پیام آذری

آخرين مطالب

برگزاری نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی سازمان منطقه آزاد کیش منطقه آزاد کیش

برگزاری نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی سازمان منطقه آزاد کیش
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نخستین شورای اطلاع رسانی با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه مناطق آزاد، اعضای شورا و جمعی از مدیران روابط عمومی سازمان های مناطق آزاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش،در نخستین جلسه شورای اطلاع رسانی که امروز چهارشنبه 6 اردیبهشت در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد، سعید پورزادی با بیان اینکه روابط عمومی ها به عنوان چشم بینا و گوش شنوای مجموعه سازمان می توانند با ارائه برنامه های درست نقش آفرینی کنند گفت: ایجاد اعتماد بین مردم و مسئولان مهمترین وظیفه ای است که روابط عمومی ها بر عهده دارند.
پورزادی در تکمیل سخنان خود خاطر نشان کرد: دقت در انتصاب افراد متخصص، با تجربه، مبتکر و دلسوز همچنین استفاده از بهترین نیرو ها، امکانات و برنامه ریزی، به کارگیری کارشناسان زبده و متخصص، تولید محتوای خبری صحیح، برقراری ارتباط منظم با خبرنگاران، سرعت عمل و قدرت پاسخگویی و شناخت منشا خبرها موضوعاتی است که باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: برای عملیاتی شدن این موضوع می توان از ظرفیت دانشگاه های موجود در مناطق آزاد برای برگزاری دوره های آموزشی و ارتقا سطح سواد رسانه ای استفاد کرد.
سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، تاکید کرد: روابط عمومی به عنوان یک مشاور عالی و بازوی اصلی باید در کنار مدیرعامل سازمان باشد تا روابط سازنده ای با سرمایه گذاران ایجاد کند، بنابراین توجه بر لزوم ارتقا جایگاه روابط عمومی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سعیدپورزادی ضمن مثبت ارزیابی کردن عملکرد روابط عمومی در تولید و انعکاس اخبار تولیدی در سطح گسترده و برخورداری از ضریب تاثیر گذاری آن در میان اقشار مختلف جامعه، گفت: انتشار اخبار صحیح و به موقع موجب بهتر دیده شدن تلاش و همکاری بین بخشی تمام حوزه های سازمان های مناطق آزاد می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: باید تجربیات را به برنامه های آموزشی تبدیل و با استفاده از فرایندهای صحیح، یکپارچگی را در روابط عمومی های مناطق آزاد ایجاد کنیم.
سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری" مهار تورم و رشد تولید" نام گذاری شده است افزود: با توجه با شرایط سخت اقتصادی، روابط عمومی ها باید در تثبیت و تبلیغ این شعار تلاش کنند تا در اذهان عمومی نهادینه شود.
سعید پورزادی خاطر نشان کرد: مجموعه روابط عمومی ها در سازمان ها برای ایفای هرچه بهتر نقش خود، بر اساس اسناد بالادستی به صورت یکپارچه و با محوریت دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور باید در راستای تحقق شعار سال و جهاد تبیین تلاش کنند.
پورزادی، گفت: نقش روابط عمومی در این دوره به دور از هر گونه حاشیه به نحو شایسته ایفا شده و یکی از موفقیت های روابط عمومی، در 4 ماه گذشته ایجاد اعتماد اجتماعی در مباحث و اتفاقات مختلف بود.
وی در پایان افزود: نگاه تبلیغاتی و یک طرفه به روابط عمومی نداشته باشیم، چراکه روابط عمومی یک فرایند است که قدرت سازش، مذاکره، تعامل بین اصناف، سرمایه گذار و نیروهای انسانی به ویژه در مناطق آزاد را دارد و مورد توجه ویژه دولت سیزدهم است.
محمد حسین شفیق مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این نشست گفت: ما درگیر جنگ های رسانه ای هستیم بنابراین همیشه باید در حال آموزش دیدن باشیم و دانش خود را به روز کنیم.
وی اشاره داشت: باید در زمینه تولید محتوا و تبلیغات با بهره گیری از متخصصان عملیاتی، انتشار به موقع و صحیح اخبار و موضوعات تبلیغاتی فضای رسانه ای را مدیریت کنیم.
شفیق همچنین بر تولید اخبار مثبت و امید آفرین و تاثیر آن بر جامعه هدف تاکید کرد و گفت: روابط عمومی و صدا و سیما در مناطق آزاد از ظرفیت های خو ب رسانه ای در این زمینه برخوردارند.
محمد حسین شفیق در پایان خواستار برگزاری جلسات مستمر ماهانه و ارائه گزارش عملکرد مطبوعات همچنین دعوت از رسانه های همکار با سازمان ها برای ارائه راه کار و ایجاد تعاملات با هدف دیده شدن فعالیت ها در زمینه های مختلف تاکید کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/559608/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز دوباره بارش‌های رگباری در آذربایجان شرقی

