پیام آذری

آخرين مطالب

سه فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا منصوب شدند اقتصادی

سه فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا منصوب شدند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - در پی شهادت سپهبد باقری، سپهبد رشید و سپهبد سلامی، فرمانده معظم کل قوا در احکامی جداگانه، ریاست ستاد کل نیروهای مسلح، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء و فرمانده کل سپاه را منصوب کردند.

به گزارش خبرنگار مهر ، در پی شهادت سردار سپهبد شهید محمد حسین باقری، سپهبد شهید غلامعلی رشید و سپهبد شهید حسین سلامی رهبر انقلاب اسلامی در احکامی جداگانه سرلشکر موسوی را به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح، سردار علی شادمانی را به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء و سردار محمد پاکپور را به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب کردند.
متن احکام به شرح زیر است:
رهبر انقلاب سرلشکر موسوی را به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب کردند
در پی شهادت سردار سپهبد محمد حسین باقری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی در حکمی امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی را ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب کردند.
متن حکم فرمانده کل قوا به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
امیر سرلشکر سیّد عبدالرّحیم موسوی
نظر به شهادت پرافتخار و سرافرازانه سردار سپهبد پاسدار محمدحسین باقری به دست رژیم منحوس صهیونی و با عنایت به خدمات شایسته و تجارب ارزنده، جناب‌عالی را به ریاست ستادکل نیروهای مسلح منصوب می‌کنم.
با تمسک و امید به عنایات الهی، ارتقاء مورد نیاز توانمندی‌ها و آمادگی‌های دفاعی امنیتی نیروهای مسلح و بسیج مردمی و امکان پاسخگویی بموقع و مؤثر به هر سطح و هر نوع از تهدیدات متوجّه نظام جمهوری اسلامی ایران با عمل انقلابی مورد انتظار است.
در آستانه عید سعید غدیر خم، برای این شهید خدوم و مخلص، از خدای منان علوّ درجات و مقامات عالیه و همنشینی با اولیاء الهی بویژه مولی‌الموحدین امام امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام را از خداوند متعال خواستارم.
دوام توفیقات همگان را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.
سیّد علی خامنه‌ای
23/3/1404
با حکم رهبرانقلاب سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد
در پی شهادت سردار سپهبد غلامعلی رشید، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعطای درجه سرلشکری به سردار علی شادمانی وی را به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء منصوب کردند.
متن حکم فرمانده کل قوا به این شرح است.
بسم الله الرحمن الرحیم
سردار سرلشکر علی شادمانی
نظر به شهادت پرافتخار و سرافرازانه سردار سپهبد پاسدار غلامعلی رشید به دست رژیم منحوس صهیونی، و با عنایت به شایستگی و تجارب ارزنده، جناب عالی را با اعطای درجه سرلشکری به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء ( ص) منصوب می‌کنم.
طرحریزی و هدایت راهبردی و عملیاتی در مقابله با تهدیدها و شناسایی دقیق آمادگی‌های رزم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با رویکرد هم افزایی با ستاد کل نیروهای مسلح مورد انتظار است.
در آستانه عید سعید غدیرخم ، برای شهدای خدوم و مخلص، از خدای منان علّو درجات و مقامات عالیه و همنشینی با اولیاء الهی بویژه مولی الموحدین امام امیرالمومنین حضرت علی ع را از خداوند متعال خواستارم.
دوام توفیقات همگان را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.
سیدعلی خامنه ای
23 خرداد 1404
سردار پاکپور به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب شد
رهبر انقلاب اسلامی در حکمی ضمن اعطای درجه سرلشکری، سردار محمد پاکپور را به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب کردند.
در پی شهادت سردار سپهبد حسین سلامی، رهبر انقلاب اسلامی در حکمی ضمن اعطای درجه سرلشکری، سردار محمد پاکپور را به فرماندهی کل سپاه پاسداران منصوب کردند. متن حکم رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سردار سرلشکر محمّد پاکپور
نظر به شهادت پرافتخار و سرافرازانه سردار سپهبد پاسدار حسین سلامی به دست رژیم منحوس صهیونی و با توجه به شایستگی‌ها و تجارب ارزنده شما را با اعطای درجه سرلشکری، به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب می‌کنم.
ارتقا مستمر و متناسب با نیاز و فراهم سازی توانمندیهای همه‌جانبه و آمادگی‌ها در همه‌ی بخشها و نیز تقویت گوهر درونی سپاه یعنی تقوا و بصیرت و همچنین گسترش مدیریت‌های برخوردار از بنیه‌ی معنوی و توانایی‌های کارشناسی و اعتلای فرهنگی سپاه در حرکت خود به سوی تکامل مورد انتظار است.
-در آستانه عید سعید غدیر خم، برای این شهید خدوم و مخلص، علوّ درجات و مقامات عالیه و همنشینی با اولیا الهی بویژه مولی‌الموحدین امام امیرالمومنین حضرت علی‌علیه‌السلام را از خداوند متعال خواستارم.
توفیقات شما و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت می‌کنم.
سیّد علی خامنه‌ای
23 خرداد 1404

