پیام آذری

آخرين مطالب

220 هزار واحد مسکن روستایی در کشور احداث می شود گفتگو

220 هزار واحد مسکن روستایی در کشور احداث می شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش خبرنگار مهر، داریوش بلدی عصر دوشنبه در جلسه بررسی طرح‌های بنیاد مسکن مهاباد، اظهار کرد: برای این واحدها تسهیلات بانکی به مبلغ 400 میلیون تومان با نرخ سود 5 درصد در نظر گرفته شده و دوره بازپرداخت آن 17 سال است. همچنین مدت زمان مشارکت مدنی ساخت بین 24 تا 36 ماه تعیین شده است.
وی در خصوص مقاوم سازی واحدهای روستایی کشور نیز گفت: تاکنون 2 میلیون و 900 هزار واحد مسکونی روستایی در کشور مقاوم‌سازی شده است که این تعداد 54 درصد واحدهای مسکونی نیازمند مقاوم سازی در روستاها و شهرهای با جمعیت بالای 25 هزار نفر را شامل می‌شود.
بلدی اضافه کرد کرد: از سال 1384 تاکنون با همکاری مردم و در قالب طرح مقاوم سازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی 2 هزار و 900 واحد مسکونی در روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از 25 هزار نفر نوسازی و مقاوم‌سازی شده است.
بلدی با اشاره به اجرای طرح هادی در آذربایجان غربی، میانگین اجرای این طرح در استان را حدود 51 درصد عنوان کرد و آن را کمتر از میانگین کشوری دانست. وی تاکید کرد: برای جبران این فاصله، تلاش می‌شود از منابع مختلف برای تکمیل طرح‌ها استفاده شود.
49 روستای مهاباد مشمول طرح هادی نشده اند
سرپرست فرمانداری ویژه مهاباد نیز در این نشست گفت: 49 روستای شهرستان تاکنون مشمول طرح هادی نشده‌اند که قرار است در برنامه‌های بنیاد مسکن قرار گیرند.
محمدصادق امیر عشایری، از تصمیم‌گیری درباره طرح‌های مسکن در روستاهای گوک تپه، سیدآباد و خانگی و استفاده از قیر رایگان برای بهبود زیرساخت‌ها خبر داد.
وی در خصوص طرح گردشگری در روستای سهولان مهاباد نیز اظهار کرد: این روستا یکی از مقاصد گردشگران داخلی و خارجی است و سالانه 170 تا 200 گردشگر از غارتاریخی- سنگی این روستا بازدید می‌کنند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی هم در این جلسه گفت: هم اکنون طرح هادی در 79 روستای بالای 20 خانوار مهاباد و در مجموع در 61 درصد از روستاهای این شهرستان اجرا شده است.
علیرضا مقدم افزود: مهاباد در زمینه اجرای طرح هادی در آذربایجان‌غربی از شهرستان‌های پیشتاز بوده و میانگین برخورداری طرح هادی در این شهرستان 10 درصد از میانگین استانی بیشتر است.
14 هزار جلد سند ثبتی برای واحدهای مسکونی روستایی در مهاباد صادر شده است
وی درباره اعطای سند ثبتی به روستاییان مهاباد نیز گفت: تاکنون با همکاری روستاییان 14 هزار جلد سند ثبتی برای واحدهای مسکونی روستایی در مهاباد صادر شده است و این روند با همکاری دیگر دستگاه‌های متولی تداوم دارد.
مقدم باشاره به اینکه نهضت مقاوم سازی مسکن روستایی در آذربایجان‌غربی نیازمند همراهی و همکاری بیشتر مردم است، افزود: هم اکنون میانگین مقاوم‌سازی مسکن روستایی در کشور 54 درصد است اما میانگین استانی آن 36 درصد و در مهاباد 48 درصد است.
در ادامه این جلسه مسائل و مشکلات اجرای طرح‌ها در تعدادی از روستاها و مشکل آماده‌سازی زمین‌های شهر گوک‌تپه و مناطق الحاقی سیدآباد و خانقاه به شهر مهاباد مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر 6472950

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/826184/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثبت ملی یک خوراک از عهد ساسانی + دستور پخت

زمینگیر شدن شرور سارق سابقه‌دار در محمودآباد

نماهنگ مرد میدان «هارداسان»

سریال کنسلی پروازهای فرودگاه اردبیل ادامه دارد

سوت راه‌آهن میانه ــ اردبیل تا پایان امسال به صدا درمی‌آید

برخورد قضائی با مدیران ترک فعل کرده در قانون جوانی جمعیت

این بافت ساده موهاتو پر پشت تر نشون میده!

