چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴

اقتصادی

برگزاری آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد

برگزاری آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد
پیام آذری - سومین دوره آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد در دی ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سومین دوره آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد در دی ماه 1404 برگزار می‌شود.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛مشاور امور ایثارگران سازمان اداری و استخدامی کشور در جلسه مشترک مشاوران وزیران و دستگاه‌های اجرایی در امور ایثارگران با استاندار آذربایجان غربی با اشاره به این که سی درصد ظرفیت استخدامی کشور طبق قانون برای جامعه ایثارگران کشور قرار داده شده است گفت: آزمون استخدامی سوم اختصاصی فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد در دی ماه برگزار می‌شود تا مسایل و مشکلات این عزیزان حل شود.
قاسم علی اکبری با اشاره به اجرای قانون تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر دستگاه‌های مختلف اجرایی در کشور گفت: بیش از 220 هزار نفر از ایثارگران و فرزندان آنها در کشور با اجرای این قانون تبدیل وضعیت شده‌اند و در آذربایجان غربی نیز 11 هزار نفر در این زمینه تبدیل وضعیت شده و در حال حاضر در هیچ دستگاهی فردی نیست که ایثارگر بوده و مشمول این قانون باشد، اما تبدیل وضعیت نشده باشد.
خانم الهام ساوالان‌پور، مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی معاونت امور بانوان نهاد ریاست جمهوری و مشاور امور ایثارگران این معاونت نیز در این جلسه با اشاره به این که 18 درصد از بانوان جانباز کشور در این استان وجود دارند گفت: تعداد بانوان شهید 700 بانو است که 11 درصد کل بانوان شهید کشور را شامل می‌شود که این استان رتبه سوم را در این زمینه دارد.


نظرات شما