پیام آذری

آخرين مطالب

نماینده ساوه و زرندیه در مجلس تاکید کرد:

نه به فساد بجای نه به صندوق رای/ مسئولان از دایره فعالیت روتین خارج شوند سیاسی

نه به فساد بجای نه به صندوق رای/ مسئولان  از دایره فعالیت روتین خارج شوند
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه مسئولان به سمت توسعه‌گرایی و رفع محرومیت با بررسی میدانی مشکلات مردم بوده و از دایره فعالیت روتین خارج شوند.

حجت‌الاسلام محمد سبزی دوشنبه 27 اردیبهشت در جلسه شورای اداری شهرستان زرندیه که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان تشکیل شد، با تاکید بر اینکه آزموده را آزمودن خطاست، افزود: اهمیت انتخابات بر کسی پوشیده نیست و برهیچ کس نیز پوشیده نیست که هرکس صلاحیت ندارد، نباید داوطلب عضویت در مسند ریاست جمهوری یا شورای شهر شده و در منظر رای مردم قرار گیرند.
وی افزود: کسانی که یکبار آزموده شده‌اند نباید دوباره وقت و فکر مردم را تلف کنند، چون توانشان برای مردم قبلا مشخص شده است و در معرض آزمون الهی و مردم قرار گرفته اند.
نماینده ساوه و زرندیه در مجلس در ادامه با اشاره به تخصیص بودجه از سوی مجلس برای مناطق محروم اظهار کرد: خدمت به محرومین و طبقه ضعیف جامعه وظیفه همه کارگزاران نظام اسلامی است و مجلس نیز با اختصاص 19 هزار میلیارد تومان برای رفع محرومیت در کشور در این راستا اقدام ارزشمندی انجام داد که سهم ساوه و زرندیه از این میزان اعتبار در مجموع 95 میلیارد تومان است.
وی به تسهیل در امور مردم توسط مسئولین ادارات و نهادها تاکید کرد و افزود: مسئولان باید با بازدیدهای میدانی و بررسی مشکلات از نزدیک، تصمیمات راهگشا و سازنده ای را اتخاذ کنند تا در امور مردم تسهیل شود.
حجت‌الاسلام سبزی همچنین نظارت بر کنترل قیمت‌ها و نظارت بر صنوف را بسیار مهم و ضروری دانست و از دستگاه های ذیربط خواست تا در این خصوص اهتمام بیشتری داشته باشند تا با رضایتمندی مردم بتوان میزان مشارکت آنها در انتخابات را افزایش داد.
وی جلب رضایت مردم را موجب افزایش اعتماد عمومی و افزایش امید در بین مردم و نهایتا باعث شکست ترفندهای دشمنان دانست و افزود: دشمن به دنبال نه گفتن مردم به صندوق‌های رای است اما باید مردم برای خنثی‌سازی توطئه دشمنان در انتخابات شرکت کنند و به جای نه به صندوق‌های رای، با رای خویش و انتخاب افراد اصلاح و پاکدست نه به فساد و تبعیض بگویند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس افزود: اسرائیلی که روزی رویای تصرف اراضی نیل تا فرات را در سر می پروراند هم اکنون در پناهگاه‌های خود زمین‌گیر شده است و بزرگانشان پا به فرار گذاشته و در سرزمین‌های دور دست سکنی گزیده‌اند که برد موشک ها به آنجا نرسد.
وی همچنین در خصوص فرآیند تائید صلاحیت داوطلبان عضویت در شورای شهر گفت: بررسی صلاحیت‌ها در هیات نظارت براساس مُر قانون و فارغ از حب و بغض شخصی بوده است چرا که در پیشگاه خدا و در روز قیامت مسئول هستیم.
حجت‌الاسلام سبزی تصریح کرد: افرادی که صلاحیت آنها در هیات نظارت رد شده است می توانند مستندات جدیدی برای بررسی مجدد در هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی ارائه دهند تا حقی از کسی تضییع نشود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/371200/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

انتخابات کانون مداحان اردبیل به صورت آنلاین برگزار شد

آزمون نهایی پایه دوازدهم در 83 حوزه امتحانی استان اردبیل برگزار می‌شود

تور جهانی تنیس؛ یزدانی تاریخ‌ساز شد

تسمه نقاله سیمی؛ مهمترین محصول "پسهند"/ افزایش سرمایه "پسهند" در راه است

کشف و جمع آوری 16 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهر سهند

درخواست بیرانوند از پرشورها: به اهواز سفر نکنید!