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/830691/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موج جدیدی از حملات موشکی ایران روانه اسرائیل شد

هواشناسی ایران 24 خرداد؛ ورود سامانه بارشی جدید به 5 استان از دوشنبه

موج پنجم حملات موشکی ایران؛ شکست آشکار پدافند اسرائیل در برابر موشک‌ها

آغاز موج جدید حمله موشکی ایران به اسرائیل

موج جدید حملات موشکی ایران؛ شکست آشکار پدافند اسرائیل در برابر موشک‌ها

18 شهید و 35 مجروح در حمله اسرائیل به آذربایجان‌شرقی

تسنیم: ایران خلبان زن اسرائیلی را اسیر کرد

فیلم منتشر شده از برخورد موشک‌های ایران به مناطقی در تل‌آویو

هم اکنون تل‌آویو

دانش‌آموخته دانشگاه ارومیه در پی جنایت رژیم صهیونیستی به شهادت رسید

شهادت یک سرباز در هنگ مرز سردشت بر اثر حمله رژیم صهیونیستی

هم اکنون حجم آتش پدافند علیه هواپیماهای متخاصم صهیونیستی

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهید معظم سردار «علی حیاتی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسینی نسب خلیل آبادی»

تردد مسافران از مسیر دریایی کیش به چارک طبق برنامه ادامه دارد

18 نفر بر اثر حملات رژیم صهیونسیتی در تبریز شهید شدند

عکس/ انفجارهای مجدد در تبریز

فعال شدن پدافند ضدهوایی در تبریز

مردم تبریز کفن‌پوش به میدان آمدند

شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به آذربایجان‌شرقی به 8 نفر رسید

سرنگون شدن پهپاد متجاوز به آسمان تبریز

تجاوز رژیم صهیونیستی به فرودگاه تبریز

آخرین آمار امدادرسانی به مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به کشور

29 تیم امدادی هلال‌احمر آذربایجان شرقی در حال امدادرسانی است

درگیری پدافند هوایی تبریز با مهاجمان صهیونیستی/ شمار شهدا به 8 نفر

شهادت یک سرباز در هنگ مرز سردشت در حمله رژیم اسراییل

تقوا سلاح مؤمن در برابر جنگ روانی دشمن است

صبر ایران به سر آمد؛ملت آرامش خود را حفظ کنند

اقتدار نیروهای مسلح ایران روز رستاخیز برای رژیم صهیونیستی رقم می‌زند

شنیده شدن صدای انفجار برای بار سوم در تبریز

ترور سرداران ایران نتیجه افول و اوج استیصال صهیونیسم است

رژیم صهیونیستی زمینه نابودی خود را فراهم کرد

ذخایر فرماندهی سپاه متعدد است

خون شهدا نهال مقاومت را آبیاری خواهد کرد

شهادت 5 نفر و مجروح شدن 12 نفر در حملات رژیم صهیونیستی به تبریز

جزئیات حمله موشکی اسرائیل به ‌پدافند هوایی خروسلو؛ آسیب جزئی بود

برگزاری برنامه های غدیر با حال و هوای حماسی و گرامیداشت شهدا

هیچ وقفه‌ای در روند عادی زندگی مردم ایجاد نمی‌شود

سردار حاجی‌زاده به شهادت رسید

رژیم صهیونیستی از اقتدار رو به رشد ایران واهمه دارد

برنامه‌های غدیر خم رنگ و بوی مقاومت می‌گیرد

چه برخوردی با کودکان حاضر جواب داشته باشیم؟

حمله اسرائیل به 10 نقطه آذربایجان شرقی؛ شهادت 3 نفر ‌در تبریز

شهادت امدادگر هلال‌احمر حین امدادرسانی در تبریز؛ افزایش شمار شهدا به 4 نفر

تصاویر حمله اسرائیل به تبریز

امدادگری که در حملات رژیم صهیونیستی به تبریز شهید شد

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

حملات مجدد به تبریز از دقایقی قبل

ویدئویی از حملات ساعتی قبل به تبریز

ملت ایران یکپارچه پشت نیروهای مسلح ایستاده‌اند