پیام آذری

آخرين مطالب

دانشگاه، خانه‌ی گفت‌وگو است گفتگو

دانشگاه، خانه‌ی گفت‌وگو است
  بزرگنمايي:

پیام آذری- آرش رنجبران در نشست خبری به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، اظهار کرد:  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به عنوان اولین واحد دانشگاهی کشور در سال 61 در شهر اولین‌ها تاسیس شد و اکنون نیز به چهل سالگی خود رسیده است، چهل سالگی در ادبیات ما سن پختگی و کمال است که اکنون این دانشگاه به مرحله‌ای رسیده که ‌می‌تواند خدمات ارزشمند خود را به جامعه ارائه دهد.

وی با بیان این‌که دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی دارای 35 واحد مرکز است، گفت: این دانشگاه با بیش از 54 هزار نفر دانشجو، حدود 1600 نفر استاد و 900 هیئت علمی فعالیت می‌کند.
 
وی با بیان اینکه استان آذربایجان‌شرقی، به دلیل موقعیت جغرافیایی و صنعتی خود دارای ظرفیت‌های بالایی است، خاطرنشان کرد: دانشگاه های آزاد برنامه‌های جدی برای استفاده از پتانسیل‌های استان دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی ادامه داد: دانشگاه طی دو سال اخیر تغییر رویکرد داده و ماموریت گرایی خود را براساس نیاز جامعه بازنگری کرده است، به طوریکه براساس آمایش  و نیازهای منطقه توانسته برنامه ها خود را پیش ببرد.

وی خاطرنشان کرد: امروزه خانواده‌ها از دانشگاه خواستار مدرک تحصیلی نیستند بلکه از دانشگاه تضمین آینده‌ی فرزندان خود را می خواهند، هر دانشگاهی که بتواند برای خانواده‌ها تضمین آینده ایجاد کند آن دانشگاه مقبول و مخاطب خانواده‌هاست در غیر اینصورت مورد اقبال قرار نخواهد گرفت.

وی توسعه رشته‌های مهارتی را از اهداف مهم آموزش دانشگاه برشمرد و گفت: امروز این افتخار را داشتیم که مدرسه عالی مهارتی قالب سازی را به عنوان نیازهای جدی صنایع در استان افتتاح کنیم، در گام بعدی توسعه رشته‌های مهارتی با بروز ترین متدودها از برنامه‌های این مدرسه خواهد شد.

رنجبران با اشاره به اجرای طرح پویش، تشریح کرد: طرح پویش به عنوان جدی‌ترین طرح‌های دانشگاه برای جامعه ما بسیار اهمیت دارد و حتی می‌تواند الگوی خوبی برای سایر دانشگاه‌ها باشد، طرح پویش، طرح ابتکاری در دانشگاه آزاد است که از مطالعه روش‌های موفق دانشگاه‌های دنیا در آن استفاده شده است.

وی ادامه داد: دانشگاه در طرح پویش با صنایع مختلف و هر حوزه در جامعه ارتباط برقرار می‌کند و با ایجاد ظرفیت باعث حضور دانشجویان در صنعت و جامعه می‌شود در این طرح به ازای انعقاد هر قرارداد، کمک شهریه‌ای برای دانشجو در نظر گرفته می شود و به ازای دو روز کار دانشجو در مقطع دکتری یک میلیون از صاحب صنعت دریافت میکند.

وی با بیان این‌که با جدیت اجرای طرح پویش را دنبال می‌کنیم، بیان کرد: هیچ هزینه‌ای در طرح پویش به غیر از یک میلیون تومان به دانشجو توسط صنعت پرداخت نمی‌شود و حتی بیمه دانشجویان از سوی دانشگاه تامین می‌شود، دانشجو تنها به ازای حضور سه روزه در صنعت حدود یک میلیون دریافت می‌کند، تا زمینه اشتغال برای دانشجویان ایجاد شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یادآور شد: امسال نیز رویدادی مشابه عصر امید خواهیم داشت که اتفاق بسیار خوبی است، آذربایجان شرقی سال گذشته در عصر امید به خوبی درخشید

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی همیشه سرآمد دانشگاه‌های آزاد کشور است، بیان کرد: امسال سه نفر از اساتید دانشگاه جزو نفرات برتر دانشمندان دنیا شده‌اند.