آزادسازی محوطه بقعه «شیخ شهاب‌الدین اهری»، شرط ثبت جهانی آن

قاتل همسایه بخشیده شد | پایان خوش برای جنایت عنبران

زمینگیر شدن شرور سارق سابقه دار در محمودآباد

جعبه سیاه نقل‌وانتقالات: رونمایی از خارجی‌های تبریز

دیدار رئیس‌جمهور با خانواده امام جمعه فقید تبریز و سرتیم حفاظت شهید رئیسی

سوت راه‌آهن میانه- اردبیل تا پایان امسال به صدا درمی‌آید

دیدار پزشکیان با خانواده امام جمعه فقید تبریز و سرتیم حفاظت شهید رئیسی

استفاده از ظرفیت شعر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

پیش‌بینی طوفان تندری و سیلاب در برخی استان‌ها

سریال لغو پروازهای فرودگاه اردبیل ادامه دارد

سیاست‌گذاری جمعیتی باید با فرهنگ و سبک زندگی جدید مردم همسو باشد

محمد فاضلی: آنکه به رئیس‌جمهور گفته ایران 6 برابر اروپا برق مصرف می‌کند، باید توبیخ و تنبیه شود

پزشکیان: تسریع در حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی، ضروری است

220 هزار واحد مسکن روستایی در کشور احداث می شود

اسناد مالکیت مسکن روستایی کشور به 3.8 میلیون جلد رسید

ارائه خدمات پزشکی ویژه به هواداران تراکتور

ترانسفر مارکت گزینه درویش برای پرسپولیس را بازیکن آزاد اعلام کرد!

جدایی اسکوچیچ از تراکتور پس از قهرمانی | شوک بزرگ اسکوچیچ: از تبریز می‌روم!

ضرورت افزایش30درصدی آمار بیمه شدگان توسط هیئت های ورزشی آذربایجان شرقی

رژه نیروهای ویژه سپاه ایران و ارتش جمهوری آذربایجان

شهدا ارزشمند ترین الگوی جوانان جامعه هستند

استایل بهاری خنک با شومیز آبی راه راه مناسب

راهنمای خرید روپوش پزشکی و دندانپزشکی

70 درصد گردشگران در اردبیل از ابنیه‌ تاریخی دیدن می‌کنند

حاکمیت هوای گرم در اردبیل

هشترودی هادر سال گذشته بیش از 8.5 میلیارد تومان زکات پرداخت کردند

بناب میزبان عکاسان برجسته استانی و کشوری

سوگواری مردم هریس در اولین سالگرد شهادت شهید جمهور و همراهان

ماجرای عکس منتشر شده از شهید امیرعبداللهیان که پا روی خط مرزی ایران و آذربایجان گذاشته بود + فیلم

ضرورت افزایش 30 درصدی آمار بیمه شدگان هیئت های ورزشی آذربایجان شرقی

ریل‌گذاری ستاد امر به معروف حرکت به سمت حاکمیت دینی است

8 ترند آرایش در تابستان 1404 که شما را زیباتر از هر فصلی می‌کنند

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

رسانه‌ها بزرگترین آمران به معروف هستند

مرحوم نقده دوزان اصفهانی، شخصیتی مخلص و خدمتگزار بود

دیدار وزیر جنگ اسرائیل با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان

دیدار وزیر دفاع جمهوری آذربایجان و وزیر جنگ اسرائیل

رژه نیرو‌های ویژه سپاه و ارتش جمهوری آذربایجان در رزمایش «ارس 2025»

کشف قدیمی‌ترین ردپای خزندگان در استرالیا

2 تعریف و تمجید خطرناک برای سلامت روان

فوری | طلای 18 عیار گرمی 5 میلیون می شود

ژست بامزه دختر اسکوچیچ در جشن قهرمانی تراکتور+ عکس

درخواست نتانیاهو برای ترک زودهنگام جلسه دادگاه به دلیل مسائل امنیتی