يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

گفتگو

باروق در آذربایجان‌غربی آماده جذب سرمایه‌گذاران می‌شود

باروق در آذربایجان‌غربی  آماده جذب سرمایه‌گذاران می‌شود
پیام آذری - ارومیه- استاندار آذربایجان‌غربی با تأکید بر محدود بودن اعتبارات دولتی گفت: زیرساخت‌های لازم برای حضور سرمایه‌گذاران در باروق باید هرچه سریع‌تر فراهم شود.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه- استاندار آذربایجان‌غربی با تأکید بر محدود بودن اعتبارات دولتی گفت: زیرساخت‌های لازم برای حضور سرمایه‌گذاران در باروق باید هرچه سریع‌تر فراهم شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، رضا رحمانی عصر شنبه در جلسه شورای اداری و نشست با سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و معتمدین باروق، اظهار کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات بخش دولتی، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در این منطقه ضروری است.
وی با بیان اینکه استان آذربایجان‌غربی در تأمین برق و آب مورد نیاز صنایع با مشکلی مواجه نیست، افزود: در حوزه ارتباطات نیز با اجرای پنج ایستگاه و تخصیص 50 میلیارد ریال اعتبار، مشکل آنتن‌دهی و اینترنت در مناطق روستایی باروق برطرف خواهد شد.
استاندار آذربایجان‌غربی در ادامه، راه‌های دسترسی به مناطق شهری و روستایی باروق را از اولویت‌های مهم دانست و خاطرنشان کرد: تکمیل تقاطع میاندوآب، شاهین‌دژ و باروق باید در دستور کار قرار گیرد.
رحمانی همچنین بر اهمیت ظرفیت‌های گردشگری منطقه تأکید کرد و گفت: توسعه واحدهای بوم‌گردی و صنایع دستی در باروق می‌تواند زمینه‌ساز رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار شود.


نظرات شما