پیام آذری

آخرين مطالب

سال گذشته سه برابر سال 1400 در آذربایجان شرقی فرصت شغلی ایجاد شد گفتگو

سال گذشته سه برابر سال 1400 در آذربایجان شرقی فرصت شغلی ایجاد شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری -  حسین فتحی در نشست با خبرنگاران به مناسبت گرامیداشت روز جهانی کارگر، اظهار کرد: در سال جدید نیز تعهد اشتغال استان 47 هزار و 165 شغل به تفکیک حوزه‌های مختلف اقتصادی است که به دستگاه‌ها ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه راهبرد این اداره کل در زمینه کارگری برای سالجاری، امید آفرینی و ایجاد نشاط در بین جوامع کارگری است، افزود: آموزش مهارت و مهارت افزایی به توانمندسازی کارگران و در نتیجه به اشتغال پایدار و امنیت شغلی منجر می شود.
  وی اضافه کرد: کمک به بهبود اقتصاد تولید و کمک به کارگر از اولویت های این اداره کل برای سالجاری خواهد بود که اگر تحقق یابد به افزایش تولید و مهار تورم کمک زیادی می کند.
فتحی به افزایش 57 درصدی حقوق در سال 1401 و همچنین افزایش 27 درصدی در سالجاری اشاره کرد و گفت: افزایش حقوقی که سال گذشته انجام شد برای پرکردن شکاف های سال های قبل از آن اعمال شد و برخلاف تصور عده ای که می گفتند این افزایش موجب ریزش کارگران در واحدهای تولید می شود در حالی که تعداد افرادی که در استان از بیمه بیکاری استفاده می کنند از 12 هزار نفر به هشت هزار نفر کاهش یافته است.
وی به اقدامات انجام شده در زمینه حل اختلاف میان کارفرمایان و کارگران در استان اشاره کرد و افزود: در نتیجه این اقدامات، تعداد دادخواست های کارگری با 10 درصد کاهش نسبت به سال 1400، به 17 هزار و 240 مورد رسیده است.
وی اضافه کرد: مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری در مراجع رفع اختلاف نیز، هفت درصد کاهش یافته و ادامه این روند در آذربایجان شرقی می تواند دغدغه های این بخش را کاهش داده و آرامش و امنیت شغلی را پایدار کند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی همچنین از پرداخت 706 میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاهای استان در سال گذشته خبر داد و گفت: این تسهیلات در قالب 281 فقره درخواست به متقاضیان پرداخت شد و یکهزار و 893 فرصت شغلی جدید برای روستاییان ایجاد شده که 2 برابر سال 1400 بود.
فتحی توجه به مشاغل خانگی در ایجاد فرصت شغلی را مهم عنوان کرد و گفت: تسهیلاتی که دولت در این زمینه آذربایجان شرقی سال گذشته پرداخت کرده یکهزار و 295 میلیارد ریال است که 60 درصد بیشتر از سال 1400 بوده است این تسهیلات به چهار هزار و 468 نفر پرداخت شد.
وی، طرح های خوداشتغالی را نیز یکی از طرح های موفق در ایجاد شغل و رفع معضل بیکاری عنوان کرد و گفت: سهم آذربایجان شرقی از این محل 2 هزار و 600 میلیارد تومان بود که از رقم حدود یک هزار و 926 میلیارد تومان در قالب 16 هزار طرح به بانک ها معرفی شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی به پرداخت تسهیلات پنج هزار و 40 میلیارد ریالی به تعاونی ها در سال 1401 نیز اشاره کرد و گفت: صادرات 113 میلیون دلاری تعاونی های استان در مدت یاد شده، نشانه نتیجه دادن حمایت های این بخش مهم اقتصادی در کشور و استان است.
فتحی گفت: صادرات تعاونی های استان در مقایسه با سال 1400، حدود 23 درصد بیشتر شده و تعداد تعاونی های فناور، نوآور و دانش بنیان نیز به 11 واحد رسیده است که نسبت به سال 1400 افزایش دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/559401/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این بافت ساده موهاتو پر پشت تر نشون میده!

