دستگیری سارق حرفهای با 81 فقره سرقت منزل در اردبیل
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: با بررسیهای تخصصی و تحقیقات محلی، سارق سابقهدار و حرفهای در عملیات هوشمندانه و مقتدرانه پلیسی و در حالی که قصد فرار داشت، دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل سردار جواد تقوی، فرمانده انتظامی استان اردبیل اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت منزل در فاز یک شهرک سبلان شهر اردبیل و به سرقت رفتن طلاجات به ارزش 20 میلیارد ریال بررسی موضوع به صورت ویژه و با هدف کشف سرقت و شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای تخصصی و تحقیقات محلی سارق که سابقه دار و حرفهای بوده شناسایی و با اشرافیت اطلاعاتی و در عملیات هوشمندانه و مقتدرانه پلیسی و در حالی که قصد فرار داشت؛ دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به اینکه سارق با استفاده از یک دستگاه سواری میتسوبیشی اقدام به سرقت کرده بود گفت: وی در بازجوییهای کارآگاهان پلیس آگاهی به ارتکاب 81 فقره سرقت منزل اعتراف کرد.
سردار تقوی تصریح کرد: سارق با صدور قرار 70 میلیارد ریالی از سوی مرجع قضایی روانه زندان شد.
-
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲:۵۳
-
۹ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/834487/