وی با بیان این‌که بحث مسایل فرهنگی جزو اولویت‌های اصلی دانشگاه بوده است، گفت: دانشگاه دو رسالت مهم توسعه فرهنگی و توسعه علمی را برعهده دارد.

رنجبران با بیان این‌که دانشگاه محل پرورش قوه‌ی عاقلین کشور است، افزود: در کنار بحث تعلیم، تربیت فراتر از تعلیم است.

وی با بیان این‌که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در جریانات اخیر تجمعات با کم‌ترین مشکل مواجه شده است، گفت: توجه به مسایل فرهنگی، فعالیت گسترده تشکل‌ها و کانون‌های فرهنگی، برگزاری همایش‌ها که محل برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی بود، باعث شد شرایط فعلی در دانشگاه حاکم شود.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد مجموعه‌ای بزرگ و تنومند و دارای ثروت‌های بی کران معنوی نیروی انسانی و مادی است، بنابراین بحث ورشکستگی شایسته این دانشگاه نیست شاید بیان مطالبی این چنینی، سو تفاهم ایجاد کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان با بیان اینکه امسال حدود 10 درصد نسبت به سال گذشته افزایش دانشجو داشته‌ایم، افزود: امسال بالای 7200 نفر ثبت نام ورودی جدید داشته‌ایم که نوید بخش بهبود شرایط دانشگاه آزاد تبریز از بعد درآمدی است.

وی افزود: بین 350 تا 400 نفر دانشجوی بین الملل در رشته‌های مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند که در راستای جذب دانشجوی بیشتر برنامه‌ی توسعه برای همکاری بیشتر با کشورهای عراق، ترکیه و آذربایجان در نظر داریم.

وی با بیان این‌که اکثر پایان نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی به سمت بررسی مسایل و چالش‌های کشور پیش رفته است، گفت: بحث همایش ملی مشروطیت جزو افتخارات دانشگاه است که باید به طور جدی پیگیر شود.

رنجبران یادآور شد: رشته داروسازی از بهمن ماه امسال در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد ارائه می شود و این اقدام ارزشمندی است.

وی در خصوص ناایمن بودن ساختمان علامه امینی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این دانشکده مشهور به ساختمان 58 کلاس دانشگاه بوده که ساخت آن مربوط به دهه 70 است، بعد از زلزله اهر - ورزقان در سال 91 ترک هایی روی این ساختمان مشاهده شده است از آن زمان بحث  ناایمن بودن ساختمان مطرح است.

وی ادامه داد: بعد از اتفاق تلخ متروپل در آبادان جامعه به درستی بر روی مسایل ساختمان های ناایمن حساس شده‌ است، در حال حاضر مبنای کار ما کارشناسی است، در مورد این ساختمان نیز بلافاصله بعد از قبول مسئولیت به دلیل اهمیت موضوع امتحانات را در این ساختمان جا به جا کردیم چرا که جان افراد برای ما از هر چیزی مهم است، بلافاصله جلسه ای توسط دادستانی شهرداری نظام مهندسی دانشگاه و مسکن و شهرسازی برگزار و پیشنهادات مختلف برای آن مطرح شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی افزود: قرار شد یک شرکت ذی صلاح که دارای گریت در زمینه مقاوم سازی است برای ایمن سازی ساختمان علامه امینی مشارکت کند این شرکت در 90 ایستگاه، 50 نقطه از ساختمان را رصد کرد، ارزیابی فنی این شرکت به صورت مکتوب اعلام شد طبق نتیجه  این ساختمان براساس داده های پایش قابل استفاده است و نیاز به مقاوم سازی دارد و همزمان با مقاوم سازی نیز می‌توان از آن استفاده کرد

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/503967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صالحی امیری: با تمام توان در کنار سرمایه گذاران جزیره کیش هستیم

جزئیاتی جدید از حادثه خودرو امام جمعه بوکان / محافظ جان خود را از دست داد

اعتبار تملک اراضی کریدور سقز-بوکان تا اواخر خرداد پرداخت می‌شود

حادثه برای خودرو امام جمعه بوکان

مانور نقطه صفر در شهرستان دشتی با موفقیت برگزار شد

برنامه تراکتور برای جشن قهرمانی؛ پنجشنبه فرمالیته، جمعه اصلی!