آزادسازی محوطه بقعه «شیخ شهاب‌الدین اهری»، شرط ثبت جهانی آن

قاتل همسایه بخشیده شد | پایان خوش برای جنایت عنبران

زمینگیر شدن شرور سارق سابقه دار در محمودآباد

جعبه سیاه نقل‌وانتقالات: رونمایی از خارجی‌های تبریز

دیدار رئیس‌جمهور با خانواده امام جمعه فقید تبریز و سرتیم حفاظت شهید رئیسی

سوت راه‌آهن میانه- اردبیل تا پایان امسال به صدا درمی‌آید

دیدار پزشکیان با خانواده امام جمعه فقید تبریز و سرتیم حفاظت شهید رئیسی

استفاده از ظرفیت شعر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

پیش‌بینی طوفان تندری و سیلاب در برخی استان‌ها

سریال لغو پروازهای فرودگاه اردبیل ادامه دارد

سیاست‌گذاری جمعیتی باید با فرهنگ و سبک زندگی جدید مردم همسو باشد

محمد فاضلی: آنکه به رئیس‌جمهور گفته ایران 6 برابر اروپا برق مصرف می‌کند، باید توبیخ و تنبیه شود

پزشکیان: تسریع در حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی، ضروری است

220 هزار واحد مسکن روستایی در کشور احداث می شود

اسناد مالکیت مسکن روستایی کشور به 3.8 میلیون جلد رسید

ارائه خدمات پزشکی ویژه به هواداران تراکتور

ترانسفر مارکت گزینه درویش برای پرسپولیس را بازیکن آزاد اعلام کرد!

جدایی اسکوچیچ از تراکتور پس از قهرمانی | شوک بزرگ اسکوچیچ: از تبریز می‌روم!

ضرورت افزایش30درصدی آمار بیمه شدگان توسط هیئت های ورزشی آذربایجان شرقی

رژه نیروهای ویژه سپاه ایران و ارتش جمهوری آذربایجان

شهدا ارزشمند ترین الگوی جوانان جامعه هستند

استایل بهاری خنک با شومیز آبی راه راه مناسب

راهنمای خرید روپوش پزشکی و دندانپزشکی

70 درصد گردشگران در اردبیل از ابنیه‌ تاریخی دیدن می‌کنند

حاکمیت هوای گرم در اردبیل

هشترودی هادر سال گذشته بیش از 8.5 میلیارد تومان زکات پرداخت کردند

بناب میزبان عکاسان برجسته استانی و کشوری

سوگواری مردم هریس در اولین سالگرد شهادت شهید جمهور و همراهان

ماجرای عکس منتشر شده از شهید امیرعبداللهیان که پا روی خط مرزی ایران و آذربایجان گذاشته بود + فیلم

ضرورت افزایش 30 درصدی آمار بیمه شدگان هیئت های ورزشی آذربایجان شرقی

ریل‌گذاری ستاد امر به معروف حرکت به سمت حاکمیت دینی است

8 ترند آرایش در تابستان 1404 که شما را زیباتر از هر فصلی می‌کنند

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

رسانه‌ها بزرگترین آمران به معروف هستند

مرحوم نقده دوزان اصفهانی، شخصیتی مخلص و خدمتگزار بود

دیدار وزیر جنگ اسرائیل با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان

دیدار وزیر دفاع جمهوری آذربایجان و وزیر جنگ اسرائیل

رژه نیرو‌های ویژه سپاه و ارتش جمهوری آذربایجان در رزمایش «ارس 2025»

کشف قدیمی‌ترین ردپای خزندگان در استرالیا

2 تعریف و تمجید خطرناک برای سلامت روان

فوری | طلای 18 عیار گرمی 5 میلیون می شود

ژست بامزه دختر اسکوچیچ در جشن قهرمانی تراکتور+ عکس

درخواست نتانیاهو برای ترک زودهنگام جلسه دادگاه به دلیل مسائل امنیتی

از اردیبهشت تا افلاک، حکایت جاودانه خدمت

جریمه قطعی برق در انتظار این مشترکان

ترکمنستان: در حال ساخت کریدور به آذربایجان و ایران هستیم

درخشش طلاب و اساتید همدانی در جشنواره استانی پژوهش حوزوی

برنامه‌های بزرگداشت سالگرد شهدای خدمت در آذربایجان شرقی

گذشت باشکوه از قاتل مادر در عنبران اردبیل به یمن حضور معاون قوه قضاییه

ویکی پدیاجستجو