آموزش و پرورش قابل واگذاری نیست / تربیت نسل نو، وظیفه و حق دولت اسلامی است / ملوکالطوایفی شدن آموزش و پرورش را قاطعانه رد کردم
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام آذری -
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان:
آموزش و پرورش یک نهاد حکومتی است. وظیفهی دولت اسلامی است که جوان و نوجوان را تا یک مقطعی -لااقل حالا مقطع دبیرستان، مثلاً تا آخر دبیرستان- با علم، با فن، با حرفه، با معارف، با ایمان، بالا بیاورد. این وظیفه است.
اینکه در گوشه و کناری حتی در خود آموزش و پرورش -آن طور که من از قبل در ذهنم هست- زمزمههایی به وجود میآید که بخشهایی از آموزش و پرورش را بسپاریم به این و آن یعنی یک ملوکالطوائفی درست کنیم در آموزش و پرورش؛ این اصلاً معنی ندارد.
تربیت فکری و فرهنگی نسل نو مربوط به دولت است وظیفهی دولت است و حق دولت است. دولتها هستند که بایستی این کار را انجام بدهند بنشینند بر اساس موازین بر اساس ارزشها، بر اساس اصول، آموزش و پرورش را بسازند و جوانهای کشور را هدایت کنند.
مکرر پیش من میآمدند سالهای پیش، بعضی از افراد مسئول سطح بالا، اصرار میکردند، دلیلشان هم این است که چون بودجهی آموزش و پرورش زیاد است روی دوش دولت سنگینی میکند. ما بیاییم آموزش و پرورش را از دست دولت خارج کنیم. به من اصرار میکردند که من موافقت کنم، بنده رد کردم قاطع. 1404/2/27
-
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۹:۴۰
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/825595/