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

کاهش 50 درصدی حجم آب سدهای بوکان و مهاباد

افتتاح درمانگاه و آزمایشگاه خیرساز جمعیت هلال‌احمر خوی

کم‌آبی، کشاورزی آذربایجان غربی را تهدید می‌کند

بروز آسیب‌های اجتماعی با ساخت و ساز غیرمجاز در حاشیه شهرها

تداوم عملیات جست‌وجوی فرد غرق‌شده در سد خداآفرین توسط نیروهای امدادی

آموزش‌وپرورش پیگیر حق دانش‌آموز فوت شده است

احداث 3200 کلاس درس در 4 سال در اردبیل

استان اردبیل منطقه ویژه کشاورزی نامگذاری شود

دانشجومعلمان رسالت تربیت نسل آینده را بر عهده دارند

آخرین قیمت طلا و سکه پس از مذاکرات چهارم

بازرگان دستور آزادی‌ اموال‌ مصادره‌شده آمریکایی‌ها را صادر کرد

بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

عکس حکم انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به‌ عنوان رئیس خدمه‌ آستان‌ رضوی

رویای جشن قهرمانی تراکتور در تبریز نقش بر آب شد

احداث اولین باغ سازگار در شهرستان ورزقان

خدمات درمانی و دارویی رایگان توسط هلال احمر بناب

تبریز میزبان سومین سمپوزیوم بین‌المللی آرمانشهر کودکان

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

هواشناسی ایران / خیزش گرد و خاک در تهران و 15 استان کشور

لزوم ترویج فناوری‌های نوین و تجاری‌سازی دانش در بخش کشاورزی

الزامی شدن نصب حفاظ ایمنی برای کامیون‌ها در آذربایجان شرقی

مجالس شهدا شکل تشریفاتی به خود نگیرد

سانحه رانندگی در روگذر بهار تبریز یک کشته بر جای گذاشت

خیز آب این سد به سوی دریاچه ارومیه؛ 34 متر مکعب در ثانیه + جزئیات

ابعاد مختلف حادثه سرویس مدرسه ارومیه بررسی شود

امروز نیز معنای هنر و هنرمند در نزد مردم جامعه با فضل و کمالاتی همراه است

نشست «منظومه هویت ملی حضرت آیت الله خامنه ای» برگزار شد

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

محل بازی آخر تراکتور مشخص شد؛ برنامه جدید برای جشن قهرمانی

آفریقا در میانه رقابت جهانی بر سر معادن استراتژیک/ ایران در رقابت بزرگ: فرصت‌طلبی یا فرصت‌سوزی در بازار معدنی آفریقا؟

اهدای جام پنجشنبه در اهواز، جشن جمعه در تبریز

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد + جزئیات

مهدی تاج در پاراگوئه به جای تبریز!

3200 کلاس درس در 4 سال آینده در اردبیل احداث می‌شود

چطور بهترین روش درمان واریس پا را انتخاب کنیم؟ بررسی کامل لیزر درمانی و اسکلروتراپی

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

حضور پررنگ هنرمندان افغانستان در جشنواره کوچه عشایر اردبیل + فیلم

پیام معاون هنری به دومین جایزه آموزش هنر سرو ایرانی

ادای احترام 1930 دانشجومعلم به مقام شهدا

اهدای 6 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بناب

انعقاد تفاهم‌نامه استراتژیک همکاری میان پتروشیمی تبریز و بوشهر؛ آغاز همکاری بلندمدت برای انتقال سالانه 300 هزار تن اتیلن