تعهد دولت چهاردهم ساخت یک میلیون و 500 هزار واحد مسکن ملی در کشور است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - اردبیل- معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی گفت: دولت چهاردهم متعهد به ساخت و تحویل یک میلیون و 500 هزار واحد مسکونی از طرح نهضت ملی مسکن به متقاضیان در سطح کشور است.
به گزارش خبرنگار مهر ، غلامرضا کاظمیان شیروان صبح شنبه در جریان بازدید از طرح نهضت ملی مسکن در سایت سردار شهید قاسم سلیمانی اردبیل اظهار کرد: اتمام عملیات اجرایی یک میلیون و 500 هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در کشور جزو تعهدات وزرات راه و شهرسازی است که در حال حاضر حدوداً 800 هزار واحد در دست عملیات اجرایی است.
وی افزود: از حدود یک میلیون و 500 هزار مسکن در سطح کشور که دولت متعهد به ساخت است در حال حاضر عملیات اجرایی حدوداً 700 هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن آغاز نشده است و در تلاش هستیم تا زمینهای مورد نیاز تأمین شود.
معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: دولت چهاردهم اعتقاد راسخی دارد که بدون تأمین زیرساختها، روساختهای شهرکها، یک میلیون و 500 هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن هیچ واحدی به متقاضیان تحویل داده نشود.
کاظمیان شیروان گفت: در استان اردبیل بین مسئولین وفاق و همدلی حداکثری در جریان ساخت طرح نهضت ملی مسکن وجود داشته و به نوعی شهر اردبیل به کارگاه مسکن سازی تبدیل شده، مسکن سازی در سطح استان با چابکی و سرعت بسیار خوبی همراه است و استان اردبیل جزو استانهای پیشتاز در فاصله حداقلی بین تأمین و آغاز عملیات اجرایی مسکن بوده است.
وی ادامه داد: در سطح استان اردبیل 26 هزار طرح نهضت ملی مسکن در حال ساخت است که برنامه ریزیهای لازم انجام شده است که همزمان با پایان عملیات اجرایی ساخت و تحویل مسکن به متقاضیان، روساختهایی همچون پاساژها، مدارس، کلانتری و فضای سبز شهرکها هم آماده و قابل استفاده برای مردم عزیز باشد.
معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: تا پایان سال جاری در سطح استان اردبیل عملیات اجرایی حدوداً 2 هزار و 125 واحد طرح نهضت ملی مسکن به اتمام رسیده و تحویل متقاضیان خواهد شد.
-
شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴:۲۰
-
۹ بازديد
-
خبرگزاری مهر - اردبیل
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/827841/