پیام آذری - هشترود- مدیر جهاد کشاورزی هشترود از تولید سالانه هشت هزار و 500 تن گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد و گفت: این منطقه یکی از قطبهای اصلی و مهم تولید گوشت سفید در آذربایجان شرقی است.
به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد علیزاده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت سفید در هشترود، اظهار کرد: هماکنون تعداد 36 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت 761 هزار و 100 قطعه در شهرستان هشترود در حال فعالیت است که رقم بسیار قابل توجهی به شمار میرود.
به گفته وی بیش از 70 درصد تولیدات گوشت مرغ شهرستان هشترود به سایر شهرهای آذربایجان شرقی عرضه میشود.
علیزاده با اشاره به آمار جوجهریزی در 6 ماهه نخست امسال در هشترود، ادامه داد: در این مدت تعداد 65 مرغداری گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 493 هزار و 420 قطعه جوجهریزی داشتهاند و به طور متوسط ماهانه حدود 250 هزار قطعه جوجهریزی در این واحدها انجام شده است.
وی افزود: در همین مدت 6 هزار و 750 تن نهاده ذرت و سویا به مرغداریهای گوشتی شهرستان هشترود ارسال و در واحدهای تولیدی مصرف شده است.
علیزاده با اشاره به اینکه امسال 2 واحد غیرفعال مرغداری یکی پس از 15 سال و دیگری بعد از سه سال وقفه در تولید و تعطیلی، فعالیت خود را از سر گرفتهاند، گفت: فعال شدن این 2 واحد گامی مثبت در راستای افزایش تولید، خودکفایی و ایجاد اشتغال در شهرستان محسوب میشود.
وی با تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر فعالیت واحدهای مرغداریها، یادآور شد: تعداد جوجهریزی در واحدها و فرآیند عرضه مرغ با رصد، پایش و بازدیدهای مشترک کارشناسان اداره بهبود تولیدات دامی، تنظیم بازار و دامپزشکی کنترل و مدیریت میشود.