پیام آذری

آخرين مطالب

دخالت برخی نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها به روایت یک نماینده اقتصادی

دخالت برخی نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها به روایت یک نماینده
  بزرگنمايي:

پیام آذری - یک نماینده مجلس می گوید ممکن است همکارانش در ارتباط با عزل و نصب ها دخالت هایی داشته باشند.
به گزارش ایلنا، عبدالوحید فیاضی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مداخله نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها را رد نکرد.
نماینده نور و محمودآباد در مورد بیانیه سه تشکل فرهنگی درباره مداخله غیرقانونی نمایندگان در فرایند انتصاب مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌ها و نواحی و استان‌ها و در پاسخ به این سوال که آیا مداخله نماینده‌ها در این امر صحت دارد، گفت: من بعید می‌دانم که به این صورت باشد اما ممکن است مواردی هم باشد. اما در کل نمایندگان واقعاً با توجه به اطلاعاتی که از مسائل تکلیفی خودشان در ارتباط با اداره امور کشور دارند به مسائل ورود می‌کنند و به این صورت بعید است که دخالت کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره صحبت های قبلی درباره مداخله نماینده‌ها مثل اظهاراتی که در استیضاح فاطمی امین مطرح شد، گفت: بگذارید با مثالی بگویم، مثلا یک استان 10 نماینده دارد، حال ممکن است یک یا دو نماینده این کار را انجام دهند؛ اما این عام نیست، این که بگویند این رفتار عمومی در سطح نمایندگان مجلس است و ای داد و بیداد و واسلاما که چنین و چنان شده است، درست نیست. به نظر می‌آید این مساله محدود باشد.
او افزود: بعضی‌ها در مجلس ممکن است دارای قدرتی باشند، احتمالش صفر نیست، من هم خودم تائید می‌کنم که ممکن است گاهی اوقات در انتصابات و عزل و نصب‌ها دخالت‌هایی داشته باشند. منتها باز هم می‌گویم مورد عام نیست و نمی‌شود همه مجلس را با یک انگشت اتهام نشان داد. به نظر من، در زمینه کلی ‌نمی‌توان این را در مورد مجلس پذیرفت اما اگر مواردی را اشاره می‌کنند، طبیعتاً درست است. مثلاً حرف آقای همتی به همه نماینده‌ها گفته شده، خودم به آقای همتی گفتم لیست را منتشر کن؛ اگر من هم هستم، اسم من را هم بده بیرون. واقعا نمی‌شود همه را متهم کرد.
او افزود: در دولت‌های قبلی از جمله دولت شهید رئیسی الان هم در دولت آقای پزشکان این مدل وجود دارد. برخی استانداران هم می‌آیند لیست می‌دهند، مثلا می‌گویند این آدم‌ها یا گاهی فقط یک آدم را به عنوان مدیرکل فلان جا معرفی می‌کنند در صورتی که وزیر کارشناس‌های خود را می‌شناسد، حتی اگر من استاندار باشم هم که همه را نمی‌شناسم، این سیستم غلط را باید آقای رئیس‌جمهور بر هم بزند. اینکه وزرا برای انتخاب مدیران خودشان اقدام کنند و با استانداران و مجمع نمایندگان مشورت کنند، درست است اما این الان بلعکس شده است. استانداران افراد را انتخاب و معرفی می‌کنند و وزیر باید بپذیرد یا نپذیرد این اشکال در استانداری‌ها هم وجود دارد.
وی ادامه داد: حال دقت کنید وزیر در قوه مجریه است و این طرف هم قوه مقننه نماینده مردم است، هر اتفاقی رخ می‌دهد باید به مردم جواب بدهد. این مدل‌ها باید اصلاح شود. بازهم می‌گویم این مورد نه فقط مربوط به این دولت باشد بلکه در دولت گذشته هم این مسائل واقعاً وجود داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/830592/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موج جدیدی از حملات موشکی ایران روانه اسرائیل شد

