پیام آذری

آخرين مطالب

مجمع علمی بسیج محل اندیشه‌ورزی و ارائه راهکار برای ارتقای نظام است گفتگو

مجمع علمی بسیج محل اندیشه‌ورزی و ارائه راهکار برای ارتقای نظام است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با تأکید بر جایگاه مجمع علمی بسیج به‌عنوان نهادی اهل فکر و تدبیر، گفت: این مجمع، محل اندیشه‌ورزی و ارائه راهکار برای ارتقای نظام است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل روز دوشنبه در جلسه مجمع علمی بسیج استان آذربایجان‌شرقی، با اشاره به سیر تاریخی انقلاب اسلامی گفت: حضرت امام (ره) از سال 1340 آغاز به حرکت انقلابی کردند و این حرکت را در سال 1357 به ثمر رساندند.
وی، ادامه داد: امام خمینی (ره) با تقوای مثال‌زدنی، بینش عمیق و درک صحیح از شرایط زمانه، توانستند به لطف خدا، نظام اسلامی را بنیان‌گذاری کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: امام راحل، مردم را یاران واقعی خود می‌دانستند و با امیدواری و خستگی‌ناپذیری مسیر انقلاب را پیمودند و امروز هم ما باید همان روحیه را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل همچنین به نقش نظام اسلامی در تربیت نیروهای متعهد و متخصص اشاره کرد و گفت: اساتید برجسته‌ای در حوزه علوم انسانی، بسیاری از آن‌ها یا در دوران طاغوت در حوزه‌های علمیه پرورش یافته‌اند یا ارتباط نزدیکی با علمای دین داشته‌اند؛ این یعنی که ریشه علم و تربیت، در بستر دین و نظام اسلامی رشد یافته است.
وی با اشاره به شخصیت علمای بزرگی چون آیت‌الله قاضی طباطبایی، خاطرنشان کرد: همه ما بدهکار نظام جمهوری اسلامی هستیم؛ خدشه وارد کردن به نظام اسلامی، به معنای خسران برای تمام استعدادهای جامعه است و موجب نابودی ظرفیت‌هایی خواهد شد که در سایه این نظام شکوفا شده‌اند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با تأکید بر جایگاه مجمع علمی بسیج به‌عنوان نهادی اهل فکر و تدبیر، گفت: این مجمع، محل اندیشه‌ورزی و ارائه راهکار برای ارتقای نظام است.
حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل ادامه داد: مسئولان باید بدانند که جمهوری اسلامی به آنان عزت بخشیده و مسیر پیشرفت و توسعه جامعه، گسترش علم و دانش و شکوفایی استعدادها همگی در سایه این نظام مقدس حاصل شده است.
وی با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: وقتی رخوت، سستی، عصبانیت و ناتوانی در گره‌گشایی از مشکلات مردم در برخی مدیران دیده می‌شود، آدم گمان می‌کند که برخی مدیران حتی از عقل دنیوی هم بی‌بهره‌اند؛ مدیران ناکارآمد اگر عقل معاد ندارند، لااقل عقل معاش داشته باشند. امروز وظیفه همه ماست که برای تعالی این نظام تلاش کنیم و با کار جهادی، پاسخ‌گوی مطالبات مردم باشیم.
امام‌جمعه تبریز با اشاره به ظرفیت عظیم بسیج افزود: بسیج، بهترین مسیر برای تعالی است. همه ما سربازان بسیج هستیم و باید برای ساختن فردایی بهتر دست در دست هم بدهیم. اگر همه نیروها گرد هم آمده و فداکاری کنند، می‌توانیم استان را به اوج پیشرفت و شکوفایی برسانیم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/828863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور غیر رسمی پزشکیان در دیزج اولیا مرند

حضور غیر رسمی پزشکیان در دیزج علیا مرند

آذربایجان غربی از استان های امن کشور برای سرمایه گذاری است

تجارت آوا گزارش می دهد/ ارائه خدمات بهتر به بیمه‌گذاران با سرمایه‌گذاری‌های مناسب بیمه دی

