پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴

اقتصادی

اجرای آسفالت ۴.۵ کیلومتر از قطعه ۲ سه راهی دارلک تا ترشکان

اجرای آسفالت ۴.۵ کیلومتر از قطعه ۲ سه راهی دارلک تا ترشکان
پیام آذری - مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: قطعه ۲ محور سه راهی دارلک تا ترشکان بیش از ۸۰ درصد پیشرفت اجرایی دارد و ۴.۵ کیلومتر از این قطعه به زودی آسفالت شده و به بهره‌برداری می‌رسد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: قطعه 2 محور سه راهی دارلک تا ترشکان بیش از 80 درصد پیشرفت اجرایی دارد و 4.5 کیلومتر از این قطعه به زودی آسفالت شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ پیمان آرامون در بازدید از عملیات اجرایی محور سه راهی دارلک تا ترشکان اظهار داشت: قطعه 2 محور سه راهی دارلک تا ترشکان حدود 5 کیلومتر بوده و برای اجرای آن بیش از 2 هزار و 770 میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.
وی ادامه داد: عملیات راهسازی و آسفالت در قطعه 2 محور سه‌راهی دارلک تا ترشکان با سرعت مناسبی در حال انجام است تا روند توسعه راه‌های ارتباطی آذربایجان‌غربی بدون وقفه ادامه داشته باشد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: کل محور سه راهی دارلک تا ترشکان 11.5 کیلومتر است و باقی محور که حدود 7 کیلومتر بوده پیمان سپاری شده است.
آرامون افزود: برای اجرای عملیات راهسازی نیز در باقی محور سه‌راهی دارلک تا ترشکان بیش از 3 هزار میلیارد ریال اعتبار برآورد شده است.
وی بیان کرد: این محور نقش مهمی در کاهش تصادفات و بهبود مسیر ترانزیتی مرکز استان دارد، و تامین اعتبار، تسریع آزادسازی مسیر و ایجاد زیرساخت‌های لازم مورد تأکید قرار دارد.


نظرات شما