پیام آذری - فرمانده انتظامی شهرستان مشگینشهر از دستگیری 2 سوداگر مرگ در عملیات هوشمندانه پلیسی و کشف 7 کیلو و 950 گرم مواد مخدر از نوع شیشه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اردبیل سرهنگ نیکروز سلیمانی، فرمانده انتظامی شهرستان مشگینشهر اظهار کرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با فعالیتهای مجرمانه قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ و پیشگیری از آسیبهای بلای خانمانسور اعتیاد و در پی دریافت گزارشهای مردمی، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان مشگینشهر با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل، موفق شدند در عملیاتی مقتدرانه و هوشمندانه، 7 کیلو و 950 گرم مواد مخدرمواد مخدر از نوع شیشه را در خانه باغ روستای پریخان کشف کنند.
وی با اشاره به اینکه در رابطه با کشفیات به دست آمده 2 سوداگر مرگ دستگیر شدند، افزود: سوداگران مرگ با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند.