایت) خود علیه نوار غزه طی ماههای اخیر به وجود آورده باشد.
پس میتوان تاکید کرد به رغم گزارشهای منتشر شده در رسانههای اسرائیل در رابطه با افزایش عبور و مرور از گذرگاه کرم ابو سالم، اما به گفته یک منبع آگاه که با زیمان یسرائیل گفتگو کرده، در کنار بررسی اظهاراتی که کشورهای مختلف جهان اعلام کردهاند، مجموع فلسطینیان ساکن نوار غزه که طی دو ماه گذشته یعنی از زمان فروپاشی آتش بس از این منطقه خارج شدهاند، کمتر از 600 نفر است.
این در حالی است که این رقم حتی از رقم مهاجرتی که در درگیریهای قبلی از نوار غزه صورت میگرفت هم کمتر است.
در کنار آن اکثر کسانی که در این مدت از گذرگاه رفح عبور کردهاند هم کسانی بودند که دچار بیماری یا مجروحیت بوده و افراد همراه آنها را شامل شده است که با هماهنگی سازمان بهداشت جهانی از نوار غزه خارج شدهاند.
به اعتراف این رسانه عبری زبان برخی از افراد خارج شده نیز شهروندان دو تابعیتی هستند که در زمان وقوع جنگ در داخل نوار غزه گرفتار شده بودند و با فراهم شدن شرایط مناسب به کشورهایی که تابعیت آن را دارند بازگشتند، این افراد نیز درخواست خود را از طریق کشور متبوع خود به اداره مهاجرت اسرائیل تقدیم میکنند، چون ساکنان نوار غزه امکان تقدیم مستقیم و فیزیکی این درخواست را به طرف اسرائیل ندارند.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۵:۲۸
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/823640/