دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

برگزاری اجلاسیه روسای آموزش و‌پرورش آذربایجان غربی

برگزاری اجلاسیه روسای آموزش و‌پرورش آذربایجان غربی
پیام آذری - روسای مناطق ۲۷ گانه آموزش و‌پرورش آذربایجان غربی با هدف تبیین سیاست‌های آموزشی و تربیتی و پدافند غیر عامل در ارومیه گرد هم آمدند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - روسای مناطق 27 گانه آموزش و‌پرورش آذربایجان غربی با هدف تبیین سیاست‌های آموزشی و تربیتی و پدافند غیر عامل در ارومیه گرد هم آمدند.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در این جلسه با اشاره به وظیفه خطیر مسئولین آموزش و پرورش در تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم گفت: آینده کشور را تربیت فرزندان و نوجوانان این کشور تعیین می‌کند برای همین ارزش کار آموزش و‌پرورش قابل اندازه گیری نیست و بسیار مهم می‌باشد.
حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی با بیان اینکه قرآن کریم انسان را اشرف مخلوقات عالم می‌داند افزود: در واقع تربیت اشرف مخلوقات عالم که انسان باشد بر عهده آموزش و پرورش است.
او اتصال فعالیت‌ها به وجود لم یزل الهی را موجب دوام و بقای فعالیت‌ها دانست و خاطرنشان کرد: باید تلاش شود که مدیریتی که در زمینه تربیت نوجوانان و جوانان انجام می‌شود برای رضای الهی انجام شود تا کار‌ها قیمت پیدا کرده و برکت داشته باشد.
امام جمعه ارومیه ادامه داد: آثار فعالیت‌ها در آموزش و پرورش از خود عمل گسترده‌تر است و در واقع علم و تربیتی که به دانش آموزان آموزش داده می‌شود و آثار این علم موجب زندگی صالح و یا ناصالح آن شود تاثیر آن بر معلم و آموزگاری که این دانش آموز را آموزش داده نیز می‌رسد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی تاکید کرد: اصل اماته و احیا، اماته و احیای معرفتی است و اگر ما باور‌های کسی را از بین بردیم در واقع او را از بین بردیم و اگر چند نفر را به مسیر هدایت سوق دهیم در واقع او را زنده کرده و حیاتی دوباره به او بخشیدیم.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این جلسه با بیان این که این اجلاسیه به مدت دو روز و با حضور رئسای مناطق 27 گانه آموزش و‌پرورش استان در ارومیه برگزار می‌شود گفت: تبیین سیاست‌های آموزش و پرورش در مسایل آموزشی و تربیتی و بررسی اتفاقات ناگواری که در اثر حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به میهن اسلامی اتفاق افتاد از جمله اهداف برگزاری این اجلاسیه است.
علی اکبر صمیمی افزود: در این جلسه در رابطه با موضوع پدافند غیر عامل، مقابله با شیطنت‌های احتمالی دشمنان و موضوع آمادگی بیش از پیش بستر فضای مجازی برای استفاده از این فضا برای ادامه دار بودن آموزش‌ها در هر شرایطی از دیگر موضوعات مورد بحث در این اجلاسیه دو روزه خواهد بود.


نظرات شما