سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴

گفتگو

شکری: طرح تجمیع سامانه های حمل و نقل در آذربایجان غربی آغاز شد

شکری: طرح تجمیع سامانه های حمل و نقل در آذربایجان غربی آغاز شد
پیام آذری - ارومیه - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی از آغاز اجرای طرح تجمیع سامانه‌های حمل‌ونقل با عنوان «سامانه سپاس» در استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی از آغاز اجرای طرح تجمیع سامانه‌های حمل‌ونقل با عنوان «سامانه سپاس» در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، ارسلان شکری دوشنبه شب در آئین تجلیل از فعالان حوزه حمل‌ونقل مسافر آذربایجان‌غربی در خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی، اظهار کرد: طرح سامانه سپاس با هدف ارتقای شفافیت، ساماندهی خدمات و بهبود وضعیت صنف حمل‌ونقل مسافری در دست اجراست.
وی با اشاره به مشکلات صنف مسافری در تأمین نهاده‌های حمل‌ونقلی از جمله لاستیک و روغن افزود: با توجه به ظرفیت‌های مرزی آذربایجان‌غربی، امکان معرفی شرکت‌ها برای واردات این نهاده‌ها از طریق رویه‌های مرزی همچون کولبری و مرزنشینی تحت عنوان قطعات ماشین‌آلات وجود دارد.
شکری با اشاره پیگیری‌ها در زمینه توسعه زیرساخت‌های مرزی، به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل و لجستیک گفت: با برنامه‌ریزی برای ایجاد مرکز تخصصی اورهال و نوسازی ماشین‌آلات راهداری و ناوگان حمل‌ونقل در منطقه آزاد ماکو، شاهد جهشی بزرگ در نوسازی ناوگان، تقویت توان فنی و ارتقای جایگاه استان در عرصه حمل‌ونقل بین‌المللی خواهیم بود.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی تمرچین گفت: از زمان تبدیل تمرچین به مرز رسمی تردد اربعین، زیرساخت‌های حمل‌ونقلی، خدماتی و رفاهی در این منطقه رشد چشمگیری داشته است.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت تقویت زیرساخت‌های عمرانی و حمل‌ونقلی برای اربعین‌های آینده گفت: علاوه بر پایانه تمرچین ، امسال در مرز بازرگان نیز پذیرای بیش از پنج هزار نفر از زائران کشورهای همسایه بودیم و جابه‌جایی زائران در مرز ایلام نیز بدون هیچ مشکلی انجام شد.
شکری اظهار کرد: یکی از شش مرز رسمی تردد زائران اربعین کشور در آذربایجان‌غربی قرار دارد و این توفیق بزرگ، از الطاف ویژه‌ی حضرت اباعبدالله‌الحسین ( ع) است که نصیب مردم مؤمن و خادمان این دیار شده است.
وی با بیان اینکه پایانه مرزی تمرچین به مرز وحدت اقوام و ادیان تبدیل شده است، اظهار کرد: آذربایجان‌غربی از گذشته رنگین‌کمانی از اقوام و مذاهب بوده و در سال‌های اخیر، شیعه و سنی، ترک، کرد و سایر اقوام این استان با همدلی و وحدت، خالصانه در خدمت زائران اباعبدالله ( ع) تلاش کرده‌اند.


نظرات شما