جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴

سیاسی

سپاه نماد اقتدار و دفاع از امنیت و استقلال ایران اسلامی است

سپاه نماد اقتدار و دفاع از امنیت و استقلال ایران اسلامی است
پیام آذری - نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: سپاه پاسداران نماد اقتدار و دفاع از امنیت و استقلال ایران اسلامی است و دشمنان از قدرت و قوت این نیروی مردمی خشمگین هستند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: سپاه پاسداران نماد اقتدار و دفاع از امنیت و استقلال ایران اسلامی است و دشمنان از قدرت و قوت این نیروی مردمی خشمگین هستند.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه که در مصلی امام خمینی (ره) شهر برگزار شد، با اشاره به قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی از سوی اتحادیه اروپا گفت: این اقدام یک افترا و دروغ آشکار است؛ سپاه، نهادی برخاسته از متن مردم و مدافع امنیت، استقلال و تمامیت ارضی کشور است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی با وجود ارتکاب جنایات گسترده علیه مردم مظلوم فلسطین، از نظر آمریکا و هم‌پیمانانش تروریست محسوب نمی‌شود و این نشان‌دهنده استاندارد‌های دوگانه و نگاه ابزاری آنان به مفهوم تروریسم است.
وی ادامه داد: علت این رفتار‌های خصمانه، قدرت بالای نظامی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است؛ دشمنان وقتی نمی‌توانند در میدان عمل کاری از پیش ببرند، به جنگ روانی و توهین و افترا زنی روی می‌آورند.
امام جمعه ارومیه با بیان اینکه دشمنان در پی عجز در میدان عمل مقابل ملت ایران به جنگ روانی و توهین روی آورده‌اند، اظهار کرد: در این راستا، دشمنان انقلاب اسلامی نام سپاه پاسداران را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده‌اند که این اقدام نشانه خشم آنان از قدرت و قوت این نیروی مردمی است.
حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی با تاکید بر اینکه این اقدام دروغی آشکار است، تصریح کرد: سپاه پاسداران نماد اقتدار و دفاع از امنیت و استقلال ایران اسلامی بوده و خدمات ارزنده‌ای به کشور ارائه کرده است.
حجت الاسلام قریشی با اشاره به فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر تأکید کرد: نباید فراموش کنیم که علت اصلی انقلاب سال ۵۷، دین و تبعیت از ولایت بود و همین مؤلفه‌ها ضامن تداوم انقلاب اسلامی است.
وی با تأکید بر لزوم برگزاری باشکوه جشن نیمه شعبان و ولادت امام عصر (عج) افزود: نیمه شعبان باید با عظمت برگزار شود و در رفتار و رعایت حرمت‌ها نشان دهیم که منتظر امامی هستیم که عالم را سرشار از عدل و داد خواهد کرد.
امام جمعه ارومیه در سخنانی با اشاره به مفهوم «انتظار واقعی» اظهار کرد: باید منتظر حقیقی باشیم و با تبعیت از ولی‌فقیه در مسیر خواسته‌های امام زمان (عج) حرکت کنیم؛ چرا که انتظار، تنها در شعار خلاصه نمی‌شود و باید در رفتار و موضع‌گیری اجتماعی متجلی باشد.
حجت الاسلام قریشی همچنین با قدردانی از تلاش نیرو‌های مسلح و سربازان گمنام امام زمان (عج) خاطرنشان کرد: نیرو‌های مسلح با هوشیاری و بصیرت کامل، در مسیر تأمین امنیت کشور جانفشانی می‌کنند و امنیت امروز جامعه مرهون ایثار آنان است.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به نامگذاری سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) به نام «روز جوان» گفت: جوانان باید حضرت علی‌اکبر (ع) را الگوی خود قرار دهند و قدر دوران جوانی را بدانند، چرا که این مقطع، یکی از بهترین و ارزشمندترین نعمت‌های الهی در زندگی انسان است.


نظرات شما