پنجشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴

اقتصادی

ضبط ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق

ضبط ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق
پیام آذری - قاچاقچی سوخت در ارومیه علاوه بر ضبط سوخت قاچاق به پرداخت سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - قاچاقچی سوخت در ارومیه علاوه بر ضبط سوخت قاچاق به پرداخت سه میلیارد و 300 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق 2 هزار لیتر سوخت از نوع نفت گاز به ارزش یک میلیارد و 100 میلیون ریال در شعبه ششم ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت کشف شده متخلف را به پرداخت 2 میلیارد و 200 میلیون ریال جریمه نقدی معادل 2 برابر ارزش ریالی سوخت محکوم کرد.
به گفته نجف زاده، شعبه همچنین از بابت حمل کالای قاچاق حکم به پرداخت یک میلیارد و 100 میلیون ریال معادل ارزش ریالی سوخت صادر و در مجموع متخلف را به پرداخت سه میلیارد و 300 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
نجف زاده گفت: ماموران انتظامی شهرستان ارومیه سوخت قاچاق را حین کنترل خودرو‌های عبوری از یک دستگاه وانت سایپا کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


نظرات شما