بررسی مشکلات شهری آذرشهر با حضور عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی

دستگیری عامل کلاهبرداری جلوی عابر بانک ها در اهر

افزایش سرعت باد طی 5 روز آینده در بیشتر مناطق کشور

درخواست استاندار آذربایجان شرقی برای افزایش ظرفیت ورزشگاه به 100 هزار نفر

به بهانه اولین قهرمانی تبریزی‌ها در فوتبال ایران؛ تیم منتخب تاریخ آذربایجان‌ها

کیفیت هوای 6 شهر آذربایجان‌غربی در وضعیت خطرناک و ناسالم شد

دبیر کل اکو : کیش، بدون شک مقصدی بی‌نظیر برای گردشگران از سراسر جهان است

سخنگوی دولت: سرکوب قیمت‌ اینترنت راه‌حل نیست

مساعدت سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل راه‌آهن اردبیل

حجت الاسلام نقده دوزان اصفهانی درگذشت

امید عالیشاه یا وحید امیری؛ چه کسی می ماند؟

پشت‌پرده حضور بیرانوند در استقلال؛ علیرضا توسط خانواده‌اش آبی‌پوش می‌شود

مظفری‌زاده: تراکتور صرفاً برای برگزاری بازی عازم اهواز می‌شود – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تراکتور و تشریفاتی‌ترین جشن قهرمانی تاریخ!

توضیحات مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره جشن قهرمانی در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال

مظفری‌زاده: تراکتور صرفاً برای برگزاری بازی عازم اهواز می‌شود/ جشن قهرمانی جمعه در تبریز است/ هواداران حتماً مشخصات خود را در سامانه ثبت کنند

مظفری‌زاده: تراکتور صرفاً برای برگزاری بازی عازم اهواز می‌شود/ جشن قهرمانی در تبریز است

مظفری‌زاده: تراکتور فقط در داخل ورزشگاه جشن دارد!

سخنگوی دولت گیلان را به مقصد تهران ترک کرد

قالیباف تهران را به مقصد جاکارتا ترک کرد

صحبت‌های مدیرعامل تراکتور درباره برگزاری جشن قهرمانی

مظفری‌زاده: تراکتور در اهواز جشن نمی‌گیرد

جشن قهرمانی فقط در تبریز؛ هواداران به اهواز نروند

ساماندهی ورودی‌های شهر ارومیه به دستور استاندار آذربایجان‌غربی

کشف 3 کیلوگرم تریاک در تبریز

بستان‌آباد، شهرستان پیشرو در توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خوراکیان»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خرمی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

ضرورت مردمی سازی اجرای رویداد تبریز پایتخت محیط زیست شهرهای آسیایی2025

تراث حوزه برای مردم تبیین شود

کتاب مجموعه کامل قانون بودجه سال 1404 منتشر شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور فردا به تبریز سفر می‌کند

راهبرد کشور جایگزینی معدن به جای نفت است

دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با پدر شهید آل‌هاشم

آغاز ثبت‌نام رایگان شرکت در جشن قهرمانی تراکتور

گامی بلند در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تحقق چشم‌انداز 15 میلیون گردشگر

جزیره کیش جزو سه ظرفیت اول گردشگری کشور است

سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش؛ فرصتی برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای

سیدرضا صالحی ‌امیری: اکو نیازمند رویکرد جدید در روابط میان ملت‌ها است

آماده‌باش هلال‌احمر در شمال‌غربی و غرب کشور