پزشکیان؛می توانیم از قطع شدن برق جلوگیری کنیم

پزشکیان؛موظفیم انرژی را برای سرمایه گذاری در کشور فراهم کنیم

همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری آغازی برای توسعه آذربایجان‌غربی است

سفر غیررسمی پزشکیان به ارومیه؛ شرکت در جلسه سرمایه گذاری

تعهد ساخت 36 کلاس درس در تبریز توسط شرکت پالایش نفت تبریز

6 مصدوم در اثر واژگونی خودروی سمند در جاده اهر-تبریز

نشست شورای هماهنگی مشاورین وزرا در امور ایثارگران و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اصفهان برگزار شد

نظام تعلیم و تربیت نیازمند ریل گذاری صحیح است

پیشرفت مهم در مسیر درمان «HIV» که پژوهشگران را شگفت‌زده کرد

چمن رولی بزودی به یادگار امام می رسد

برگزاری مراسم دعای عرفه در آذربایجان شرقی

78 گروه دامپزشکی در آذربایجان شرقی بر ذبح دام عید قربان نظارت می کنند

عرفه روز رحمت و مغفرت است

راه اندازی پویش نذر قربانی در آذربایجان شرقی

عملیات اجرایی فاز دوم از قطعه اول بزرگراه سراب –نیر آغاز شد

آتش سوزی در خیابان بهار تبریز

هوای آذربایجان غربی از جمعه بارانی می شود؛احتمال بروز سیلاب

آماده باش 66 اکیپ دامپزشکی در آذربایجان غربی همزمان با عید قربان

فاش‌گویی همتی و سکوتی که شکست/ سایه‌نشینانِ قدرت، صدای مردم را بلعیدند

گردهمایی مشاورین وزرا و معاونین رئیس جمهور در امورایثارگران در گلستان شهدا اصفهان برگزار شد

مهر تایید AFC روی صدور مجوز حرفه ای فوتبال ایران؛ خیال استقلال راحت شد

«غدیر» ستون خیمه امامت و ولایت است

پیام تسلیت در پی درگذشت فرزند گرانقدر مدیر هسته مرکزی گزینش

فرمانده سپاه فومن: «جهنم» بدلیل مشکلات فنی خاموش شد

شناسایی 788 فرصت سرمایه گذاری در آذربایجان‌غربی

با بافت‌های شیک و ترند روز، جلوه‌ای از زیبایی را به موهای خود ببخشید!

امدادرسانی به 5 خانوار درگیر سیلاب در ارومیه

معارف غدیر باید در جامعه به درستی تبیین شود

آذربایجان‌ شرقی در آستانه بارش‌های شدید

حادثه رانندگی در محور خواجه – تبریز 7 مصدوم بر جای گذاشت

یادواره شهدای منطقه سرنی توکهور و هشتبندی میناب برگزار شد

از اجرای طرح پایش سلامت تا پیگیری رفع کمبود دارو در غرب مازندران

شما هم خواب ندارید؛ با این راهکارها راحت‌تر از همیشه بخوابید

غدیر منشور سیاست‌ورزی اخلاق‌مدار در اسلام است

واژگونی خودروی سمند در محور خواجه – تبریز با 7 مصدوم

محدودیت‌های ترافیکی نماز عید قربان در اردبیل اعلام شد

دعای عرفه مکتب متعالی تربیت برای بشریت است

تداوم گردوغبار و هشدار دریایی در هرمزگان

توقیف 35 دستگاه استخراج رمزارز در تبریز

تصادف رانندگی در گرمی 6 مصدوم برجا گذاشت

بهبود سلامت استخوان با مصرف منیزیم

آتش‌سوزی منزل مسکونی در میاندوآب مهار شد

انقلاب امام خمینی سرمشقی برای نهضت‌های آزادی‌خواه جهان شد

اجرای 7200 طرح مدرسه در کشور؛ساماندهی مدارس کانکسی

عرض ارادت آذری ها به بنیانگذار انقلاب؛مجالس عزا برپا شد

امام خمینی(ره) عزت، اقتدار و بیداری اسلامی را به ارمغان آورد