شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴

اقتصادی

روی باز قلعه بسطام برای گردشگران داخلی و خارجی

روی باز قلعه بسطام برای گردشگران داخلی و خارجی
پیام آذری - مدیر پایگاه ملی قلعه بسطام از بازدید ۳۷ هزار گردشگر داخلی و خارجی طی سالجاری از قلعه تاریخی بسطام خبرداد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیر پایگاه ملی قلعه بسطام از بازدید 37 هزار گردشگر داخلی و خارجی طی سالجاری از قلعه تاریخی بسطام خبرداد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ غلام شیرزاد با بیان اینکه گردشگران خارجی بیشتر از کشور‌های اتریش، سوئد و آلمان بوده‌اند، اظهار کرد: با توجه به اینکه باستان شناسان آلمانی و اتریشی شناخت بیشتری به این اثر تاریخی دارند، کارشناسان و متخصصان آنها، هرساله از این اثر تاریخی بازدید می‌کنند.
وی ادامه داد: گردشگران علاوه بر قلعه بسطام از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی دیگر در اطراف این قلعه همانند رودخانه آغ چای، پل کسیان، مسجد چورس، تکیه حضرت ابوالفضل (ع) و حمام بیگ جوان بازدید کردند.
مدیر پایگاه ملی قلعه بسطام خاطرنشان کرد: در راستای افزایش مدت زمان ماندگاری گردشگران در این مکان تاریخی و همچنین بهره مندی آنان از خدمات رفاهی، احداث اقامتگاه بوم گردی روستای چورس و سفره خانه سنتی روستای بسطام توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی شروع شده است.
شیرزاد افزود: برای احداث اقامتگاه بوم گردی روستای چورس 300 میلیارد ریال و برای احداث سفره خانه سنتی روستای بسطام نیز 500 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: همچنین 40 میلیارد ریال تسهیلات نیز از طرف بانک کارآفرینی امید برای سفره خانه سنتی روستای بسطام و 40 میلیارد ریال نیز برای اقامتگاه بوم گردی روستای چورس در نظر گرفته شده است.
مدیرپایگاه ملی قلعه بسطام یادآورشد: احداث موزه تخصصی باستان شناسی قلعه بسطام هم که از سال‌های گذشته شروع شده، در حال حاضر 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اتمام نیازمند 20 میلیارد ریال اعتبار است.
شیرزاد ادامه داد: همچنین «کمپینگ گردشگری بسطام» نیز توسط سرمایه گذار بخش خصوصی در حال احداث است؛ این کمپینگ شامل سرویس‌های بهداشتی، پارکینگ، واحداقامتی، رستوران، آلاچیق و امکانات مختلف دیگر در جهت ارائه خدمات به گردشگران ایجاد می‌شود.
وی افزود: برای تکمیل کمپینگ گردشگری بسطام هم 45 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مدیرپایگاه ملی قلعه بسطام خاطرنشان کرد: تمام تلاش براین است تا با بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی زیر ساخت‌های لازم ایجاد شده و گردشگران در کناربازدید از این اثر تاریخی و جاذبه‌های طبیعی و تاریخی دیگر زمانی برای ماندگاری، استراحت و استفاده از امکانات رفاهی داشته باشند.
شیرزاد یادآورشد: ایجاد زیرساخت‌های لازم از جمله مجتمع‌های رفاهی بدون تردید باعث حضور گردشگران بیشتری شده و هرساله بر تعدادآنان افزوده خواهد شد.


نظرات شما