دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

فعالیت ۱۴۰۰ نانوایی یارانه ای در ارومیه

فعالیت ۱۴۰۰ نانوایی یارانه ای در ارومیه
پیام آذری - معاون برنامه ریزی فرماندار ارومیه گفت: یک هزار و ۴۰۰ نانوایی یارانه ای در این شهرستان فعال است که برای جلوگیری از تخلفات در نوبت عصر از این پس پایش و بازرسی می شوند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون برنامه ریزی فرماندار ارومیه گفت: یک هزار و 400 نانوایی یارانه ای در این شهرستان فعال است که برای جلوگیری از تخلفات در نوبت عصر از این پس پایش و بازرسی می شوند.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای آذربایجان غربی ؛مریم دهقان روز دوشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان ارومیه افزود: طبق گزارشات دریافتی برخی نانوایی های یارانه‌ای در نوبت عصر با استفاده از ارد یارانه‌ای هم اقدام به پخت نان به قیمت آزاد پز می‌کنند که باید از این نوع تخلفات جلوگیری شود.
وی اظهار کرد: علاوه بر یک هزار و 400 نانوایی یارانه ای در ارومیه 200 نانوایی آزاد پز فعال است که باید نظارت مستمر براین واحد ها انجام شود و برای این منظور نیازمند تامین نیروهای بیشتری برای بازرسی هستیم.
دهقان اضافه کرد: فراوانی و کیفیت نان از اولویت‌های تنظیم بازار استان است چرا که در سبد غذایی مردم در ردیف کالاهای اصلی قرار دارد.
وی با اشاره به بازرسی از نانوایی های روستایی اظهار کرد: در این زمینه اقدامات خوبی آغاز شده است.
کارشناس حوزه آرد و نان فرمانداری ارومیه نیز با اشاره به آخرین مصوبات کارگروه استانی درباره دو گانه سوز کردن واحد های نانوایی اظهار کرد: 30درصد واحد های نانوایی باید دو گانه سوز شوند که تسهیلات 23درصدی دریافت می‌کنند ولی این تسهیلات نیازمند روان‌سازی و کاهش نرخ هستند.
فرامرز تبریزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از نانوایان لازم است که نهادهای حمایتی در این زمینه ورود کنند و در کنار نانوایان باشند.
وی افزود: بازرسی از نانوایی‌های روستاهای دور و مرزی هم در دستور کار است و با همکاری و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود.


نظرات شما