هوشمندسازی سیستم‌های آبیاری فضای سبز تبریز

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

آتشکده هارپارک ابیانه مرمت شد

لحظه اصابت رعدوبرق به تیر برق در مشگین‌شهر

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در اردبیل

ساختمان پایگاه امداد و نجات احمدآباد شاهین‌دژ افتتاح شد

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

برپایی نمایشگاه خوشنویسی در مراغه

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پیام اشتباهی که مسیر آردا گولر را تغییر داد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بارش‌های شدید در راه؛ استان‌های در معرض طوفان آماده باشند

هشدار شریفی زارچی درباره کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانش‌آموزی

بهبود وضعیت آموزش در مدارس ضروری است

برداشت گل محمدی از گلستان‌های آذربایجان‌غربی آغاز شد

امحاء چهار تُن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در هشترود

تعداد داوطلبان هلال احمر کشور به 7 میلیون داوطلب می رسد

راه های اصلی چربی سوزی شکم چیست؟

جشنواره «طبخ آبزیان» در شهرستان نیر برگزار می‌شود

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز

رونمایی مدیرعامل از سردیس خود؛ اقدام بحث‌برانگیز درمراسم روز کارگر اهر

تراکتور زیر تیغ نقد یا پشت دیوار توهم؟/ از اصفهان تا تبریز؛ جغرافیا بهانه است

آموزش و پرورش آذربایجان غربی پیگیر احقاق حق دانش آموز فوت شده است

برنامه‌ریزی برای اجرای سیستم‌های هوشمند آبیاری فضای سبز تبریز

50 طرح امدادی و عمرانی هفته هلال احمر در کشور افتتاح و کلنگ زنی می شود

750 فرصت سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

نفرات برتر مسابقات کاراته قهرمانی کشور (دختران) در اردبیل معرفی شدند

زنجیره گردشگری سرعین تکمیل می‌شود

اعلام جزییات آیین اختتامیه دومین جایزه ملی «سرو ایرانی»

رهاسازی یک میلیون مترمکعب حق‌آبه برای تالاب‌های نقده

برانکو در َآستانه ترک تیم ملی چین!

قهرمانی تهران و آذربایجان شرقی در مسابقات کاراته کشور

تجهیز بیش از 78 هزار هکتار از اراضی آذربایجان‌ غربی به آبیاری نوین

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

حضور مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی و مسئولان شهرستانی در منزل دانش‌آموز مرحومه "مهسا اصغری"

درمانگاه جمعیت هلال‌احمر شهرستان ارومیه افتتاح شد

بستن موی دم اسبی؛ یک تغییر کوچک برای زیبایی بزرگ!

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

پیش بینی برداشت 45 هزار تن سیر از مزارع استان اردبیل

نشست سه جانبه کابل پکن و اسلام آباد برگزار شد

یازدهمین دوره کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان برگزار می شود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

جشنواره «طبخ آبزیان» 9 خرداد در «نیر» برگزار می‌شود

تصادف مرگبار در روگذر بهار تبریز 2 کشته و 3 مصدوم برجا گذاشت