يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

اجتماعی

امامی:بانک‌ها مؤظف به پرداخت تسهیلات برای طرح‌های گردشگری اردبیل هستند

امامی:بانک‌ها مؤظف به پرداخت تسهیلات برای طرح‌های گردشگری اردبیل هستند
پیام آذری - اردبیل-استاندار اردبیل گفت: بانک‌های عامل مؤظف به پرداخت تسهیلات برای طرح‌های گردشگری اردبیل هستند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل-استاندار اردبیل گفت: بانک‌های عامل مؤظف به پرداخت تسهیلات برای طرح‌های گردشگری اردبیل هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود امامی یگانه صبح یکشنبه در نشست فعالان حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با وزیر میراث فرهنگی در استانداری اردبیل، اظهار کرد: قدردان حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان نماینده دولت در افتتاح‌های دهه فجر در استان اردبیل هستیم.
وی افزود: استان اردبیل دارای ظرفیت‌های بی‌نظیر گردشگری و مستعد برای برگزاری رویدادهای گردشگری در سطح بین‌المللی است که در هفته گذشته نیز جشنواره ملی اسکی برگزار شده و از سال آینده این رویداد به صورت بین‌المللی تدارک دیده خواهد شد.
استاندار اردبیل گفت: در این رویداد اسکی بازانی از ۱۷ استان کشور شرکت کردند.
امامی یگانه حمایت از سرمایه‌گذاران را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: بانک‌های عامل مؤظف به پرداخت تسهیلات برای طرح‌های گردشگری هستند و در قالب تفاهم‌نامه امضا شده، قرار شد تا از منابع مختلف تسهیلات ارزان قیمت نیز در اختیار سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه قرار گیرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان اردبیل شرایط خوبی برای پرداخت تسهیلات بانکی با هدف رونق گردشگری در نظر گرفته شده که به تدریج شاهد پرداخت این تسهیلات به ارزش یک‌هزار میلیارد تومان هستیم.
استاندار اردبیل گفت: ۴۰۰ میلیارد تومان نیز برای توسعه زیرساخت‌ها در بخش گردشگری در نظر گرفته شده است که امیدواریم در کنار تدارک زیرساختهای زمینی، خط ریلی و هوایی نیز برای جذب گردشگران تقویت شود.
استاندار اردبیل افزود: سرعین باید به شهر هوشمند ارتقا پیدا کند و در کنار آن، آموزش دست‌اندرکاران حوزه گردشگری برای مطلوبیت خدمات به گردشگران مورد نظر است و ما از ظرفیت هنرستان‌ها برای تربیت نیروی انسانی متخصص در این بخش استفاده خواهیم کرد.
وی از افتتاح ۸۰ کیلومتر بزرگراه تا پایان سال‌جاری خبر داد و یادآور شد: در بخش رونق دادن به حضور گردشگران با تورهای هوایی نیز، رایزنی‌های مختلفی را انجام دادیم و قرار شده ایرلاینی با بیس اردبیل فعال شود تا ما بتوانیم به سرعت به مقصد عراق و ترکیه خطوط هوایی را راه‌اندازی کنیم.


نظرات شما