يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

اقتصادی

از تاک تا دوشاب

از تاک تا دوشاب
پیام آذری - ایرنا / با تمام شدن فصل برداشت انگور، فرآوری این محصول ارزشمند در شهرهای آذربایجان‌شرقی رونق می‌گیرد. یکی از فرآورده های این محصول «دوشاب» است که از کشمش‌های ...
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایرنا / با تمام شدن فصل برداشت انگور، فرآوری این محصول ارزشمند در شهرهای آذربایجان‌شرقی رونق می‌گیرد. یکی از فرآورده های این محصول «دوشاب» است که از کشمش‌های مرغوب به دست می‌آید و پس از جوشاندن، صاف‌کردن و تغلیظ، به ماده‌ای مغذی و مفید تبدیل می‌شود. در این گزارش سراغ یکی از قدیمی ترین تولیدکنندگان شیره انگور در شهرستان اسکو رفته‌ایم. کسی که شغل اجدادی خود را ادامه می‌دهد. 


نظرات شما