سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴

گفتگو

حجم آب تالاب‌های چالدران ۶۰ درصد افزایش یافت

حجم آب تالاب‌های چالدران ۶۰ درصد افزایش یافت
پیام آذری - ارومیه - رئیس اداره حفاظت محیط زیست چالدران از افزایش ۶۰ درصدی حجم آب تالاب‌های این شهرستان نسبت به سال آبی گذشته خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه - رئیس اداره حفاظت محیط زیست چالدران از افزایش ۶۰ درصدی حجم آب تالاب‌های این شهرستان نسبت به سال آبی گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت آذریار در این زمینه با اشاره به بارش‌های مناسب زمستانه در شهرستان چالدران گفت: در پی این بارش‌ها و با مشارکت و همراهی جوامع محلی حاشیه تالاب‌ها، سطح و حجم آب تالاب‌های شهرستان به‌طور محسوسی افزایش یافته و میزان آب ذخیره‌شده در این تالاب‌ها به بیش از ۱۰ هزار مترمکعب رسیده است.
وی افزود: آبگیری تالاب‌های چالدران نمونه‌ای موفق از نقش مؤثر مردم در حفظ و احیای میراث‌های طبیعی است و ارتقای دانش و فرهنگ زیست‌محیطی جوامع محلی مرتبط با تالاب‌ها، عامل اصلی پایداری این اقدامات به‌شمار می‌رود.
آذریار با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی در حفاظت از تالاب‌ها اظهار کرد: همراهی کشاورزان و جوامع محلی به‌ویژه در شرایط بحرانی بسیار ارزشمند است و بر اساس تعاملات انجام‌شده، علاوه بر تأمین حق‌آبه تالاب‌ها، بخشی از آب مازاد بخش کشاورزی نیز به سمت تالاب‌های شهرستان هدایت می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست چالدران در پایان تصریح کرد: این شهرستان دارای سه تالاب مصوب در چارچوب قانون حفاظت و احیای تالاب‌ها شامل تالاب‌های «ناور»، «پیراحمدکندی» و «زاویه سفلی» است که حفاظت و احیای آنها در اولویت برنامه‌های این اداره قرار دارد.


نظرات شما