هواشناسی ایران 24 خرداد؛ ورود سامانه بارشی جدید به 5 استان از دوشنبه

موج پنجم حملات موشکی ایران؛ شکست آشکار پدافند اسرائیل در برابر موشک‌ها

آغاز موج جدید حمله موشکی ایران به اسرائیل

موج جدید حملات موشکی ایران؛ شکست آشکار پدافند اسرائیل در برابر موشک‌ها

18 شهید و 35 مجروح در حمله اسرائیل به آذربایجان‌شرقی

تسنیم: ایران خلبان زن اسرائیلی را اسیر کرد

فیلم منتشر شده از برخورد موشک‌های ایران به مناطقی در تل‌آویو

هم اکنون تل‌آویو

دانش‌آموخته دانشگاه ارومیه در پی جنایت رژیم صهیونیستی به شهادت رسید

شهادت یک سرباز در هنگ مرز سردشت بر اثر حمله رژیم صهیونیستی

هم اکنون حجم آتش پدافند علیه هواپیماهای متخاصم صهیونیستی

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهید معظم سردار «علی حیاتی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسینی نسب خلیل آبادی»

تردد مسافران از مسیر دریایی کیش به چارک طبق برنامه ادامه دارد

18 نفر بر اثر حملات رژیم صهیونسیتی در تبریز شهید شدند

عکس/ انفجارهای مجدد در تبریز

فعال شدن پدافند ضدهوایی در تبریز

مردم تبریز کفن‌پوش به میدان آمدند

شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به آذربایجان‌شرقی به 8 نفر رسید

سرنگون شدن پهپاد متجاوز به آسمان تبریز

تجاوز رژیم صهیونیستی به فرودگاه تبریز

آخرین آمار امدادرسانی به مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به کشور

29 تیم امدادی هلال‌احمر آذربایجان شرقی در حال امدادرسانی است

درگیری پدافند هوایی تبریز با مهاجمان صهیونیستی/ شمار شهدا به 8 نفر

شهادت یک سرباز در هنگ مرز سردشت در حمله رژیم اسراییل

تقوا سلاح مؤمن در برابر جنگ روانی دشمن است

صبر ایران به سر آمد؛ملت آرامش خود را حفظ کنند

اقتدار نیروهای مسلح ایران روز رستاخیز برای رژیم صهیونیستی رقم می‌زند

شنیده شدن صدای انفجار برای بار سوم در تبریز

ترور سرداران ایران نتیجه افول و اوج استیصال صهیونیسم است

رژیم صهیونیستی زمینه نابودی خود را فراهم کرد

ذخایر فرماندهی سپاه متعدد است

خون شهدا نهال مقاومت را آبیاری خواهد کرد

شهادت 5 نفر و مجروح شدن 12 نفر در حملات رژیم صهیونیستی به تبریز

جزئیات حمله موشکی اسرائیل به ‌پدافند هوایی خروسلو؛ آسیب جزئی بود

برگزاری برنامه های غدیر با حال و هوای حماسی و گرامیداشت شهدا

هیچ وقفه‌ای در روند عادی زندگی مردم ایجاد نمی‌شود

سردار حاجی‌زاده به شهادت رسید

رژیم صهیونیستی از اقتدار رو به رشد ایران واهمه دارد

برنامه‌های غدیر خم رنگ و بوی مقاومت می‌گیرد

چه برخوردی با کودکان حاضر جواب داشته باشیم؟

حمله اسرائیل به 10 نقطه آذربایجان شرقی؛ شهادت 3 نفر ‌در تبریز

شهادت امدادگر هلال‌احمر حین امدادرسانی در تبریز؛ افزایش شمار شهدا به 4 نفر

تصاویر حمله اسرائیل به تبریز

امدادگری که در حملات رژیم صهیونیستی به تبریز شهید شد

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

حملات مجدد به تبریز از دقایقی قبل

ویدئویی از حملات ساعتی قبل به تبریز

ملت ایران یکپارچه پشت نیروهای مسلح ایستاده‌اند